all the times I’ve tried to explain to you what’s going on inside my head

Är hos daniella i vanlig ordning och tjillar med livet. Snart ska jag bege mig mot S och senare ikväll ska jag och daniella träffa massa sköna människor för lite små-fiesta kanske, nja jag vet inte. Vi får se! Festa på en måndag, låter rätt najs ändå. Älskar att ha sportlov, älskar livet!

Jag är inte billig bara villig

Morsning, läget då? Jajo, igår kväll drack jag en öl trots att det var söndag. Jag, daniella, ellinor, melissa, casper och micke tittade tillsammans på solsidan och big brother hos ellinor, sedan drog vi till fredrik där ett gäng sköna var och krökade. Jag sov hemma och det tackar jag gud för idag, när man sover med tjejerna får man inte sova längre än till tio, så detta behövde jag! Och vet ni vad som just hände mig? Jag har sprungit runt som en galning och letat efter min mobil som jag då trodde jag tappat på bussen igår, men nejrååååå, den låg utanför dörren då jag lagt den där när jag skulle låsa upp dörren igår, tung jag är. Idag ska jag träffa S. Förlåt jenny!

i said shoot me if you really hate me and then he shot me in the head

Igår kväll va vi hemma hos någon carro som hade fest. Kände mig galet felplacerad men det gjorde inte så mycket, jag och daniella sov hos mig sen. Idag har vi suttit på waynes i timmar med melissa och nu är jag och daniella hemma hos henne. Snart ska vi bege oss till ellinoran där vi ska mysa med lite folk ikväll, sen kanske vi drar vidare, det får vi se. Sover antingen hos daniella eller hos ellinor ikväll, pussselipuss

LÖRDAG

TJA, allt bra? Jo tack det funkar, igår kväll var najz och idag så ska jag ut och köra igen, lördag ju. Annars har jag sportlov och inatt slaggar vi hos moi. blir inte mycket av uppdatering nu för tiden men wallahi jag bryr mig inte.

gammal bild men i dont careeeeeeeeeeeeeeeeee

live your life, weeeeeheeeeeey

Sitter hos daniella och tittar på baksmällan för 483905739048 gången. Kult.

jag må vara känslokall, men jag är inte hjärtlös

Alltså, är det bara jag som skiter fullständigt i om en kompis/vän/bekant håller på/träffar mitt ex?
Vi är väl just ex för en anledning? En sak om en kille gör slut med en kompis till mig och min kompis går ner i depression typ, och att valet att göra slut inte var ömsesidigt, ja okej, då kan jag förstå om min kompis skulle bli lack om jag skulle börja träffa honom. Men om nu båda går med på att göra slut, eller om till och med hon dumpar honom, då är det väl fritt fram för mig? Fast nu är det ju en "oskriven regel" att man inte håller på med en tjejkompis ex men come on, blir hon sur så är det ju uppenbart att hon fortfarande känner något för honom, och då kanske hon inte skulle gjort slut från första början, men hon kan ju inte bli sur för att han går vidare. Och är det så att din kompis börjar hålla på med ditt ex emot din vilja och det visar sig att dom faktiskt börjar gilla varandra riktigt mycket, låt dom. Var glad för både din kompis och ditt ex skull. Din kompis kanske går miste om sitt livs kärlek tack vare dig annars.
Förutom det så har jag varit på allmänt dåligt humör idag, har blivit sur för minsta lilla och inte tålt mycket alls, jag har kommit fram till att den ända jag tål när jag har sånna här dagar är Ian, han blir inte sur när jag är otrevlig, men han gör mig inte sur heller. Han är lugn och sansad och ställer inte dumma frågor (som kanske inte är dumma egentligen, men de tycks vara det just då) som gör att jag blir irriterad. I många sammanhang tänker han som jag, på sådana saker som jag inte kan ta upp med mina närmsta kompisar som jag annars pratar med allt om, småsaker som alla andra tycker är en självklarhet och som jag tycker annorlunda om. Egentligen är vi olika på alla sätt och vis, jag är allt det han är emot. Men, trots det så är han den ända som förstår hur jag tänker vissa gånger. Det tackar jag gud för, att det finns sånna människor i vinstagårdsskolan också, hade blivit ett betydligt större problem annars.

You don't know that I know, that all this time you were pretending


2152

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har tränat för första gången sen 09 typ. Jag och chantell började på dancehall, suger, eftersom hon är african och har the moves i blodet, och jag var typ den som var mest svensk där, och jag är inte ens helsvensk.. Men det va kul, och fruktansvärt jobbigt! Nu sitter jag och inväntar big brother, sen är det sängdags för jag är heeelt död. HEJDÅ

(ber om ursäkt för den brutala push-upen, har förliten bh på mig.. hehe)

Sitter i mjukisdressen och lyssnar på denna och drömmer mig bort till en sommarnatt på en fet segelbåt i bikini med massamassa vänner.. hur soft!? I alla fall, idag har jag inte gjort ett smack, och nu ska jag ner och äta. Imorgon är det måndag igen, känner ingen större ångest för nästa vecka kommer ett välbehövligt sportlov! Ikväll är jag bänkad framför solsidan, wallander och big brother.

klockan är TVÅ

Godmorgon, idag är det söndag. innebär att det var lördag igår, började hos jenny med middag och grannarna, sedan drog jag och jenny till typ bromma där tjejerna var, och där var det gaaaalet lame. Vi drog hemmåt ganska tidigt och jag åkte till daniella och somnade här. Har finito att skriva, så hejdå.

they say we shouldn't

Igår var det fredag och vi kidnappade bellan och åt middag på något indiskt ställe och sedan åkte vi till Kalles sjukt fina våning, the view var in-fucking-sane! Jag, daniella och bellan åkte sedan mot orten där vi bor och slaggade hos mig! Nu är jag hos daniella och hämtar lite kläder, ikväll ska jag till Jenny på "utflyttningsmiddag" om hon inte är sur på mig det vill säga.. hm, återstår att se! Tjaaaarå

Love is a blind whore with mental disease and no sense of humour


sjuttonde februari

Idag är det torsdag och veckan har gått förjävla fort, har ätit sammanlagt 13 kokosbollar och lärt mig att jorden är 1200 mil i diameter. Imorgon blir det ingen skola för min del, ska på begravning av min gammelfarmor, har aldrig varit på begravning tidigare, så vi får se hur detta går.. Nu ska jag i alla fall stäääääääääääda. GRATTIS till Bellan, Linkan, Robin, Johan och Jossan också, fan vad alla fyller år.

ska till kyrkan nu, och trogen kristen som jag är har jag kors hängandes i öronen!


Do it because it's fun

Pallade sååå inte med livet idag, men hade ingen farlig träningsvärk! Lite senare ska jag till kyrkan och tjilla med livet och snart är det helg! Fick en ny fransklärare idag, och från och med första stunden jag såg henne bestämde jag mig för att jag aldrig mer ska gå på franskalektionerna.

Skiistar

Idag var jag i romme med skolan, klev upp fem imorse, tjaaaaaaa liksom. Jag är helt jävla slutkörd men vill inte gå och lägga mig, för imorgon kommer träningsvärken komma....... omg.

Idag är det alla hjärtans dag, kopiera detta om du gillar kebab!

Facebook kan göra min dag ibland, idag till exempel, idag är det alla hjärtans dag och jag ska spendera den med en jättefin kille, inte min pojkvän dock, haha.. Nu ska jag fika med familjen och sen ska jag ta mitt arsle dit, alla hjärtans dag är överskattat, imorgon åker jag med skolan till romme, hej!

that party last night was awfully crazy I wish we taped it

Godmorgon. Igår var det lördag, behöver jag säga mer för att förklara hur jag och min bästavän mår idag? ne, tänkte väl.

så fresh, så clean, så på

Godmorgon soliga lördag! Vaknade upp av att solen lyste i ansiktet på mig där jag låg intill isabelle och daniella, en bra känsla. Haha skön jag är. Igår kväll var vi i alla fall hos jesper, trevligt. Och nu ska jag och daniella ta en promenad hem till mig i solen, då jag ska tvinga fader min att åka och köpa ett skidställ åt mig. Ikväll blir det mera festligheter, naaaajs ju. Heido

Snart ska vi ut i snön och leka monster, en bra fredagkväll!


At daniella's house

tja fredag!!!! Ikväll drar vi till en ganska så nära granne med tanke på att vi inte kommer någonstans, så fort det kommer snö slutar ju sl fungera såååååååååå, pussen

it's not unusual to be in love with anyone

Vet ni vad? Imorse gick jag för det första upp klockan sex (eller okej, jag gick inte upp då, men jag blev väckt då), och för det andra fick jag reda på att en kompis till mig som går i min parallellklass är min styvmorbror och dagens önskan är att snön ska försvinna. Ikväll ska jag till kyrkan antar jag och just nu är jag hos daniella och ska be henne steka fler pannkakor till mig. Var det något annat? Nej, troligen inte. Heido

1800

So-lektionen gjorde min dag, ibland diggar jag klass 9b, ibland inte. Men idag satt hela klassen med fötterna på bordet och kastade pappersflygplan och det är sånna dagar då allt känns helt okej. Snart ska jag sätta mig på bussen med musik i öronen som jag tycker är väldigt mysigt nu när det är mörkt och åka till johan. Kram!

pour some sugar on me

Idag söndag har jag suttit i solen med bästa och ätit Ben&Jerrys och lyssnat på musik. Nu på kvällsfronten försöker jag plugga men det går sisådär, har ett svenskatal att fixa tills imorgon och ett sotal, det sistnämnda skiter jag faktiskt i, det får bli som det blir.

"när den ena fordner-brodern styr festen" (HAHA)

Godmorning sunshine! elleeeeeer...... Igår var jag, Daniella och Bellan hemma hos philip och lekte. Ganska trevligt faktiskt, men hemvägen är ju alltid roligast. Ska försöka lägga upp filmer sen, om jag får tillåtelse.. Bilder kommer nog i alla fall senare, nu ska jag lägga mig i daniellas säng igen och titta på barnen i bullerbyn med mina favoriter!

När du träffat botten, kom ihåg mig då

Idag är det lördag och jag och Jenny ska iväg på bio med våra småsystrar. Jenny brukar göra saker med sin syster men jag har aldrig lämnat huset med syrran min så vi får se hur detta slutar. Ska i alla fall hoppa in i duschen nu, kilar runt i min supersoeeewta pyjamas nu. ikväll blir det utgång (ingång)! ciaaaaao

i try to keep you mine but it's hard sometimes

Fredag, naaaajs. Är brutalt trött på skolan nu så denna dag välkomnade jag med väldigt öppna armar. Idag fyller min baba år så ikväll ska släkten komma hit och fira honom, får se om jag tar mig ut efteråt eller om jag stannar hemma. Ska försöka få ihop en text om min första kärlek också.. hmm, vi får se när det blir av. Men vi hörs av en annan gång, diggar inte det här med blogg idag. Gjorde det inte igår heller för den delen, hare grymt

Dag 01 - Om mig

Eftersom det är början på en ny månad nu så känner jag att vi kör på en sån här grej, bara för att liksom. Kommer garanterat glömma att skriva dag efter dag men gör så gott jag kan! Jag? Ja vem fan är det? Ingen aning egentligen, en glad brud på femton bast som sällan gråter och rycker oftast på axlarna. Om det är något jag har lärt mig är det att om man bryr sig så blir det bara jobbigare. Jag bor med morsan, tre småsyskon och låtsaspappa i en förort till stockholm. Bråkar mycket med föräldrarna och har botten-betyg i skolan, röker på heltid och är ute på helgerna. Dricker mer än vad jag borde och älskar mat. Men jag trivs med mitt liv. Utanför hemmet i alla fall. Då man har en mamma med väldigt starka åsikter och man har flest gener från henne kan det bli ett jävla liv här hemma, så jag spenderar oftast tid med vännerna, och om inte så sitter jag instängd. Nu ska jag inte överdriva, jag och mamma har det gaaaalet bra när vi inte bråkar, vi kan snacka om allt liksom. Synd att det är väldigt sällan. Jag är en sommarmänniska och har ganska svårt för snö och kyla, har bott lite överallt i världen under åren och längtar galet tills jag fyller arton. Jag har toppenfina vänner och skulle inte byta ut dom mot något annat och jag gillar mitt utseende (oftast) men självklart har jag komplex över vissa saker och skulle inte banga på ett par kilo mindre. Skulle de som känner mig få beskriva mig skulle det nog bli något i stil med "känslokall, chillare och trevlig (oftast)" och skulle de som inte känner mig få beskriva mig skulle det bli ett ord "bitch". Jag är medveten om att när jag bara går och skumtittar på allt och ingenting så ser jag riktigt elak ut, men jag kan dessvärre inte hjälpa det. Jag vill alla väl och försöker oftast sätta andra framför mig själv, vilket inte är positivt ibland. Jag har svårt att konfrontera människor och jag brukar oftast lägga undan ilska och aggrissioner djupt inne i mig själv, ibland måste man ju givetvis tömma sig och när jag gör det då, tro mig, då vill du inte vara i närheten. Det här gillar jag inte med mig själv, att jag alltid tänker på andra istället för mig själv. Nöjdast är jag med att jag för ett par år sen va väldigt osäker på mig själv och mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men här står jag idag med ett riktigt bra självförtroende och ett liv som jag egentligen inte kan klaga på. Finns inte så mycket mer att säga, jag är väl inte en intressantare människa än någon annan liksom.

Första februari

Tog en fika med min fina i gamla stan idag, vi fick bord brevid två bögar som typ dejtade.. haha så jävla söta. Annars har jag sovit cirka fyra timmar på två dygn, tror du jag är död eller? glider runt som en zombie i stort sätt, imorgon är det onsdag, tråkigaste dagen i veckan...

RSS 2.0