sådär ja!

Väskorna är packade, och nu ska jag sova i nån timme.
För, NU DRAR VI TILL ITALIEN!


baby, are you down yet ?


****

Hittade precis lite bilder från mormor och Fredriks bröllop för nån månad sen :)
Jossan, Fredrik, mormor, jag, mamma

slitentröttochallmäntsurig

ja, ni hör ju själva. Är på fett dåligt humör, är trött och har ont överallt. Men med tanke på att jag typ sovit tio timmar sammanlagt dom senaste tre dygnen så är det kanske inte så jävla konstigt. Hursomehelst så är jag i sthlm nu igen. imorse väckte fiffis mamma oss och sa att vi skulle göra oss klara, och så rullade (ordet sas på ett barnpogram vi kollade på imorse, och då började helikoptrarna och sälen rulla fram, hahahah!) vi ner till stationen och så hoppade jag på tåget till sthlm. Seriöst, jag tycker inte de är så tråkigt att åka tåg från sthlm till dalarna eller tvärtom längre, har åkt så många gånger nu så det blir typ kortare och kortare för varje gång, hah, snart kommer jag åka på 10 min.
I alla fall så tog jag tuben hem sen och lämnade lite grejer och fixade mig lite. Sen mötte jag upp Douglas och Thomas. Vi gjorde inte så mycket alls. Jag och douglas snackade lite skit som vanligt ;) härlig kille de där! Sen tvingade jag mig själv hem och åt, västerbottenpaj och sallad, hihi. Fredagsmat tänkte jag säga, det är ju fredag hela veckan den här veckan. aja, och sen dess har jag typ setat här och glott på tv.
Ska packa lite nu och sen ska jga nog gå och lägga mig för att få sova några timmar. Åker till Italien inatt, kommer bli galet kul kan jag lova!
Ha en trevlig kväll!

Marry Xmas!

nejdå, jag skojar bara. Ärligt talat har jag inte riktigt erkänt för mig själv att det faktiskt är höst och snart vinter nu.. & att IKEA fick in julsaker redan i september och att i stort sätt alla butiker har julpynt och att tv:n börjar göra reklam för julens tvserier är ju helt klart deprimerande, men idag när jag kom hem så luktade det jul i hela lägenheten, gissa vad? min världens bästa moster och hennes pojkvän hade bakat lussebullar, åhhh nu känner jag verkligen hur mysigt det är :)) Jag vill ha bort allt redn och blöta löv som fastnar på skorna, in med vinter, snö, brasa, julgran och Kalle Anka!
Förresten så hittade jag en jättesöt och gammal bild på mig och moster på mormors mans data.
för några jular sen då.. haha visst är vi lite söta ändå?

nu skiter jag i detta!

Nu ger jag upp. Fiffelinen vägrar vakna & mina ögonlock känns som om dom väger hundra kilo, så nu klickar jag in min HåkanHellströms-playlist på Spotify på högsta volym och går jag och lägger mig, så får Fiffi säga vad hon vill!
Kommer säkert inte ens hinna höra mer än "dom e uppe på taken, alla e högt över staden.." innan jag somnar, kommer slockna på stört känns det som. Men aja nu ska jag sova gott och så hörs vi imorn.
godnatt.

shhh..

Nu ska jag avslöja 15 sanningar om mig själv:

1. Om det inte var så att min kusin var min kusin, så hade jag varit helt tokförälskad i snyggingen!
2. Detsamma med min morbror.
3. Jag tänder på bisexuella.
4. Jag har jättejättelockigt hår egentligen, plattar det varje dag.
5. Jag har prövat nästan alla sporter som finns typ, men aldrig fastnat för någon.
6. Jag har varit självmordsbelägen, på riktigt.
7. Jag har bara varit riktigt kär en gång.
8. Jag tycker om att "röra" vid folk, alltså ta på dom (misstolkainte), kramas osvosv.
9. Jag är oskuld.
10. Jag blir jättelätt svartsjuk.
11. Det första jag tänker på hos en kille är humorn, léendet, ögonen och att dom ska kunna vara likadana mot mig som inför sina kompisar.  
12. När jag duschar, så har jag det släckt i badrummet.
14. Jag är livrädd för framtiden.
15. Jag har ett kapitel i mitt liv, och det är det värsta minnet jag har än så länge, det är nånting som jag lever med varje dag och gråter över nästan varje kväll. Det senaste halvåret, tog start nångång i december/januari, och slutade tre dagar innan skolan började i år. Alltså, hade jag en kass sista termin i sjuan, och ett ännu kassare sommarlov. visserligen har det värsta släppt nu, men jag vet ju att det alltid finns där inne nånstans. Det är svårt att förklara, man måste nästan ha varit med från början, och det är bara mina närmsta som har varit, men jag börjar bli mer och mer öppen om det, så snart kanske det kommer upp i bloggen? tro mig, det kommer bli ett lååångt inlägg.



Min kusin Wilhelm                            &                     min morbror Jonas.

- tråkigt läge

För att Fifi aldrig vaknar och för att jag har galet tråkigt!

KÄRLEK OCH SÅDANT

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - en
Vad tycker du om kärlek? - jovisst, det suger ibland, men annars älskar jag kärlek :)
Har du flashat/strippat nångång? - hahah, inga kommentarer.
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - yes
Har du svårt för att bli kär? - jag tror det, ja
När kysste/hånglade du med någon sist? - eh, i fredags då, om det räknas?
Ångrar du det? - nejdå
Med vem var det? - felix
När fick du senast en komplimang? - typ nyss


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nje
Hånglat med nån riktigt ful: - riktigt ful va han väl inte, men ganska.. haha
Hånglat med fler än 50 pers: - haha, nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: - ah
Gjort något riktigt dumt: - ja!
Gjort något du verkligen ångrar: - yesyes!
Varit nykter på nyårsafton: - självklart
Gjort nått olagligt: - hahah, jau
Blivit polisanmäld: - haha mm.
Fått din mamma att gråta: - jo, det har hänt
Slagit ner någon: - ja, när jag gick i femman typ
Skämts över dina föräldrar: - har säkert hänt :)
Skämts över dig själv: - jomen visst
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja
Bråkat med din pojkvän: - aah
Tar du droger: - nesh, om man inte räknar med treo :)
Dricker du: - ja
Vilka kläder sover du i: - nån tröja och trosor
Vem hatar du verkligen: - ingen tror jag.. elr, säkert nån.
varit kär: - ja
har du varit kär i någon du inte haft chans på: - jaa
Är du ensam nu: - nejj,
Vill du gifta dig: - ja!
Vill du ha barn: - japp!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - ehm.. jag vet inte riktigt, jag kanske?
Såg dig gråta: - angelica
fick dig att gråta: - "han"
Du delade en drink med: - fiffush
Du gick på bio med: - wille
Skällde på dig: - fiffi kanske? hah.




DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: - ja
Kramat någon: - absolut
Pussat någon: - nejj, det tror jag inte. kanske angelica
Köpt någonting: - japp
Sjungit: - sjunger nu (;
Saknat någon: - hela tiden, dygnet runt
Tänkt på någon : - yess
rökt: - mm
druckit alkohol: - tror inte det :)
ätit mat: - yes

HAR JAG:
Digitalkamera: - nej, den blev ju snodd för nån vecka sen :(
Telefon på rummet: ahh
Egen dator: - ohyes
Könssjukdom: - förhoppningsvis inte?
Husdjur: - nej.
Bra kompisar: - klart!
Tar du receptbelagda mediciner: - nejj
Vem vill du fika med just nu: - fiffelin


förlåt mig (a'

okejokej, nu ska jag berätta lite bättre om hur helgen har sett ut.
I fredags så va jag först i skolan, sen åkte jag in till stan och fixade lite grejer, mötte sen upp jenny och snackade lite skit, och sen åkte jag in till centralen och tog bussen upp till rättvik. Adde och jesper mötte mig på stationen där :) Vi drog vidare mot the "IT"-thing, CLUBWASABORG alltså ^^. Ville egentligen inte dit, men man blev ju tvingad. va sjukt otaggad på att dansa och sociala mig och allt vad det innebär, det sög men dög, eller vad man nu säger. Med andra ord, det va helt okej! vid ett där nångång kom gustavs pappa och hämta mig och gustav och så åkte vi hem till han och spelade tvspel, och sen sov jag där.
lördan när vi vakna så fixade vi oss och sådär, och sen skjutsade gustavs pappa ner mig till rättvik och där mötte jag upp Angelica, flickan har fan blivit brunett! Vi gick runt lite medans hennes mamma handlade och så träffade vi på snyggingarna Adde och Felix. Jag och Gelica fick sen spendera en tid på att leta rätt på hennes mamma som hade glömt mobilen hemma, smart där! Hursomhelst så hängde jag på angelica hem sen, vi gjorde typ ingenting den kvällen.
då va det söndag, eh, ja.. Träffade Simon och Tobias på dagen och bara gled runt lite, och sen drog jag och angelica hem igen. Efter många om och men så kom vi ut igen på kvällsfronten. Vi skulle träffa simon och tobbe igen, men dom dissa oss stenhårt typ. Så jag och angelica gick runt och flängde.. Ja, det vart väl lite för mycket, inga kommentarer! Och så sov jag där i söndags också. Igår måndag så sov vi typ bort hela dagen, men sen tog vi i alla fall bussen ner till rättvik, och så fixade vi lite grejer och sen tog vi söderåsbussen. Jag drog på LAN och angelica drog hem till Peter.

Lanet då? jaa, finns inte så mycket att säga. det va väl kul på sitt sätt liksom. Lite svårt att sova sådär bara, men det hör ju till typ? Ja, inget mer värt att nämna. Vid tre idag tisdag, så skulle man dra därifrån i alla fall, så jag och fiffi gick hem till mig och åt lite och tittade på film. Sen kom hennes pappa och hämtade oss och så åkte vi hem till henne, och nu sitter jag här. Vi har typ inte gjort nånting alls, och just nu ligger fröken Forsberg och sover -.-
Jag är ifs dödstrött jag med, men ändå, jag pallar inte sova. Får se vad jag ska hitta på nu, kanske väcker fiffi snart bara för att jag är så himla elak :) kanske så kommer det upp lite härliga videos på oss (som inte har sovit på typ två dygn och har hällt i sig en massa energi och är bara allmänt sär när vi är med varandra).  men det får vi nog se.
Vi höres folket! kysss

*

dålig update yes men jag orkar typ inte längre, haha. just nu befinner jag mig i rättvik, på lan! haahaha. Har varit här sen i fredas, då de va club -.- de absolut tråkigaste jag har gjort i mitt liv fan. Sen sov jag hos gustav.
på lördan så träffade jag angelica och sen sov där, vi gjorde inte så mycket. På söndan så va vi med tobbe och simon, de va väl inte så jävla kul de heller. & på kvällen så va vi ute, haah, inga kommentarer.
Imorse så segade vi oss bara typ, mådde så jävla dåligt..
Sen drog vi ner på rättvik och kikade lite eller, och nu sitter jag här i söderås på lan. Ska väl va här tills imorn nångång.

Okej, världens sämsta inlägg men jag pallar inte, nu ska jag busa hihi :)
pusssssss

psst.. baby is back

Älska mig när jag som minst förtjänar det, då behöver jag det som mest.


Lördagsmys?

Chantell är här nu, vi ska strax ut och äta. okej, ut och äta låter väl kanske lite för fint..? men vi tänkte faktiskt lyxa till det riktigt ordentligen ikväll och äta på McDonald's! hahah!
Det va ju planerat att vi skulle ut och titta på bio eller nånting, men med tanke på gårdagen så .. nej!
Men nu ska vi dra i alla fall. hörs kanske senare!
Ha en trevlig kväll!


Jävligt dålig och fett med gammal bild! Den som hittar mig kan ju alltid blunda, haha!


boysboysboys.. läs!

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.

När hon är tyst - Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon är rädd - Skydda henne.

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.

När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.

När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.


'

Come, break me down
Bury me, Bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you.


seg lördag..

Åhhhh jag har så jävla tråkigt. Mamma är i uppsala, brorsan är hos morfar, syrran hos hennes polare typ. This sucks! Har ingen aning om vad jag ska hitta på fan.. Tänkte att CH skulle komma över men det verkar inte så nu.. Och mamma sa typ nåt om att vi ska äta middag hemma hos min lillasysters kompis som hon är hos nu. Hon har typ en storebror som är lika gammal som mig, men vet inte säkert hur det blir, så vi får se. Men förhoppningsvis så ska CH sova hos mig inatt hursomhelst, dom hade typ en hund hemma som tydligen va livsfarlig så.. haha!
Men vet ni va!? Nu knackade morfar precis på här och dumpade min lillebror så nu ska jag leka med honom, hihi (a) Nås alltid på mobilen men dock inte inom sms. Så ring isf!


gammal bild på lillebror som är min lekkamrat för dagen! hihi..

baby please!

Nu har jag sovit lite, tänkte göra mig i ordning lite nu, kan inte bara sitte här hela dagen.


Mitt hår är helt kaotiskt just nu, haha!

dödstrött..

Hej alla morgonpigga!
Jag är då inte en utav dom kan man säga, sitter här och håller på att somna totalt. Men men, mamma tvingade upp mig ur sängen imorse -.-'
Ehm, ja igår.. HAHAH - är väl det man kan säga antar jag. Det blev ju inte riktigt som planerat. Dagen började med BUP, suck och stön. Sen drog jag till skolan, och fixade klart det sista i projektet och sådär. Det gick väl rätt fort. Sen drog jag och Melissa upp till Vällingby för att åka och köpa en vattenpipa, men det gick ju inge vidare om man säger så. Så vi mötte upp Lollo och så väntade vi in Ludvig & Markus. och så träffade vi på Rickard och Filip :) Lollo och Melissa drog sen för att köpa vattenpipan och sen åkte dom båda hem för att äta och sådär. Medans gick jag, markus, ludde och tobias runt och tittade på kläder, eller ja, mest ludvig kan man väl säga. Blev så jävla trött på honom! Killen är värre än den mest klädberoende bruden på jorden! helt sjukt. efter ett tag så fick vi (jag) för oss att åka in till stan och tvinga ut Ian, haha för han vägrade verkligen komma ut till oss, så ja, vill man nåt får man helt enkelt ta tag i det själv! Så we did. Tog tuben in till Fridhemsplan och så knackade jag på hos honom medans dom andra gömde sig, han blev livrädd stackaren! hihi.. Så va vi där ett tag och sen drog jag, tobias och Markus hem för att äta osv, och ludde och Ian stannade hos Ian, men vi fick dom att komma ut till oss sen på kvällen! Jag åkte hem och fixade lite, senare kom Lollo och Melissa och vi fixade oss litegranna sådär, och sen åkte vi till Kälvesta. & ja, på bussen klantade jag väl till mig som vanligt, hah! vi hade fått för oss att vi skulle vara där igår kväll, nån gång måste ju vara den första liksom! Vi träffade upp pojkarna och några till och så letade vi upp ett dagis och skulle röka vattenpipa, men icke sa nicke. Den va ju helt paj verkade det som, funkade inte för fem jävla öre! så vi sket i det. Efter ett tag började vi gå. gå gå gå. Vi gick hur lågnt som helst tyckte jag, och sen helt plötsligt, då va vi tillbaka där vi började, hahaa.. Det regnade och va svinkallt också, så man var väl något blöt när man kom hem. Apropå hem så fick jag och Melissa GÅ hem från kälvesta, bara för att jag inte hade något busskort och bara för att melissa va så jävla gullig och följde med mig :') Nej, nu har jag skrivit alldeles för mycket (som vanligt), och nu ska jag äta lite frukost (ERIKA var stolt över mig!) vi hörs senare!

Känner att jag måste be om ursäkt till Ian också.. Så om du läser det här, så har jag jävligt dåligt samvete, haha.. FÖRLÅT!

det har varit mitt motto, belivie me, jag minns.

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit, tänk alla gånger som jag ärligt talat tänkt att ta mitt liv. Tänk dig en värld som rasar, tänk dig människor jag älskat lärt mig hata.
- jo jag minns det.

The Hills

Nu ska jag dricka te och kika på The Hills på MTV. tror att Withney och Lauren skulle till Paris ikväll, och att Spencer och Heidi bråkade som fan och att Heidi drog till Colorado.. Spännande huh?
Gud vilken tönt jag är!

*

Vi är inte sånna som i slutet får varann.


hahah..

Jaha, och så än en gång blev det riktigt kasst med uppdatering. MEN, som vanligt tänker jag skylla på mitt internet som fuckar sig dag efter dag! Jaja, helgen som va nu skulle jag ju berätta om, eller söndagen i alla fall. Ehm, jag och jenny var och kollade på hennes brorsas basketmatch i Spånga, jag satt typ och drägglade under alla fyra perioder, haha.. Dom som spela va ju helt galet snygga (a)
Aja, den här veckan har vi haft projekt i skolan, riktigt skönt fast ändå lite segt ibland.. och igår så va vi inne på söder och intervjuade. Det gick väl helt okej, VI SÅG HAN EVAS STOREBROR TOBBE I EVA&ADAM! hah, hur tufft va inte det!? han satt med sin tjej inne på ett café där vi gick in. Han är ju sjukt snygg alltså!
Ja, det är inte så mycket mer som är värt att nämna tror jag? Jag och Joanna struntade i sista kursen idag (kurser om arbetslivet inom det här projektet vi håller på med denna vecka), vi sa att vi hade mensvärk och gick och kikade på våra pojkars skoldm-match :) Dom va så duktiga så! Vinstagård vann med 3-1! & ja, jag klantade ju till mig som fan också, såklart. Vi kan väl helt enkelt säga att jag ALDRIG ska börja spela fotboll igen..

Yes, helgen då? Imorgon kör vi sista projektdagen och sen ska jag trippa upp till vällingby med Ludvig och köpa e halsduk till honom, och sen ska vi träffa Tobias och Melissa och säkert någon mer och chilla lite med vattenpipa och så typ :) kommer bli mysigt värre!
Saturday, vet inte vad jag ska hitta på på dagen, men på kvällen blir det troligtvis nån födelsedagsfest inne i stan! Kommer säkert bli kul om jag tar mig dit. & söndagen.. ja, då är det väl bara att sova och tagga inför sista skolveckan innan sportlovet! LÄNGTAR!

Det blev ett massa snack om snygga killar i det här inlägget kände jag, men min älskling slår ju alla.. ! (a)




I lost myself in you.

Dålig update i know. Har varit med Jenny hela dagen och hann inte sätta mig vid datan imorse, kom precis hem nu och ska duscha och fixa lite, skriver sen om gårdagen och dagen! :)


the sweetest rush.

Har lite brådis nu, kom precis hem från en dag med chantell! Igår gjorde vi i stort sätt ingenting alls. Kikade nåra filmer och sådär bara, rätt skönt faktiskt.
Imorse när jag vaknade, vaknade jag av att den här extremt morgonpigga familjen satt uppe i köket och skrek som vanligt, haha. Åt lite frukost och sen satt jag och chantiz bara och såsade framför tvn ett tag. Sen kilade vi upp till donkish och åt (donkish, haha fyfan va fult!) som vanligt :) Sen fick vi för oss att åka till Rinkeby och hälsa på min farmor, farfar och faster som jag inte träffat på typ åtta år. So we did. När vi satt på bussen började panikkänslorna komma, jag fick sjukt ont i magen och va galet nervös! Menmen, när vi kom fram till rinkeby bre så skulle vi ju då hitta huset där dom bor, det tog ju lite tid sådär, men vi hittade tillslut i alla fall. När vi klev innanför dörren så skrek min farmor som bara den och grät och jag vet inte allt vad hon pysslade med. Stannade där i nån timme och fikade och pratade. Vi hade ju en del att ta igen om man säger så. jag hade fått en massa kusiner om vartannat som jag inte hade en aning om, så det va ju lite kul! 
Sen va vi tvugna att dra hem och på bussen blev det slagsmål mellan nåra skitungar och en typ 40årig tant/kvinna, hahaahahah om vi satt och garva alltså. den där tanten hon verkade helt galen, hon typ la sig på sätena och sparkade dom där ungarna, och hennes döttrar va med på bussen också! HAHA jag skulle skämma ögonen ur mig!
Aja, sen tog vi tunnelbanan hem till Chantell och nu sitter jag här och måste verkligen dra och packa mina grejer och sen åka hem och fixa mig. Ikväll blir det födelsedagsfest för John inne i stan, kommer säkert bli kul!
Men nu måste jag verkligen bege mig, blev ett lite halvhastat inlägg men we,
Ha en trevlig kväll ikväll!

Langar en bild på Chantells helt galet söta brorsa!


Förlåt mig!

Har duschat, tagit på mig kläder och fixat håret nu. Ska sminka mig och packa ner lite saker och sen ska jag bege mig. & ni får verkligen ursäkta men jag måste bara säga vad jag nyss upptäckte! okej, jag är säkert efter (brukar vara så..) men dom tre konkurenterna inom fjortisbloggarna heter ju fan samma sak?

Desirée Nilsson

Alexandra Nilsson

Paulina Danielsson Nilsson

Okej, det där va ju intressant? haha.  men jaja, jag va bara tvungen att säga det :)
Vilka av dom tre tycker ni bäst om förresten? Jag tycker då helt klart Paow, hon ser bäst ut, klär sig snyggast, skryter minst om sig själv och verkar allmänt skön. dessie och kissie.. ja.. dom är bara FÖR mycket! men kissie är då fan värst! Bruden är 18 ÅR! komigen, väx upp nångång!


FREDAG BIAATCH!

strax ska jag hoppa in i duschen och så göra mig i ordning och sen blir det att dra till Chantell. Haha, har ingen aning om vad vi ska göra men alltid blir det nånting. Ska försöka övertala henne om att antingen åka in till stan och äta middag typ, eller kanske gå på bio? Skulle gärna vilja ser "Flickan som lekte med elden".. eller så va det nån fest i ängby med lite random folk, men det tror jag inte att jag orkar som det ser ut nu, och det gör säkert inte hon heller. Eller så kanske vi helt enkelt chillar galet hemma hos henne med nån film. Det får bara tiden utvisa.
Men så va det ju de här med kläder? om man inte vet vad man ska hitta på men att det KAN bli fest, eller bara hemmakväll, vad sätter man på sig då? kör nog på nån tunika/klänning och strumpebyssor :) Har ju dock ingen kamera så ni får inte se, men ni kan ju alltid föreställa er, hah.
Men nu ska jag duscha, ha en trevlig kväll!

   


det snurrar i mitt huvud.. eller, är det bara du?

Kom precis innanför dörren, åkte till IKEA direkt efter skolan idag med mammi. HATAR IKEA, hatarhatarhatar.
Idag hade jag ju också det efterlängtade SOprovet, vilket kändes som om det gick rätt bra! hoppas på det. Annars har dagen varit riktigt chill, till och med skapligt god mat i skolan!

Ahja, nu ska jag surfa runt på internet. (är det bara jag som tycker det låter konstigt med surfa..?)
Så hörs vi troligtvis senare idag.
puss


oh god

JA, JAG ÄR KÄR!
kalla mig fjortis men yes jag är fanimig förälskad! I vem? haha, garva inte, men i ingen mindre än KRILLEBOOI! Har kikat in hans blogg lite, killen verkar ju helskön! snygg som fan och kör sin egen grej! åhh, trodde verkligen aldrig att jag skulle säga det, men jag erkänner nu, jag är förälskad :$
Haha, nu sitter du säkert och garvar, men helt ärligt. Skulle du säga nej till det här!?



mmm... tveksamt va..?


When you´re holding me in your arms, that's when nothing else matters.

Jag hatar verkligen torsdagar! att sitta där i bänken och veta att om några timmar är det fredag, och här sitter jag typ.. äsch fyfan, hatar dom bara. Fast hela den här veckan har ju varit helt fucked up. hursomhelst så träffade jag min frida efter skolan, den tjejen är hel sjuk, men det är därför jag älskar henne, så det så! Vi tog en fika och pratade bara, sen vandrade vi runt och tittade lite bara.
Imorgon är det fredag! blir mys med Joanna, förhoppningsvis! Övriga helgen då? vet ärligt talat inte. Måste hitta på något på lördag, men vad det blir vet jag inte än. Kanske tar mig en tripp till åkersberga och träffar Adde? vet inte riktigt om jag orkar det dock, med tanke på att det tog mig fyra och en halv timme sist jag skulle åka dit, haha! Men det kanske är värt ett försök till? andra gången gilt typ..?
yeye, på söndag blir det frida igen. Fast vet inte vad vi ska göra, men det visar sig väl.
Imorgon har jag SO-prov, Oh god kill me! Fast jag har lovat mig själv att fixa de här provet, eftersom jag har IG i SO så måste jag göra bra ifrån mig imorn, så att jag kommer till ett G i alla fall. så egentligen måste jag verkligen plugga nu, men det är liksom inte min starka sida..
Nu ska jag köra en dessie/kissie och göra mig en chailatte, och sen SKA jag faktiskt plugga!
PUSS


Frida Julia Johnsson, du kommer alltid vara allt och lite till i mina ögon!


& jag kavlar upp ärmarna..

för nu så! Internet är igång och förhoppningsvis så ska detta faktiskt gå..
Med tanke på att det var årochdar sen jag uppdaterade så tänker jag inte berätta allt som har hänt, men höjdpunkterna har väl varit att jag hade fest hemma hos mig för nån vecka sen. Den slutade bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt, och javisst va det väl värsta b-festen, men so what? still, vi (jag) hade kul! :) förutom att jag blev av med min kamera, alltså ååååh! har folk inga pengar alls?! Och anja blev av med plånboken, inehållande 3000 i cash, samt ett busskort, bankomatkort osv. Så om DU har tagit något av detta så kan du ju va snäll och typ dimpa ner det i min brevlåda eller nåt?
Jaja, ehm.. Va i rättvik i helgen, marknad. Ja, det va väl kul antar jag. helt okej i alla fall. Det vart en Fiffelinhelg as usual, det brukar liksom sluta så.. Lördags kvällen/natten va väl kul, haha. Menmen, vad har mer hänt?
Hade utvecklingssamtal idag, gick bättre än väntat, men gash jag suger verkligen i skolan! måste skärpa mig fan. Typ tre-fyra IG:n? grattis! Jaja, annars går det väl rätt bra i plugget.
Den här veckan har jag fan tänkt att ta självmord! åh, allt bara suger. Vädret suger, skolan suger, MAMMA suger framför allt! hon har typ damp hela tiden? Aja, har typ tre prov den här veckan, ett projekt som ska lämnas in, är jag klar? haha nej. Redovisning i suedii idag, gick helt okej. Läxor i typ allt också, it sucks.

haha shit vad jag klagar, menmen vad gör man? Jag har faktiskt inte bett er kika in här! so deal with it :)
hursomhaver, imorgon ska jag träffa bästavän Frida! alltså, vi har seriöst kännt varandra i åtta år snart, och visst har vi bråkat några gånger men jag älskar henne trots allt! Och så måste jag verkligen plugga! har SO-prov på fredag.. kommer totalfaila, tro mig. Menmen, med tanke på att jag är underkänd i SO lär jag väl göra så gott jag kan så jag kommer upp i ett G i alla fall. Eh ja, och i helgen då? På fredag blir det Joanna i alla fall, hoho hon räddar då livet på min vecka. Sen på lördag lär jag väl hitta på något, behöver verkligen shoppa, och jag har pengar så vad väntar jag på? ingen aning faktiskt.
Yes, nästa vecka har vi projektvecka.. jag vet inte alls vad det innebär men dom säger att det är kul, så får väl hoppas på det. hellre de än vanliga lektioner i alla fall. Och sen är det höstlov tror jag? eller hoppas jag. Faaaan va skönt! blir nog rättvik en del av tiden, ska på lan och beata fiffi i cs, yeah. Och så ska jossan till NY, kanske följer med, om jag får för mamma och om jag har tid/orkar.
Aja, nu vet ni, haha ja det handlar om mitt ointressanta liv, men whatever jag måste också få skriva av mig lite då och då! :) puss!

RSS 2.0