I ett iskallt ikea-land

Gårdagen lördag: Dagen bestog av att sitta på en låda på en tunnelbanestation i aspudden och vänta på jenny i två timmar, fick en snickers gratis och blev uppraggad av en ful kille som gick förbi två gånger. Orkar inte förklara.
Kom hem och åt hemmagjord pasta hos pappa och taggade sedan till ruccola för att där träffa wiking, gustaf, linkan, daniella och joanna. Vi skulle åka på en lokalfest i kälvesta men det såg inte ut som att vi skulle få komma in där, så jag drog hem och resten bussade till gurras place. Kom hem och pratade med hendele i någon timme, men vid nio dog mitt internet så jag drog på en fest i ängby August och hans armé. Kom hem runt tolv för allt hade redan spårat ut nä rjag kom ditt vid halv tio.
Fick förövrigt imorse reda på att the crew kom in på lokalfesten efter alla omständigheter.
Nu: hallonsorbet, Wallander, kemi och the fray. Ciao

what goes around, comes around

Helt seriöst, min mamma är som en tonåring. Värre än mig tillochmed! Nu när jag va ute och lallade med jenny ringer hon och säger att hon inte orkar laga mat så jag ska gå och köpa pizza? jag menar, vilken mamma gör så? haha.. aja. Mammi och jag va busiga och satt och åt våran hawaii i vardagsrummet framför CSI. Tanten hotade mig också med att ta över mitt badrum om jag inte städar det. Jag som tyckte jag va duktig och städade mitt rum idag? haha, aldrig duger man..

Nu ska jag hursomhelst duscha, och sen berättar jag om gårdagen följt av kemiplugg. najs!


ps. I love you


En pojkes förbannelse

Sådär, äntligen klar! mitt rum blänker nu ;)

Ska dressa mig (kilar runt i mjukisbraller just nu) och trippa upp till vällingby och träffa jenny en stund, känner att jag verkligen behöver gå ut!

Hörs senare!


i know it, you know it, everybody knows it!

Sådär! Nu är jag nästan klar med mitt rum, tro mig, det så verkligen förjävligt ut! Har dammsugit och dammat ovanpå skåp och sånna där saker och nu är det bara alla kläder kvar, vad ska hängas in? vad ska kastas? vad ska till smutsen? haha ointressant fakta men whatever.. Joanna's partylista går på max och nu ska jag göra ett ryck och få det här klart!

btw, som sagt, städa är nog bland det värsta som finns, men man måste ju.. puss!


stronger now

Godmorgon folks! hinner inte blogga nu, måste ta tag i mitt rum som ser ut som ett "bombnedslag" som mamma brukar säga ;) berättar om gårdagen latero, puss!

GRattis i efterskott till min bästavän genom tiderna! i love you.


Just a little girl's dirty dreams

Godmorgon!

Jenny väckte mig för en stund sen och nu har jag lite brådis. Ska åka med bruden till aspudden (?) för hon ska fixa sina naglar. Ska vara i spånga vid ett och jag ska hinna duscha och grejer så nu måste jag gitta. Hör troligtvis av mig när jag kommer hem eller också så gör jag det ikväll!

Ha en bra dag!


langar urkass bild från the good oldie days! fjorrebarn i sina bästa år!



Cause life is better halfnaked

Kan inte påstå att jag är ett fan av Twilight direkt. Visst jag gillar twilight, new moon, eclipse osvosv, men jag är inte speciellt insatt. Filmerna är bra absolut, dom är grymma! böckerna har jag läst slutet på alla (haha) och visst dom verkade bra. Men jag tycker bara det är deprimerande och frustrerande att kolla på twilightsagan,  ja ni förstår säkert varför. Man vill ju själv vara bella, och man vill själv få uppleva kärleken och lyckan liksom, och sen tänker man efter och ja, då kommer man på att man lever ju i verkligheten, och att sån perfektion finns inte, lovely. Det är liksom bara tungt att veta.


Men skulle jag nu välja ett utav dessa "Taeam-Edward - Team-Jacob" så skulle det helt klart bli Jacob, inget snack om saken. alla pattison-fans hata mig nu, men jag tycker inte att edward är så underbar som alla säger, han är rent ut sagt tråkig i mina ögon. Likblek och tråkig. Hans ögon är fruktansvärt vackra sure, men i övrigt så ser han bara ut som raka motsatsen som min drömprins, så nej, Team Jacob it is. Han är ju bara föööööör snygg! för att inte tala om hans kropp.. gaaaaaaah

' förövrigt tycker jag att hela twilighthysterin är överskaddad. Snälla, det är en film och skådespelare? Okej filmen är skitbra det kan jag inte neka, och alla får tycka vad dom vill men jag säger bara min åsikt, och det är att jag tycker det är sjukt att alla tjejer kan sitta och säga: "åååh, robert är så himla underbar och så romantisk. han är prinsen för alla tjejer blablabla". Jag menar, hur fan vet dom det? Edward kanske är helt amazing i filmerna, men robert är ju en helt annan person? Det är ju inte direkt så att robert är likadan irl som han är på bioduken? Där är han bara en karaktär i en film som någon bett honom vara. Han är lika bra på att spela någon annan redan skapad person som Megan Fox är snygg liksom?

Jag har varit/är kändiskär kanske, men det innebär ju att jag tycker att till exempel Paul Walker eller just Taylor Lautner är vrååååååålsnygga, men jag kan ju inte säga något om deras personligheter? Kom ut ur bubblan och lev i verkligheten brudar, även om den sucks.

nej fyfan, jag ska nog beställa hem en sån här tror jag, bara för att liksom :D



En av världens snyggaste kvinnor, garanterat.


like ruby red and diamond white

Superledsen för min urdåliga update såhär på senare dagar!

Igår va jag hos gurra ju, vi lyssnade på musik och pratade och såg på film typ. Treeevlans, vart inge plugg liksom.. Idag kom jag till skolan vid tolv och sen taggade jag till vällingby med jen, lulz och lissa.

Just nu: sitter jag och lyssnar på hendele som sjunger "oooooooh vi living in wheelchair, oooooohhhh" och martin som mobbar 95:or, mycket kul. Jag sitter inne ikväll fan, fett synd, men rätt skönt ändå.Men.. nu ska jag göra nånting. ciaociao


TJOCKNICEEEEEE

Cha cha alla bloggläsare! Idag är det valbo(r med skånsk dialekt)g och vi typ...ehh.. ska festa som fan!
hahahahaahhhh, fan va bra jag är. Nejmen tjenare, jag sitter hos daniella nu igen. Igår va vi i kyrkan med lite folk och chillade galet med gh, twister och soffmys. Idag sög skolan som vanligt, sen tog jag sällskap med rickard hem till daniella och nu sitter jag här och ska snart bege mig vidare till gurra för att plugga, hah!
haha ingenaning om vad mer jag ska säga, vi hörs närjag kommer hem nångång ikväll. ciaociao


daniella är räddareni nöden

hej mongon. jag slaggar hos daniella inatt, massa knas hemma.. men skitsamma, pallar inte skriva heller, vi hörs imorn.. kanske. haha, ciao

btw, jag har ingen mobil. Varför? - hahaha, morsan tog den.. men smsa eller ring inte bara! får nog tillbaks den när jag drar hem igen.. när nu det blir. .

ɯɐɹɟ o ʞɐq ɹǝu o ddn

Jag mår inte dåligt. Men inte heller bra.. fan jag vet inte hur jag mår, vet inte vad jag känner, vet inte vad jag ska tro eller tycka. Jag hatar drama, och brukar alltid säga att vi gör det mer komplicerat än vad det egentligen är, och att allt kommer lösa sig.. men nu, fan jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Lika bra att jag går och lägger mig antar jag. Och då hoppas på att det inte kommer en morgondag.. vet inte om det här kanske kan bero på att jag inte har sovit på typ 36 timmar, men jag är helt tom i huvudet. Vet inte vad jag vill, vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga. Jag är helt tom. Fan, jag är tom utan dig.

 


ville bara säga det..

Någon gång ska jag köpa mig en städrobot! det kostar säkert en förmögenhet,
men det är ju helt klart värt det!
JAG HATAR ATT STÄDA!


haha?

okej, vad fan gick snett med han då? jomen jag kan också sjunga skitbra som både kille och tjej, och brukar också stå och göra duetter med mig själv..




du hör ihop med mig, du vet bara inte om det än

tjafan! taggade till vällingby med daniella efter det man nu kan kalla skola. Har inte varit på en ända lektion idag, fan vad misslyckad jag är.. aja, jag och linkan dygnade inatt fan! haha belivie it or not, men jag lyckades fan, i alla fall nästan.. sov typ en timme runt fem nångång. Annars så pratade jag om mycket intressanta saker med gurra i telefon en del av natten, och resten av tiden med linkan, och vid sju eller nåt fick vi för oss att vi va hungriga. Donken. 20 minuter. yeah, vi drog alltså till mcdonalds klockan sju på morgonen och åt frukost, mobboffer ja.. sen drog vi till skolan och kom dit en halvtimme för tidigt, och det va typ skitmycket folk där redan! jag menar, vad är det för fel? ofta man drar till skolan halv nio när man börjar nio? jag brukar liksom komma en halvtimme senare, men det är ju jag.. haha. aja, dagen rullade på skapligt bra och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. måste städa mitt rum egentligen.. men det är en annan femma. pussen!



angels

Hittade en massa gamla låtar på tub som jag verkligen drogade förut.. har totalt glömt bort dom här, och lyssnar inte speciellt mycket på denna musikstil längre, men den här låten är.. ja, den är så jävla speciell, och lika bra som den va förut.. om inte bättre. galet grym!



va bara tvungen att lägga upp det.. så jävla fint!

En gång i drömmen skymtade bilden förbi av den jag älskar. Sedan den gången går jag alltid hoppfull till vila. Men har så svårt att säga det jag vill. Jag vågar ej. Jag tänker orden dag och natt. De orden gäller dig. Jag vill inte hålla dej för hårt. Då kanske du tröttnar. Jag vill inte hålla dej för löst. Då kanske du glömmer. Jag vill hålla dej lagom så säg hur du vill ha det.

Du lärde mig le åt allt som var svårt, du fanns vid min sida när livet var hårt. Om du kysst mig för sista gången. Ta mitt hjärta med dig när du går. Håll det mot ditt hjärta. Så ska du få höra att det fortfarande slår. Även om jag skulle inte skulle finnas mer. Då skulle jag skriva ditt namn på varje stjärna. Då kan alla änglar se hur mycket du betydde för mig.

Skrivet av: Gustaf Gurra Kartongen Gräddpojken Hagström

 


älskling jag är hemma nu.

okej, det här första låter alltid så himla lamet, men hej! (haha..)
Gårdagskvällen va lite uppochner, men för det mesta trevlig. Det viktiga är att Joanna va glad i alla fall, för det va ju hennes dag! hon verkar varit nöjd med gårdagens bravader och det är det ända som betyder något så det är ju bra. Tror dock inte att det togs några bilder igår, så jag har inget att bjuda på tyvärr. Ska fixa mig en ny kamera, så blir det roligare att läsa om mitt liv, för det är ju såååå intressant!
Aja, imorse drog jag in till St Erikssplan där jag är nu. Är så galet trött på min mamma och vi behöver en paus från varandra ett tag, så vi får se hur länge jag stannar här. Har faktiskt knappt gjort någonting alls idag, degat framför MTV och sådär bara. Eller ja, för nån timme sen fick jag extremt craving på tranbärsjuice, så jag tog bussen (som går precis utanför porten och stannar precis utanför åhlens city) och kilade in på nk (dom har den godaste där!!) och köpte mig ett paket, haha.. Fick även med mig en almanacka och lite sånna saker från ordning&reda.
När jag kom hem så insåg jag hur stökigt mitt och jossans rum är.. helt galet. Det står glasspaket, tallrikar, glas och ligger kläder ööööööverallt och det luktar as.. Och det blir väl jag som får städa upp skiten för jossan den gullungen är i Rom och festar gärnet med sina kompisar :( buhu..
Aja, ska ringa danni nu, och sen ta tag i the mess, följt av att ringa gurra och sedan dygna med linkan! vi får se hur det går, men det är ju värt ett försök! Later.

nu kör vi! "på med pumpsen och pumpa på!"


god is a dj
the life is a dancefloor
love is the rythm
and damn, you are the music!

you got to pump it up

Godmorning bitches! Ja, för mig är det faktiskt godmorgon haha..
Vaknade nu med fetaste förkylningen, helt täppt i näsan och pratar som en kråka typ.. åååååååh. Men det stoppar så fan inte mig, jag ska ut ändå! Ikväll, ja då jävlar ska min snygga vän joanna firas! satan va roligt vi ska ha :)
Snart ska jag trippa till pappa och hämta pengar och sen ska jag till solariumet för en 20minutare. Sen måste jag hem och städa upp i mitt rum och duscha snabbt, fixa mig och vid fem ska jag till gurra och äta middag haha. och klockan sex ska jag möta upp daniella för att handla lite inför kvällen, och sen blir det partaj!
okej, klockan är nu tre, och jag ska till gurra vid fem? haaha, hurfan har jag tänkt att hinna med allt det där? tidopptimist är vad jag är! aja, här har jag hursomhelst inte tid att sitta, need to get ready!
Ha en bra fredag! Latero





day after day

okej, det här med hemmakväll alltså, så inte min grej. Jag har aldrig haft en tråkigare kväll i mitt liv, och klockan är knappt elva? hejja! Medans mina vänner chillar hemma hos gurra och har det mysigt, så sitter jag här.. haha så jävla sorglig jag är. förövrigt så känner jag mig fet. fett fet, haha. Jag har precis tryckt i mig TVÅ HELA OÖPPNADE BURKAR BEN&JERRY's SJÄLV. fatta hur mätt och tjock jag är? men det är väl bra att jag äter nånting antar jag..
+ att det är aaaaaaaaskallt här! jag fryser arsel av mig snart.. uuuusch.
nej, nu ska jag fortsätta med.. va det nu va jag höll på med.. ciao!

cimon med c

Så, nu har jag hoppat i mina rosa mjukisbyxor, dragit av mig bh:n (killar, ni skulle bara veta hur skönt det är!) och slängt på mig mitt ex enoooorma tjocktröja som jag fortfarande har hemma. den är blå. med en skorpion på ryggen. den är mysig. klickar runt på lite bloggar och halvläser lite, pratar med linkan i telebobo och ska snart ta mig en skål med glass, mamma har köpt hem några nya sorter, så man måste ju prova.
Och för er som känner mig, jag har ätit middag idag! tro det eller ej, men jag har följt alla underbaringar till vänners råd och ätit faktiskt! och jag vet att jag sagt det förut, men nu lovar jag, att jag ska börja äta, i alla fall lite i taget.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



är väl kanske inte den första att märka. men jag skulle inte tacka nej till att vakna upp bredvid den här puddingen en dag! se och lär grabbar.. se och lär.

gå loss baby, ingen annan ser dig

Vet ni vad? jag blir hemma ikväll. Kan faktiskt inte minnas senast jag va hemma på en fredagkväll, måste varit ett bra tag sen faktiskt. Men ikväll har min mammi fått flipp, hon blev skitsurig för att jag aldrig är hemma längre, varken på vardagar eller helger. Men allvarligt talat? om jag är hemma så sitter jag ändå inlåst på mitt rum med hög musik och pratar i telefon/sitter vid datan/ser på tv och är allmänt otrevlig.. haha. Det är precis vad jag tänker göra, jag ska sitta med min dator i knäet hela kvällen och dunka partymusik på maxvolym, och så får tant mor där ute säga vad hon vill, lovely! nu känner jag, att det kanske faktiskt kan vara skönt att vara hemma en kväll och veta att man kan lägga sig när man vill och sova ut hur länge man vill dagen efter. Så ja, det kommer nog bli en del uppdatering ikväll, det gillar vi (y) eller okej jag, och möjligen mina tio besökare, mjaou!

sväng om

En fråga bara ,
Om man köper strumpor från george Armani och Gucci, vad fan gick snett då?

okej, alla får väl göra vad dom vill, men hur onödigt? mycket!

 

 

 

 

 

 

 

 


idiotas

Ja, jag tänker stå fast vid idioter, för det finns så många av dom. nej jag säger inte att jag inte är en utav dom!
blev ingen update igår, vet faktiskt inte varför? eller jo, jag orkade väl inte antar jag. Men jag va i skolan som vanligt (kom förövrigt dit tre timmar försent.. höhö) och sen gick (!) jag och gurra hem till han och bara chillade, han är så jävla underbar att prata med! Well, sen drog jag hem för middag och han åkte och piercade sig, blev finfint :) in fact, det vart skitsnyggt, haha! Senare på kvällen drog jag ut med jenny för dagliga kvällsmötet, haha.. Vi träffade emelie och diaaana också (ja, den diana som jenny sjunger negerbarn om i videon några inlägg under). Vi garvade åt patetiska vikarier och bara pratade om allt och inget. Så skönt att prata med henne, vi har liksom känt varandra så sjukt länge, och typ aldrig bråkat heller.
aja, idag då, kom försent imorse igen, tog mig igenom skoldagen och sen tog jag sällskap med wiking och petter hem, wiho. Jag ska till gurra sen för att ha barnfilmsmarathon hela kvällen, galet mysigt!


*

hej alla idioter där ute. kom precis hem från denna onsdag, mysigt. Skolan först som förövrigt va sjukt seg och tråkig. Sen kilade jag till vällingby med daniella och filip, fast han drog ifs.. haha! vi satte oss på donken med max och johan och två trevliga prickar som heter.. johannes.. och nånting :) Vi satt där ett tag, gick till vällingbyhallen och hälsade på lite folk och sen taggade vi tillbaka till McDonald's, hah! Vid sju hade vi gudtjänst, wiho. Vi sjöng, letade chokladtomtar och chillade i sofforna. Nu kom jag precis hem och pratar med L1NK1B00i i telebobo, och ska snart lägga mig och prata mera i telefon, får se hur länge jag orkar. Har precis tagit mina mediciner som som sagt drogar ner mig så däckar väl inom fem, underbart. Sov gott beautiful!


http://open.spotify.com/track/37FExmduN77uY4Y1h7Fqlv


Du är en av flera tusen

HAHAHAHAHAH

DET HÄR GJORDE SÅÅÅÅ MIN KVÄLL BÄTTRE! JENNY ÄR BRA SKÖN IBLAND ALLTSÅ


baby could you blow my heart up?

Jag har ingen aning om vad jag ska prata om.. Dagen? okej, den va helt okej. Har lallat runt i mjukisbrallor hela dagen för första gången, galet skönt! förstår fan inte varför man överhuvudtaget ska klä upp sig till skolan? onädigt, och så jävla mycket skönare att sitta i en hoodie, mjukisar och raggsockor såhär på vintern och plugga, än i tighta jeans och en tunika liksom. Ja, vi hade ju tre timmars håltimme idag, jag och joanna bosatte oss på bänkarna vid stian och sjöng förjävligt vackert och hälsade på folk. Uttråkade kan man kalla det. Sedan taggade jag till joannas crib med daniella. Vi snackade om allt och inget, och åt kladdkakesmet.. på tok för mycket! mår fortfarande illa.. & joanna hade nån form av craving på saltgurka? hon hade en fet glasburk ute på balkongen med HELA inlagda gurkor? vad gick snett liksom? haha.. Kom hem runt sex och nu sitter jag här.

A have do to:
*duscha
*ta mina mediciner!!!!
*beställa kläder
*ringa pappa och fråga om lite grejer
*ringa mormor och be om pengar.. haha!
*be mamma skriva på rommelappen typ
*fixa naglarna.. kan fan inte gå ut såhär, hah
*ringa lite folk och fixa en del saker


- when we were kids

Det är så jävla najs att vara barn ibland alltså. Jag menar, varför ska man ens vara mogen? Jag är bara fjorton år! fatta, fjorton ynka år! det är ju ingenting, med tanke på att man ska leva tills man är typ 70. När man va liten fanns det fan inga problem, bråkade man med någon så va man ju vänner på en timma max (okej, kanske inte kan kalla mig stor, men när man va mindre då!). Bråkar man nu kan det leda till att man aldrig tar upp kontakten med varandra igen, så himla synd. Hela tiden är det snack om att man ska vara så jävla mogen. 
Jag var precis ute en stund med jenny och pratade lite skit som vanligt, och det slutade med att vi lekte som just det, BARN i klätterställningar, åkte linbana, och åkte ner för en pulkabacke på rumpen! Ja, kalla oss omogna om ni vill det, we don't give a fuck! Både jag och hon gör vad fan vi har lust för, när vi har lust att göra det. Vi borde kanske beté oss lite "mognare & bättre", men det gör vi ju oftast liksom. Som sagt, någon gång ibland måste det va okej att släppa ut en annan sida av sig själv! Eller ja, man borde väl vara omogen hela tiden, men det går ju inte liksom.. well, ni fattar vinken. Jag vill inte vara mogen, haha..
Edit: Visst kallar jag folk omogna, och stör mig på småbrudar som springer runt i centrum och skriker för uppmärkssamhetens skull, men det är inte samma sak! Säg att jag har dubbelmoral, men att vilja ha uppmärksamhet och tro att man är ballast i världen, det är bara töntigt, och just, omoget. Och håller man på så, så ses man oftast som fjortis. & jag ska inte säga attjag inte har varit så, för då skulle jag ljuga. Men att vara ute och leka i snön, hoppa hage eller whatever, det är väl ändå okej någon gång ibland? jag tycker det!
knasigt inlägg, men ja, ni fattar vad jag menar. Nu ska jag sova. puss

Boots & boys

Jenny is on her way over here. shes (ost!) just toooooo slooooooooow. änd aj knåw ju lajk maj inglish (ja, jag tog det från foorzbeerg..)
Sitter just nu och slänger ihop en ny playlist på spotify, haha för det är ju inte så att jag redan har typ 50 stycken.. (detär lättare att hålla koll på låtar om man har så!!)
Men nu kom Jenny, vi ska uuuuuuuut. CIAOOOOOOOOOOOO


inte igår man kunde gå ut i dom kläderna.. (VATTENPIPA ALLA MAMMOR SOM LÄSER!!)

into the dark

Hejjjj people, jag hatar måndagar. Dom suger, en vecka kvar till fredag. hurra! Nu sitter jag hos jenny och ska snart tagga hem för middag, sen drar jag troligtvis ut med jenny igen, ciao



cool bild, mhhhmmmm

lördag, fräna bilder

Jag tänker faktiskt inte gå in på detaljer angående gårdagen, men den spenderades hemma hos Linkan, men mina brudar, petter, wiking, gurra och filip! Till en början va det rätt lugnt och chill sådära, men slutade i K A O S. Flippat jag svär. Kartongstrul, jägershots och sprutgrädde beskriver det mesta. Galet. Det va lite elverketstyle över det hela, men det va sjukt kul, gav en flashbacks liksom. Minns inte riktigt allt men vi hade grymt kul i alla fall. Däckade i daniellas säng runt två skulle jag tippa på. och vaknade sedan vid åtta imorse av huvudvärk. Inte kul! Jag och danni låg och sega oss i soffan tills typ tre och då taggade vi ut för att träffa gurra och linkan, mysigt.
Nu har jag ätit, och ska dra på mig myskläder för att sedan krypa ner i soffan med en skål hallonsorbet framför nån kriminalfilmgrej. Söndagsångest har jag också.. åååååh

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!












alltså.. är han seriös eller inte? klockren.


"Danni&Denni gör det som ingen annan kan"

HEJ ALLA GLADAAAA! hur mås det idag? jag mår skitbra! aldrig mått bättre.. en gnutta sarkasm på den meningen va. Mår lite smått illa och har huvudvärk,men jag lever ju i alla fall! Gårdagen? den va gaaaaaaalen mannen! Började som jättehängig, blev asglad och övertaggad, slutade.. inge vidare. Sov hos danni sen, där jag är nu, men jag pallar inte skriva just nu, så berättar hela historien ikväll istället, då kanske det kommer in bilder också, om daniella inte är för seg dvs.. wellwell, vi hörs senare. Ta vara på söndagen!


just nu, efter ett försök till att fixa till sig och fastna på kort.. misslyckat dock. Haha, inte okej!


<3



Jag måste tacka er tjejer, tacka er för att ni alltid finns för mig.

I don't feel like dancing

Hej alla glada! Rätt så failad kväll igår, den gick lite upp och ner typ.. eller ah, svårt att förklara. Melissa, Daniella, Joanna, Lulz, Ellinor, Bellan, Shonne och Rickard va här och vi tog det lugnt sådär bara. Daniella sov här, och hon drog runt 11 imorse. Sen dess har jag sovit, sovit ända tills nu då Jenny och Danni väckte mig, mysigt. Nu ska jag snart ta en dusch och sen äta lite middag och sen rulla till daniellas place. Övriga brudarna skulle till bromma på fest typ, eller gå på bio.. eller va det nu va, så jag och danni ska träffa lite boys och köra gärnet. Är fett taggad fast jag är farligt trött. Medcinerna jag går på drogar typ ner mig, hahaa.. känner mig lite sjuk också typ.. Eller ah, rätt varm och typ huvudvärk. Men jag får ta smällen att bli sjuk imorn i så fall, för ikväll sitter jag inte hemma!
Jag ska ta mina partybrillor och dansa hela natten, magiskt är ordet jag vill ha.

Jag är bara föööör cool alltså.. ser förjävlig ut också för den delen.. men det är som vanligt!


That's what you get, biatch!

Åh är helt slut. Va ju som sagt hos jenny efter skolan, vi skulle ju göra middag men ingen av oss orkade så vi drog till Ruccola och åt istället.. haha! Jenny den fetmabullen åt en pizza (okej, hon åt en bit och klagade sen över att hon va mätt) och jag tog en sallad, nyttiga jag.. lalala. När vi ätit klart rullade jag vidare mot kälvesta typ, drog hem till gurra och pratade lite. Trevligt att träffa han igen. & nu kom jag precis hem och ska däcka i min säng direkt, är galet trött! Imorgon är det fredag, sista skoldagen för veckan och sen på kvällen blir det förhoppningsvis utgång! Men nej,  nu ska jag fanimig sova. Gooooooooooooodnight



Vad gick snett med oss? - Jo, vi lärde känna varandra! Jag älskar dig gumman!


17:45

Skolan idag va helt okej, nu sitter jag hemma hos jenny, och vi ska snart "laga middag", dvs värma den i en microvågsugn. Första videoinlägget är inspelat också, och jag är generös idag så ni får faktiskt se det!



Yeye, vi är bra coola alltså!

_

Vet du att jag pratade om dig idag? Jag pratade om dig, och skrattade åt det. För jag visste inte sanningen, jag visste inte vad som egentligen hände. Pratade med mamma om dig för en stund sen, och hon berättade. Du såg mig när jag föddes, du fanns där, du fanns där istället för min pappa, min pappa som var för upptagen med att knarka. Jag kände dig aldrig, men det gör ont ändå, ont att veta. Min mamma grät, jag har aldrig sett henne gråta så, och hon berättade, berättade sanningen jag aldrig fått veta. Jag har hört bilolycka förut, men aldrig den mörka sanningen bakom ordet bilolycka. Jag önskar att jag hade fått chansen att lära känna dig, att du hade funnits där för mig som du borde ha gjort. Men du fastnade i skiten, jag vet att du försökte, du försökte finnas där för dina nära, jobba lagligt och dra in pengar till din familj, men du valde att ta den andra vägen, och när du försökte svänga av så fastnade du i leran, du kunde inte göra något. Du blev blåst på alla pengar, och hade sen ingenting kvar. Det var då du blev lurad, lurad på livet. Han sa att han gick att lita på, och du hade inget val, du va tvungen att tro på honom. Jag önskar att det inte hade blivit såhär, och på något sätt så saknar jag dig, även fast jag inte ens minns att jag träffat dig, men du var ändå en del av mig, en del av min familj. Tusen frågar men inga svar. Han den andra, han klarade sig, men tog inom kort sitt eget liv. Du dog förjäves, jag älskar dig trots att jag aldrig fick veta vem du var på riktigt, vila i frid, farbror.

jag går faktiskt i skolan.. även om man inte märker det

Hade möte med rektor, mentor och mamma i skolan idag, halv fem. Vi gick igenom mina betyg och anledningar till varför dom ser ut som dom gör, och så la vi upp en planering till vecka 12 då vi ska ha möte igen. Det är inte det att jag inte har kunskaper, jag är bara lat. Riktigt förbannat lat. sen i somras när allt sprack och hela mitt liv rasade har jag skitit i skolan totalt, jag är där men ändå frånvarande. Sitter antingen och pratar eller bara stirrar in i väggen på dagarna, fräser åt lärare när dom ber mig anstränga mig, jag är aldrig försenad med uppgifter, jag lämnar inte ens in dom. Visste från början att jag skulle komma efter, men 8/10 IG är så inte okej! & det värsta är att jag va rätt duktig i skolan i sjuan och att jag egentligen inte skulle ha G i No och matte nu om det inte hade varit för att jag har mentorn i no och en lärare som älskar mig i matte, så tekniskt sett alla icke godkänt, riktigt jävla illa. Jag menar, hur fan blir man underkänd i HK, Slöjd och Idrott? jo, jag hade aldrig kläder med mig till idrotten, gjorde inte den där förbannade tvättlappen på HK:n och heller ingenting teoretiskt på slöjden, bara det praktiska. Jag vill så jävla mycket mer men jag kan inte. Jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle komma såhär mycket efter, och nu är det så himla mycket jag måste ta ikapp, att jag skiter i det och gör det inte, även fast jag vill och måste. Som tur är går jag bara andra terminen i åttan och har ett helt år på mig att ta mig upp, men det är fan inte det lättaste ändå. Målet nu är att bli godkänd i alla ämnen förutom Bild och Svenska, det är min starka sida ligger tydligen. Och jag har bestämt mig för att klara det här, har en termin på mig, med en mamma som ska bli tjatigare och en mentor som ska peppa mig varje skoldag, så ska det nog gå! Jag vägrar hamna på typ Walters IV, eller nån annan skit, jag vill ha alternativ och gå där jag vill och jag vill bli någonting, göra något med mitt liv.
En sak måste jag påpeka dock.. Varför i helvete finns läxor? okej, att man måste plugga till prov förstår jag, men läxor, homework? Man går i skolan typ sex timmar om dagen, fem dagar i veckan. Räcker inte det? Nej, man ska liksom behöva dra med sig skiten hem också! Tror ledningen att man inte har något liv utanför skolan eller? Man säger, gammal som ung, att man ska "leva livet när man är ung", men har vi tid för det då? nej, för vi ska plugga hemma också! det tar ju upp en massa tid, fast inte för mig såklart, för jag gör inga läxor.. Men ska ju som sagt ta tag i detta nu! Konstigt nog kallades jag för pluggis i Rättvik, här garvar man åt mig om jag säger att jag är pluggis, och frågar någon vad jag gör och jag svarar: pluggar.. så får jag sen tillbaka ett sarkastiskt: yeah right.. Men nu jävlar ska ni få se! Jag är inte så dum som jag ser ut!

funderingar

jag hatar rykten. När jag bodde i rättvik så va det rykten överallt, helatiden. Precis allt och lite till som man visste om sig själv, det visste också alla andra. man kunde verkligen inte lita på någon. Nu har jag insett att det kanske är detsamma överallt. Visst snackar jag lite för mycket ibland, men jag startar fan inte rykten, för jag har varit med om så himla många, falska eller sanna rykten som handlar om något jag inte vill att nån ska veta om som gått om mig, och det suger verkligen. Så sluta starta rykten, och om du hör ett, tro inte på det, och sprid det inte vidare förens du vet sanningen. fråga tillexempel personen det handlar om om det är sant eller inte, och SEN om det nu är så nödvändigt, kan du sprida det vidare, om det är sant vill säga. tänk hela tiden: tänk om det var jag.

varför kan man inte vara vän med sitt ex? man säger när man gör slut att "vi ska fortsätta vara kompisar", men hur många blir det då? typ inga. Antingen så börjar en av dom tracka eller snacka skit, eller så börjar båda göra det. säger inte att inte jag gör det, för det gör jag, men jag vet fan inte varför. svårt att låta bli typ, men ja, som sagt, varför? jag vill mer än gärna vara så bra vän med sam som jag var innan vi blev tillsammans, för jag tyckte jättemycket om honom, och kunde prata med honom om precis allt. förhållanden kan verkligen förstöra vänskap.

Kan man döda någon med blickar? jag tror nog det. i alla fall döda insidan på någon med en ända blick. Om något hänt, man har hört något eller fått reda på något, tagga ner med blickarna och prata istället. fråga och få veta, istället för att titta och tro. Även om man inte visar det, så gör dom där blickarna ont, på alla.
Ja, dom säger att jag brukar ge de så kallade bitchblickarna väldigt ofta, men jag gör det inte med flit, det bara blir så, när jag ska kolla på någon vanligt liksom.. men jag tänker i alla fall på det, och försöker tagga ner på det.. haha.

gah jag känner mig som ett psykfall, som vanligt.. godnatt!

älskling, sluta vara snygg


ten milion firefly's

Hej.
oooj vad lame det där lät, haha. Dagen i sig har varit helt okej faktiskt, bättre än vanligt, fast ingen aning om varför. Förövrigt har jag gått i skolan i två dagar nu, och är redan helt slut. Kommer bli en låång termin.
Just nu: sitter jag och pratar med lite söta människor på msn, kollar runt på fejjan och bloggar. äter ett äpple också. Ska snart ta en dusch, och sen ska jag plocka upp lite skit i mitt rum och sen sova. Imorgon börjar jag åtta och slutar.. hm.. runt tre tror jag! halv fem har jag möte med rektor, mentor och mamma.. snark. och sen ska jag till kyrkan vid sju med brudarna och max och johan för att titta på prästen som sjunger så stämbanden spricker och bengan som somnar på gitarren, trevligt!

break the ice

Vad gör folk på kvällarna nu för tiden? känns som om lovet var oändligt, kommer fan inte ens ihåg vad man gör om dagarna efter skolan.. Jag har hunnit varit med mina närmsta, äta, duscha, städa mitt rum, kolla kläder tills imorn, suttit vid datan föööör länge, spelat tvspel och pratat i telefon.. vad fan ska jag göra nu då? klockan är tio, en del av er skulle kanske säga att jag ska gå och lägga mig, men screw you. Jag kan fan inte lägga mig nu, för det första så kommer jag bara lägga mig och titta på en film som jag redan sett tre miljoner gånger och bli uttråkad för det, och ligga och nördsmsa eller bara impulsringa runt till folk. för det andra så kommer jag inte kunna somna för att jag lagt mig runt fem dom senaste två veckorna, och för det tredje så kommer jag börja tänka på en massa skit och det är bara jobbigt. så nej, att sova är uteslutet.
Nej, jag ska kolla på lite jättegamla OCavsnitt, haha ren snilleblixt! och prata med lite söta människor på fejjan och msn. Puss

I wanna touch you but I try to take control of my hands

Jätteledsen för no update dom senaste två dagarna, men den här helgen har verkligen varit S T Ö R D. alltså allt har typ rasat för alla oss, helt fucked up. Igår var det kris, riktig kris. Tog bussen mot kälvesta vid åtta typ, och drog till gurra utan förvarning. stannade där lite för länge, och drog senare vidare mot danni för att sova där. Min familj har totalt fuckat sig också för den delen, kan typ inte vara hemma nu på ett tag. Men det är för personligt för att tas upp här. Jag och D somnade typ runt fem imorse och några timmar senare så ringde klockan, första riktiga skoldagen. fyfan. Dagen i sig har varit helt okej, förutom en massa jävla frågor och blickar.
Wellwell, nu sitter jag med alla brudar förutom Jenny (som är sjuk&fått en kattunge) och leker lite. Vi pratar, snackar kläder och äter pepparkakor. INTE MANLIGT. Jag som i lördags bestämde mig för att bli man på insidan,men fortfarande bry mig om utseendet och vara kvinnlig på utsidan. vi får se hur det går.. hah!

 
danni som fjortis.. (inte förändras speciellt mycket dock..) hihi!

behind blue eyes

Glad idag. Mysig natt. Supertrevlig kväll. nej, fuck it all. ångest över allt, särskilt daniella.. haha, uppochnervänd kväll, hörs sen, puss!

Favorit i repris





Nu har jag ätit, ska ta mig en snabbdusch strax och sen välja ut lite kläder. Ikväll kör vi utgång (inomhus förhoppningsvis) med mina brudar och troligen dom äldre boysen, som förövrigt hatar mig, efter att jag gjorde slut med Sam. Men mina tjejer känner ju dom och vi kände att det va dags för lite variation av umgänge liksom.
Toodles


take me backwards baby!

Sitter hemma hos daniella nuuuuuuuee, joanna och danni dampar sig som vanligt.. haha.
Skoldagen idag va riktigt helvetes jävla onödig, kunde fan legat hemma och sovit istället. Vi hade typ 11kamp, eller vad det nu var. skulle göra massa saker i grupper man blev indelade i. Typ, bygga en mänsklig staty av hat och kärlek?

Vi har gjort chokladpudding, lekt cpbarn som läspar (hur fan stavas det? aja, när man inte kan säga S alltså!), typ dansat och ätit nachos. ytters trevligt.
Idag är det fredag förövrigt, najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjs till tusen! vet interiktigt vad viska göra ikväll men vi har några alternativ,så det ärbara att välja vilket "gäng" man ska ansluta sig till. 'Snart ska jag hem och äta, och sen blir det utgång med bästa brudarna. får se vad vi hittar på :)



pusssssaaaaar från Dannib00i, Dennib00i, Jannab00i och..........wait for it... MENSiB00I!



tråkigt.

ALLA SOM HAR MOBIL MÅSTE GÖRA !

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

kille, david

Vad står det i ditt nionde sms?

Rickard: - Har faktiskt ingen aning. Ringde du? <3

Vem ringde du senast?
Rillebooi ;)

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Gustavs mage med Welcomedown-text på, hahah

Vilket språk är din mobil?
polska? nej svenska.

Vad heter din ringsignal?

Melissa Horn - långa nätter

Hur många sms har du i din inkorg?
36

står det i ditt tredje sms uppifrån?
pälskling: - Vad gör du? :)<33

Vem är din 13:de kontakt?
Angelicas Gudfar

Vem är din 20:de kontakt?
Brinken

ogillar du nr 35?
Dashti, nejnej

har nu varit ihop med nr 1?
Adam Nilses, hah nej!

vad har du färg på mobilen ?
silver/svart typ.

fick en fråga om vilka bloggar jag läser häromdagen..

paow.se

rahlenfeldt.blogg.se

kissies.se gaybloggen.com desireenilsson.blogg.se peter08.blogg.se falsksanning.blogg.se/finest - från och till

dskoglund.blogg.se

dendualskar.blogg.se

toxify.blogg.se (nere)

jenzi.blogg.se

scholz.blogg.se

foorzbeerg.blogg.se

live like there's no tomorrow

Ledsen för galet kass uppdatering på sistone. Men jag har varit i djuuuup deprission och haft ångest över allt och inget, mina vänner har rådat mig att hålla mig upptagen med roliga saker, dygnet runt! så det är väl typ det jag har försökt hålla på med dom senaste dagarna. Det börjar faktiskt släppa lite nu, mår garanterat bättre, men ändå inte bra. Igår kväll var jag med daniella, melissa och jenny. Vi åkte pulka! På johannelundstippen! det var dödligt roligt kan jag lova. Lär förhoppningsvis göras om!
Skulle följt med Jenny och henns familj till Västerås i helgen, men min mamma tillät inte det på grund av mina jävla betyg! ja vaddå? det är ju inte som om jag tänker sitta hemma och plugga i helgen anyway? well, det blir väl att vara med dom vanliga och fira melissa som från och med lördag får knulla lagligt och cykla utan hjälm! trevligt värre.
Förövrigt börjar jag skolan imorgon.. shoot me! Jag vill vill vill verkligen inte inte inte dit.. åh, ångestattackerna bara växer i mig. det ända roliga skulle väl vara att träffa alla man inte har träffat över lovet, men annars så börjar mitt löfte om att bli bättre i skolan.. måste verkligen ta tag i det här nu!
Nej, en lång varm dusch väntar, följt av tv-spel och sen hoppa i säng.
Lycka till med skolan imorgon alla, om ni nu inte började idag eller på måndag! Night.


älskade vänner på tippen i kylan..

bit ihop, le, spela lycklig.

Har fetaste livsångesten typ. och det värsta är att jag inte vet varför. mår dåligt som fan, helt utan anledning. Har inte blivit nån uppdatering på sistone, men så får det vara. håller seriöst på att bryta ihop totalt, och som sagt jag vet inte varför. fattar inte vad det är för fel på mig?! ibland kan jag sitta ihopkurad i hörnet av sängen och gunga fram och tillbaka och tänka på ingenting. Hela jag är tom, jag fattar ingenting, vet inte vad jag ska tänka på. Har huvudvärk hela dagarna, men biter ihop och ler ändå. låtsas som ingenting och försöker leva dagarna som jag borde. men jag Fattar ingenting. Känner mig som ett psykoffer. Sover ingenting på nätterna. Runt tre kommer ångestattackerna, det brister, jag börjar gråta hejdlöst. åååh varför är det såhär? allt skulle vara lättare om jag hade en anledning så att jag kunde bearbeta det hela. Men jag har ingen anledning, inte ens en aning. Jag borde vara glad nu, det mesta är precis som jag vill ha det, många av mina viljor har gått igenom, jag borde fan vara lycklig.. har gått igenom så mycket annat, som är så jävla mycket värre. Men jag mår nästan sämre nu än vad jag gjorde när livet va på botten, när allt va piss. Nu är det mesta bra, det är så som jag strävat efter att få det, men ändå, så mår jag så jävla dåligt. Fan, vad är det för fel på mig?

talesman för kvinnor.

tonårslivet är så jävla frustrerande, aldrig kan allt vara bra. det är allting nånting man behöver grubbla över. Alltså, jag tycker att man egentligen borde ha fetaste ångesten typ runt 60. men jag har väärldens livsångest nu fan. suck. och ändå är jag bara i början av min tonårstid, har typ fem år kvar, hurra! '
Det här med kärlek? det suger ju bokstavligt talat. helt jävla värdelöst. om man är som jag, vill kunna "hålla på" lite med någon, men utan att det betyder någonting.. och så håller man på, men så fäster sig killen? typ börjar tro att det är nånting mellan oss? vad fan gör man då? jo man berättar såklart för honom hur läget ligger till. men hur? hur fan ska man kunna säga en sån sak utan att det låter hemskt och elakt? det är fullkomligt omöjligt. det lättaste skulle ju vara att säga det via sms, msn, facebook eller liknande, men det är så hjärtlöst och känslokallt som det bara kan bli. det är ju typ en oskriven regel att man ska säga sånna saker face to face.. aha, vad ska man säga då?
- alltså du, det är såhär att jag är inte kär i dig.
- nehe, men allt vi har gjort då? betyder det ingenting?
- nej
- nehe.. ?
- mm ..
eller vaddå? så kan man ju inte säga? man måste ju ha en bra anledning liksom? det bästa kankse är att säga det hela innan man börjar hålla på, men det är ju lite något av en stämningsförstörare.. säg såhär: jag och en kille sitter och myser i en soffa, och så är vi precis på väg att kyssas, då rycker jag tillbaka huvudet och säger: alltså du.. bara så du vet så betyder det här ingenting.. det är bara roligt typ. kan man säga/göra så? det tycker inte jag. det är också känslokallt.
Jag tycker man ska gå rakt på sak och bara säga det rakt ut face to face: att det bara va mysigt men att man inte känner något speciellt för personen. och sen kan man ju bara hoppas på att den andra känner detsamma. eller också så kör man på den där: "jag trodde jag hade känslor för dig, men nu har jag upptäckt att jag hade fel. jag tror inte att det kommer funka mellan oss.." eller, "jag är lite osäker på vad jag känner.. tycker att vi ska vara kompisar så länge och sen om du orkar vänta så säger jag till vad jag känner. " och sen så säger man inget mer så glöms det hela tillslut bort! och för allt i världen, dra inte ut på det! säg det direkt du är säker, vänta inte, det kommer bli svårare att säga det, och det kommer bli svårare för han att ta det. men vänta dock tills du är helt säker, annars kanske du får ångra dig sen, och du kan inte låta honom vänta på dig, låta honom gå runt och hopps på att du ska komma tillbaka, inte ge honom falska förhoppningar.
allt som har med kärlek att göra är krångligt. aldrig kan allt vara bra.. allt skulle underlätta om man kunde hålla sig borta från att bli kär. Jag hatar att vara kär, det är bland det värsta som finns. det gör ont, och man blir oftast besviken. och jag är en sån som alltid vägrar erkänna för mig själv och andra att jag är kär. jag vägrar. jag liksom, ljuger för mig själv.. jag vill aldrig vara kär, jag var det första gången för nästan exakt ett år sen, och det va det värsta jag varit med om, så därför vägrar jag bli kär nu för tiden. Jag är en sån som inte fäster sig. Jag gillar att ligga och prata i telefon om nätterna, smsa och ligga och mysa och pussas och sådär. men jag fäster mig inte vid någon, eller ah.. oftast inte. Efter min största första kärlek så har jag varit kär en gång, och det gick också åt helvete, så nu har jag extremt svårt att lita på en kille som är "mer än kompis" och är livrädd för att starta förhållanden. jag har väl haft en och annan crush dock, och det hatar jag också, för det leder oftast till kärlek. jag hatar känslor allmänt.. och om man blir kär i en kille så kan man ju inte gå runt och hålla på det hur som länge som helst, tillslut måsta man säga det, och oftast blir allt fel då. visst finns mirakel, att han går och bär på samma hemlighet, men hur ofta? sällan. usch det finns många tankar kring det där.. men jag helt personligen hatar känslor. man blir alltid besviken.

Best i ever had

Nu ska jag mysa ner mig i min och jossans stooooora säng och kika på harrypotter och den flammande bägaren, småäta lite och tänka lite. mår inte så bra just nu.
tänkte vara lite nyttig och äta frukt, hejja mig.. chokladen.. ja, den bara ligger där för att se snygg ut. ett glas med proviva fruktdryck samt en till tallrik med lite ostar och fikonmarmelad. Känner mig som blondinbella, sitter hellre hemma och käkar frukt och gamla ostar istället för att gå ut.. men nu förstår jag faktiskt vad hon menar med att det är skönt. Men jag går ju inte ut för att jag just nu inte mår dågot vidare, hon mår ju alltid så himla bra..

inside out.

ändrade planer, jag går inte ut ikväll, har inte ork, och resten av anledningarna säger jag inte.

Rise to the occasion

Imorse (idag 14.30) vaknade jag av att rickard väckte mig, hurra! Jenny hade dragit på ridläger klockan sju på morgonen, hennes ena brorsa va nånstans, hennes mamma va också nånstans, och hennes andra brorsa hade låst in sig på sitt rum med hans flickvän, så jag va själv där, kändes väldigt bra :) nejmen, jag drog mig iväg till tunnelbanan, osminkad och med oplattat hår, kände mig vrålsnygg! drog hem och nu sitter jag här i Sterikssplan och väntar på att tiden ska gå, lyssnar på winnerbäck och dricker en latte. ikväll tror jag att det blir utgång, eller snarare ingång? finns det något som heter så? nu gör det i alla fall det. Ingång: man går ut men går hem till någon, man är alltså ute men ändå inomhus. jag är bara för bra i bland alltså. Kom förresten på att jag höll alla mina nyårslöften förra året! vad det va får ni inte veta, men jag klarade dom i alla fall ;) Nu ska jag titta runt lite på tvn och ringa moster min och kolla vad hon pysslar med :) hörs senare.


just nu, snygging!

dagenefterpiller

Första Januari, första dagen på året (WILLIAMS FÖDELSEDAG KOM JAG FÖRÖVRIGT PÅ!!! GRATTIS PÅ DIG!). Denize vaknade vid halv tre ungefär, jenny vaknade betydligt mycket tidigare, men väckte inte mig?! unbeliveable. Vi chillade bara under resten av dagen, och drog sen upp till donken för att äta, det ända som va öppet typ, för vi skulle ju aaaaldrig ha satt oss där i fall vällingby hade fler "resturanger" öppna. lalala. och sen mötte vi upp melissa. Jag och M drog till kälvesta för att träffa the boys och frysa ihjäl, medans jentan fortsatte till sajmon. Spektaklet slutade hemma hos mig med Melissa, Simon och shonnebooi, lite mysigt sådär. runt tolv drog malajsia och jag gick och mötte jenny och så drog vi till henne för att sedan somna bums.
Trots att det är emot mina förhoppningar så vill jag säga grattis till Jenny och Simon som är tillsammans för andra gången. Man lär sig av sina misstag, så jag tror att det kommer gå bättre för dom denna gång, och att dom båda har lärt sig ett och annat från sist. Andra gången gilt typ? Tror på er nu, grattis!



New years eve

Nyårsafton va toppen! drog ju som sagt till Jenny runt fem och så fixade vi oss lite och sådär, tog aldrig någon bild på min outfit, men den bestod av en svart festblåsa med fransar, svarta strumpbyxor, svarta klackar med sidenband typ, nitarmband, lösnaglar (som förövrigt gick av under kvällen), mittbena, utsläppt och en lätt svart/guldig sminkning, fab! Jag och J åt sedan nyårsmiddag med hennes familj, hummer, musslor och ett betydligt större utbud av skaldjur, galet gott! övergick till varmrätt med potatisgratäng och oxfie, följt av vit chokladmousse och hallonsås. Snacka om att jag va mätt därefter alltså. runt nio tog jag och min partypingla bussen till kälvesta (ja, väldigt kass fantasi, men det va rätt skönt ändå) till kullings place, där det redan var fullt ös. Spenderade alltså kvällen med dom bästa tjejerna och dom lagom bra killarna (ha ha ha, vad jag är elak). Började med lite mys i soffan, och på övervåningen för min del - inga detaljer, sedan va det raketdags! och kvällen slutade sen med att mina älskade tjejer dskoglund.blogg.se, dendualskar.blogg.se och scholz.blogg.se dansade i takt till musiken i bara underkläder, väldigt synd för er som inte såg faktiskt, ni missade garanterat något! jag menar, vem skulle banga på en lapdance av en tjej i underkläder och polismössa? ingen (säg inget annat, jag vet att du ljuger). Jag och jenny kom hem runt halv tre efter många om och men och låg sen och snacka om allt möjligt och halvtittade på titanic.
En lyckad nyårsafton helt enkelt!

bildbomb kommer så småning om.

I tell you my friend, one day this world is gonna end.

Ledsen för no update sen nyårsafton, men jag har bott hos jenny sen dess. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om varje dag som har gått nu, ska göra mig en latte bara, back in five!

RSS 2.0