Why did I try? I know I'm gonna fall down

Idag tog jag och daniella en fika med albin och lucas och jag införskaffade mig en mysig kofta såhär i början av februarikylan. På kvällen har jag varit hemma hos jenny och käkat sushi och kollat på solsidan, måste vara den ända lyckade svenska serien i historien eller något. Imorgon har jag so-redovisning, har jag gjort den? nej, självklart inte.


En natt i Stockholms stad

Igår kväll åkte jag och daniella till mörby och mötte upp ett gäng tjejer, vi vände nästan så fort vi kom dit och begav oss till sumpan. Jag och daniella åkte sedan till vällingby ensamma och sen gled vi förbi hos jenny för lite snack och skratt för att sedan däcka hemma hos moi. Det va min kväll det, nu ska vi dra oss till vällingby.

it's a teenage crime

Under dagen har jag och min bästis varit i vällingby och kekat och sen har vi soooooovit. Lördagkväll, jag och daniella ska ikväll långt åt helvete för att sedan kanske ta oss närmare orten där vi bor.. vi får se. Sover hos mig i alla fall, hah har inte varit hemma sen i onsdags, najs juuuuu. Men have a bra kväll, typ.


GRATTIS BÄSTA


i really wanna see if you can go down town with a girl like me

Hyffsat lyckad kväll igår faktiskt, hängde hos lisa med kärt folk och däckade runt halv sju imorse, halv nio ska någon upp och jobba, haha like ya care liksom. Hursomhelst så är jag hos daniella nu och vi ska snart röra oss till vällingby för att äta lunch (mcdonalds alltså). ikväll blir det festligheter, tjarå

It is the night

Bloggjävel.. typ. Jag har finito lust att sitta och skriva om vad jag gör på dagarna just nu, trots att det är det ni älskar att läsa... ledsen assååå. Men mitt liv står ändå på daniellas blogg så läs den istället! Hursom så äre fredag idag och jag och bästa väntar på två tjejer till och sen ska vi utåt i världen, inatt sover jag hos.. hehe hemliiiiiiiiis!

Laughing with your broken eyes

Ryan Adams ♥


från och med du

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

tjugonde januari

Tog en fika med söta Anna, fina Vendela och bästa Bellan idag, det var mysigt.

They say I don't spend time like I really should

Har förälskat mig i en kille jag såg på bromma gymnasiums öppna hus idag, satan han va snygg. Läste precis en blogg på bellans beställning och konstaterade också att denne Lorenzo från Ung&Bortskämd har jävligt skön personlighet (utav det man såg på bloggjäveln dåra). Annars då? glider runt med fläskläpp och typ sprucken käke, nej jag har inte blivit misshandlad, jag öppnade skåpsluckan rakt i huvudet på mig själv igår kväll. Bra låt, jävla bra låt.

got this feeling that you can't fight

Var i skolan i cirkus två timmar, sen fikade jag med en vän. Det är ungefär vad jag hunnit med idag, och nej jag börjar inte falla i gamla vanor, hade bara en sådan där dag då man känner att man behöver några timmars extra sömn! När jag faktiskt promenerade till skolan runt lunchtid kom jag att tänka på vad en väldigt vis vän sa till mig en gång, du måste såra någon annan för att må bra men ibland är det helt enkelt inte värt det, och det är ungefär så jag ska tänka ett tag framöver. Försöker tänka på alla positiva delar med livet, och ja, det kunde ju varit sämre. Good life

Mitt på ett kallt golv bland iskalla möbler och tystnad

Jag hatar att jag inte visar när jag tycker om någon. Blir det en påbörjan till en känslofylld konversation kan det hända att jag ler för att sedan börja skratta bort det hela. Ibland undrar jag ju om mina vänner och min familj överhuvudtaget vet att de betyder mycket för mig? Eller ja, de betyder väl allt antar jag, vad skulle annars betyda någonting? Jag skulle ju inte kunna känna lycka utan någon som älskade mig, så därför måste jag börja visa för de jag håller kär att jag förlorar allt om jag förlorar dem. De behöver väl lika mycket närhet som jag? Ett löfte är att jag ska börja visa uppskattning för de jag tycker om.


Cabarét

Har hamnat i en sådan där tedgärdestad-period nu igen, men han är ju för himlans braaa den där mysaren! Idag var jag på grönalund och såg någon transvestit-musikal som jag inte riktigt förstod handlingen på. Handlade i princip om en transa som sjöng och dansade och ett par glädjeflickor på kitkatbar vars mammor trodde dom bodde i kloster samt en roman-författare som gick från att vara bög till att träffa en överkåt brud som flyttar hem till honom och han blir då straight och dom typ gifter sig i fruktaffär. eller något liknande. Diggar vinstagårdsskolans prioriteringar, dom har inte råd att köpa pennor till sina elever men att betala typ 300 spänn per unge och dra iväg oss på en musikal som gick emot varenda religion som finns skulle tydligen vara nödvändigt.

I don't know why I say the things that I say but I say them anyway

Fick precis ångest inför talet jag ska hålla imorgon, måste skriva om det. Kan fan inte snacka om det jag planerat.. haha faaan också, aja, det blir väl till att sitta uppe hela natten. Nu ska jag måla naglarna och lyssna på Brett Dennen.

Harder, better, faster, stronger

På söndagar tjillar man, det har jag lärt mig. Sovit hela dagen och sen har min familj lekt svennebanan och ätit tacos och nu har pappa och hans vapendragare ockuperat hela köket, dom spelar risk. Med tanke på att jag inte har något för mig och för att jag kammade hem lite cash igår så drar jag mig till solariet nu, måste vara hemma till åtta bara, jag är ju en i mängden ändå. SOLSIDAN!!!!

0620




I'm here, just like I said.
Though it's breaking every rule I've ever made.


I wanna tell the world

hey there, kom hem från jimmys place för dryga timmen sen. Där hängde jag, thea och typ tio till med sällskapsspel och tv. Mysigt ju. Nu ska jag däcka i min säng innan jag somnar i soffan, upptäckte precis att jag kollar på dansk tv, nattis.


we're gonna loose our minds tonight

Tjatja bloggen, idag är det fredag och snart ska jag och tjejerna ut och göra gatorna farliga.. haha fuck no, vi ska vara inomhus! väntar på två brudar till ba.

det här skulle egentligen ha publicerats innan 2011

Vid denna tid för ett år sen skrev jag att aldrig ge hjärtat rakt ut och lyssnade endast på håkan hellström, riverside och I am not a whore. Bodde i en lägenhet med min mamma och två syskon varannan vecka. Jag och mina vänner spenderade för mycket tid hemma hos Fredrik Renner, jag hatade alla killar som vandrade på denna jord och jag var kär i Rickard. Jag ältade fortfarande minnena från tiden jag bodde i Rättvik och jag var besatt av krillebooi. Dom kallade mig hater och falsk. Jag hade alla Sams kompisar emot mig för det jag gjorde mot Sam. Nu såhär i efterhand inser jag ju hur jävla elak jag var, men det var rätt då. Jag drack vodka varje helg och gjorde slut på ett camel blue per dag. De namn som nämndes mest här i bloggen var Joanna, Daniella och Melissa och jag ägnade all tid jag hade över på att låtsas ha det bästa självförtroendet och inte prata skit om folk jag egentligen bara ville lägga ner på marken och sparka så hårt på att fötterna började blöda. Jag umgicks med Daniella mest för att hon var bra vän med Joanna och jag var hatad av thea, telma, karin, jennifer och lisa för att jag tjallade om en otrohet. Jag hade inte ett ända godkänt i skolan och jag skrev meterlånga texter om falskhet, kyssar och sprit i ett gammalt collegieblock. Jag grät om kvällarna, jag hade ätstörningar och ibland kunde jag vakna av att jag skrek att halsen brände. Jag kom och gick var jag ville och när jag ville och jag brydde mig aldrig om någon eller något. Det verkade smart då. Jag älskade att min mobil ibland stängde av sig och jag fick vara för mig själv i ett par timmar fastän dom som brydde sig om mig trodde jag dött.

Idag är jag tjock och glad och minns inte senast jag hörde "riverside motherfucker". Bor i radhus med mamma, pappa och tre syskon. Rickard är tillsammans med en bra vän till mig och en utav dom skönaste personerna jag känner är en utav sams vänner. Jag har tillräckligt bra självförtroende och dom säger att jag aldrig gråter, är glad jämt och vill att alla ska vara vänner. Jag dricker väldigt sällan men kan fortfarande bete mig som en liten snorunge som gör allt bara för att jag inte får, ett marlboro gold räcker i tre dagar och betygen jag fick innan jag gick på lov visade att jag åstadkommit fyra g och ett vg. Jag hatar att vara ensam. Idag är jag kär i Rickards kompis Simon som jag hängde med under perioden vi var hos Renner. Aldrig hade jag, han eller någon annan kunnat trott att det skulle bli han och jag ett år senare. Jag går i samma klass som thea, telma, lisa, karin och jennifer och min bästavän och jag har hunnit konfirmera oss tillsammans, döpt oss tillsammans och åkt utomlands tillsammans, och det är den Daniella det står om högre upp. Jag tror fortfarande på att aldrig ge hjärtat rakt ut, Joanna och jag kanske hälsar på någon fest men inte mer än så och jag hittade aldrig det där collegieblocket.

torsdag den trettonde

Att lalla runt i mjukiskläder i skolan kan vara det bästa. Eller att äta tonvis med pepparkakor, vet inte fatiskt. Sov ett par timmar hemma hos daniella efter skolan och nu sitter jag och skådar dudesons, älskar mtv på kvällarna. Jersey shore, tila tequila (sen är det the x-efect som jag såfan heller tittar på, då kokar man pasta) south park, dudesons, nitro circus och sist men inte minst bam. Vill man vara vaken längre så kommer south park sen också, tjaaaaa


2140

Idag efter skolan åkte jag och daniella till odenplan. Kom hem till middagen och sen dess har jag varit hemma, har kollat på matlagningsprogram hela kvällen. Nu ska jag stänga av dator-helvetet innan jag flippar ur på dessa jävla puffar, hej!

1754

Idag började skolan igen och jag har hamnat i någon form av depression. Så fort jag äter nånting så spyr jag typ och kroppen är helt död men jag kan ändå inte sova. Orkar inte med livet, men nu ska jag dra över till familjen westlund i brist på annat, morsan tar fan död på mig.

"när bröderna fordner styr festen"


take your arms around me

Har segat precis hela dagen, man mår som man förtjänar antar jag. Nu ska jag i alla fall träffa bellan och sen ska vi till daniella för filmmys ikväll, alla börjar skolan imorgon, vi börjar på tisdag, tjooooooo

jag har ingen kontroll

Oh fuck me vad jag är trött. Försöker vända på dygnen lite men det går inge vidare. Igår va jag hos farfar och fick reda på att min gammelfarmor dött, började asböla precis innan jag skulle på fekkenation i bromma. Som tur va hade jag vattenfast mascara, tjooo. Landade hos philiip vid tio och hade quite a good time faktiskt! Planen va att vi senare skulle vidare mot kälvesta men på vägen hem dog jag lite inombords så jag drog mig hemmåt och däckade på stört. Nu ska jag städa mitt rum som består av kläder som ramlar ut när man öppnar dörren, kult.
Langar bilder från i fredags, dom från igår kanske kommer.. senare.



just you wait

Trevlig kväll igår, sov hos daniella med ellinor o bellan. Nu ska jag på släktmiddag, tjabaa!



let us die young or let us live forever

Ikväll firar vi felicia som blir sexton år, stooooor tjej! Snart ska vi bege oss härifrån och för ovanlighetens skull är jag ganska taggad faktiskt. Let's go all the way tonight.

det är okej att fucka ur

Godmorgon, sov hos daniella inatt igen. somnade vid sex imorse och idag vid elva hör jag daniella sitta och skrika till YMCA. Nu håller daniella på att sy. Haha precis, daniella kan fan inte sy, men envis är hon allt. Simon och max kommer över sen, varför det vette fan men har inte träffat dom sen nyår och då var alla fulla och glada. Annars har jag börjat med värsta nyttighetsdieten, ikväll blir det fiesta.

you're the reason why i don't wanna smoke on the cigarettes no more

sitter och läser isabelle strömbergs blogg, jobbigt att hennes pojkvän är skitsnygg. Sov hos daniella inatt och nu ska jag snart träffa frida som jag träffar alldeles för sällan, kul att basketen tar upp all hennes fritid. Ikväll ska jag och daniella handla mat, förhoppningsvis med max och simon, om simon nu vill sluta waina på allting. Återstår att se. Ikväll kör vi hemmakväll

 

femte januari

Lite uppdatering: min familj förutom pappa är på landet, och han jobbar hela tiden så jag har bott hos bellan ett tag nu. Har inte sett solen på typ fem dagar och igår kväll kände jag att jag behövde få igen lite sömntimmar, så jag sov hemma och har sovit 15 timmar i streck. Daniella är hemma från Thailand nu, brun och fin. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta bussen eller stoppa musik i öronen och ta en promenad till henne..? tror det blir promme, måste röra mitt arsle lite.

Jag lever.


Bor hos bellan veckan ut, hon somnar vid två på natten, sen vaknar hon vid fyra och väcker mig. Sen somnar hon om och sen vaknar hon vid elva. Jag? häh, jag somnar fem och vaknar två.

Gott nytt år

Åh godkväll 2011! Har verkligen tröttnat på att blogga, men gör det i alla fall. Igår var det ju nyårsafton och den spenderade jag med beztaa Isabelle&Lisa. Mestadels i alla fall. Planen var att vi först skulle till Hässelby strand och sen vidare till Bromma. Men då vi inte kom in i Hby åkte vi direkt till bromma. Där var det i full gång redan när vi kom dit och inte blev det tråkigt en ända sekund. Simon kom dit också, lite stelt men vi pratade och kom fram till att allt ska va som det var förut. För vissa blev det för mycket och för vissa slutade det med ambulans. Stackars söta Vendela som sedan fick handskas med ett nerspytt hus och trasiga möbler. Stupade hemma hos Bellan vid fyra-tiden efter långa promenader i snökaoset. För min del? En riktigt lyckad nyårsafton!
Ingen hade tid för att varken posea eller knäppa kort så bilder blev det inga vad jag vet. Ikväll har jag ätit nyårsmiddag hemma hos mormor och ikväll ska jag sitta mätt och dödstrött hemma hos henne och bara ladda inför imorgon igen!
Skänker ett hjärta till Lisa 

RSS 2.0