fullt ös, medvetslös.

Hej allihop! Nu sitter jag i daniellas rum och det är valborg idag, najs! dock är det lite överskattat, men ändå. Idag ska vi spåra, spikat! Kvällen kommer börja hos joanna med pizza & 12 brudar, och sen får vi se var vi hamnar. Kommer säkert bli roligt, som vilken fredag som helst liksom ;) Men nej, nu måste jag vända uppochner på daniellas walk-in-closet och hitta något att pryda kroppen med, ni kanske får se sen innan vi drar.
hadetbra bitches!


2 cool 4 school

Godmorgon! Har lite brådis just nu, ska springa och möta filip om inte alls länge och fixa lite saker åt honom. Och här sitter jag i pyjamasbyxor och tjocktröja! Det kommer inte ta lång tid, så jag tänkte åka till skolan sen och vänta på daniella som slutar tre. Då ska vi åka in till stan och leta efter navelpiercing åt henne, och jag tänkte kolla på en blus och föröska få med mig den hem. Jag vet att ni vill veta vad jag gör, take notes!
Ikväll vid sju har jag gudstjänst i kyrkan, kommer hem därifrån vid tio, kanske uppdaterar då, men det får tiden utvisa. Ha en bra dag!

02:02 Han kan inte vara utan dig


Well, maybe there's a god above
but all i've ever leanrned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken, hallelujah

Shoppa!

Jo, nog finns det en del jag måste införskaffa mig till sommargarderoben
----------------------------------------------------------------------------
Spetsklänning - helst i vitt, tre kvartsärm
Bustier - svart
värmeskydd till håret (sånt där man ska ha innan man plattar!)
skor till skolavslutningen - helst vita ballerina
blomma till håret (skolavslutningen)
vit kofta från weekday


bikini - prickig från VS

gladiatorsandaler från victorias secret (svarta)


gul strandklänning från VS

vit stickad "strand-kofta" från VS

topp från VS

Bikinis från HM

klänning från BIKBOK

toppar från HM

Top från Gina Tricot

00.00

Önska dig något

A part of me, is still yours

Godkväll, det blev en ganska lång promme med bellan och danni. Mycket skratt och en massa prat. Behövligt så att säga! Vid tio träffade jag erik, niklas, filip och oskar och kom hem nu för en kvart sen kanske.
Nu sitter jag och lyssnar på I Caught myself med Paramore som är sjukt bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, borde kanske sova, men äsch jag har ju studiedag imorgon.

Ge mig en kyss att bygga en dröm på

Snart får jag ett nervsammanbrott. Mitt huvud värker och jag bara dör. Känner mig helt efterbliven och jag bara orkar inte. Jag kan inte erkänna för mig själv att jag faktiskt har känslor. Jag vill inte, jag får inte. Inte för dig, vem som helst, bara inte du. Känns som om jag kommer ramla ihop och somna in förevigt snart, vad är det här?
Men jag har kakor i bryålådan som jag gömt där. Det räddar mig en liten bit. Nu ska jag gå ut med mina fina vänner Daniella och Isabelle, dom får faktiskt ta min ångest över allt. Det är tur att jag har er.


this is to all of you, who has no one to hold on to

Igår kväll powerwalkade jag med fina daniella, karin, jennifer, thea och lisa! vi gick till hässelby allmänna och guess what? VI BADADE! första doppet för i år, satan vad kul och kallt det var!
Idag då? ÄLSKA VÄDRET. jag kom till skolan vid tolv och höll på att svettas ihjäl, helt sinnes, men jag älskar't! Efter skolan vart det tippen med vattenpipa tillsammans med några fina. Och nu, ja nu blir det vattenmelon. tråkigt att solen inte är kvar längre. Hoppas på en solig morgondag istället, då jag har studiedag!


you gotta kick it once, you gotta kick it twice, you gotta kick it three times, baby kick it right.

Hej blogg. Sitter hos daniella med henne, albin och robin. Vi har gaaaaaaaaaalet kul. Har suttit på balkongen ett tag nu men det blev kallt. Albin ligger just nu över daniella, tror han har fastnat.. (punktpunktpunkt)
Men vi ska ut och hoppa studsmatta nu, hoppas dessa grabbar & denna brud kan göra mig på bättre humör, mitt glädjerus försvann när solen gjorde det. Det blev inte bättre av att en viss pojke sårade mig HÅRT. Adios


Det är klart som fan jag inte vill ha det såhär lilla pucko. Du vet att jag älskar dig. Kom tillbaka till skolan nu, så vi kan bli vänner igen. Klarar fan inte ens en dag att vara ovän med dig, det är då jag inser hur mycket du betyder för mig. Jag överreagerade, förlåt mig. Men besviken var jag.
I love you.

vill inte tro på verkligheten

Har du någon gång känt hur det känns att bli sviken av en vän som alltid stått dig nära? Har du någongång trott på en lögn, bara för att du önskat att den var sann? Det ser ut som om våran saga inte får ett bra slut som jag tror vi båda hoppats på. Vad hände med att bli mammor tillsammans? vad hände med att vi skulle bli gamla tillsammans? vad hände med att vi skulle bli tråkiga kontorskärringar tillsammans? vad hände med att vi skulle bli motsatser till våra mammor? Jag vet inte hur du tänker just nu, för jag känner inte igen dig. Trots att jag alltid ställt upp för dig, och trots att du tog mig i andra hand för kärleken så valde jag att finnas kvar för dig, för att när livet sedan krisar, skulle du behöva en vän. Men jag har tagit det här alldeles för länge nu. Det gör ont att säga det, men du kanske behöver förlora en vän för att inse att du inte kan ta simon framför dina vänner som du gjort ett år tillbaka. Det gör ont som fan ska du veta, trots att jag inte visat det. Jag borde kanske ha sagt till från början, så att det inte skulle blivit såhär, men jag var så glad för din skull, för att du hittat någon som du älskar, och som älskade dig tillbaka. Men nu har det gått alldeles för långt. Jag hoppas du kan bli lycklig med honom. Och jag hoppas att du gör rätt val, gör vad som känns bäst för dig Jenny. Jag tackar för dom 8 år vi har haft tillsammans, jag tackar för alla minnen. Jag kommer alltid älska dig som min bästavän. Jag klandrar mig själv för att jag trodde på "aldrig ta en kille före sin bästavän", för är man kär så är man.

Men jag hoppas du förstår att du satt våran vänskap på spel. Du har gjort det för Simons skull.


you complete me

Fyfan vad jag är trött. min bror väckte mig vid tolv typ, och sen dess har jag suttit (setat!!) och kikat på MTV.

igår kväll? ja, what to say. Mötte upp daniella och joanna och vi rörde oss till lunda och mötte upp resten. Där hände inte mycket alls, men jag träffade en massa trevliga människor som jag inte träffat på åååår! till exempel min baby Frida, och gud vad vi skrattade. allt är som vanligt ;) ska försöka få tag i henne och boka in en fika eller något i veckan tänkte jag. Senare gick jag och daniella hem till petter. där hände inte speciellt mycket heller, men det va kul ändå.
In mot natten ringde också karin och berättade att en del av våra kompisar hade blivit misshandlade, rånade osv. Jättehemskt! Men jag tror att alla kom till rätta efter många omständigheter, tur det!
'Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. peace!

Jaha, då va det slut då. HV71 Svenska mästare


When i say: JUMP, you say: how hie?

Hejsan! Igår kväll var jag vid lunda med.. massor av folk! Vi grillade, chillade och pratade. Mysigt faktiskt. och det var verkligen sjukt mycket med folk. träffade människor jag inte sett på flera år. lovely!
Idag har jag varit inne i stan och ätit lunch och sådär med papi. En keps fick jag med mig hem, från MONKI. Och nu är jag hemma hos min mormor och tittar på hockey och fotboll. ännu en dålig match av gnaget tyvärr. och 2-2 mellan HV och Dif, vi får se hur detta slutar. Vet inte riktigt vilka jag håller på i hockeyn.. är ju absolut emot djurgården, men om hv vinner så är ju allt så gott som slut. vinner dif blir det ju i alla fall en till match liksom. yeye, ikväll blir det lunda igen tydligen.
Här får ni se en tröja jag köpte för ett tag sen, från VILA. den är så jävla ful, men ändå så jävla cool! :D
förlvrigt så saknar jag mitt långa hår :(

FAN VAD VI ÄR COOLA!

ORIGINAL:



COVER BY DENIZE & DANIELLA:


Magnus och Emil är ute med en ny nu, helt sjukt bra. dom är på riktigt mina idoler, hoppas det kommer mer! :*


boy quit playin, cause there's another look in your eyes.



Godmorgon alla söta!  Det snöar idag igen, hurra! JAG HATAR VERKLIGEN SVERIGE. Jag är mucho sen till skolan nu, men så får det vara. Får ju nytt schema på måndag ändå.
Men ska fan börja fixa mig nu, så att jag kommer iväg någongång. Dock är jag jävligt taggad på att stanna hemma och mysa ner mig i sängen med en kopp te framför en film.. but, you gotta do what you gotta do. Efter skolan blir det en shoppingtur med mammsen, länge sen.
Over n' out.

Bärs och skumpa, det tar jag. Skaka rumpa, jag mår bra.

Tjatja! Sitter hos daniella som vanligt och vi ska alldeles strax röra oss till hässelby för gudstjänst i kyrkan. Vi får se om vi hittar dit, annars kom jag till skolan vid tolv idag och chillade på danni i tre timmar typ. mycket nödvändigt! Har dessutom gått upp minst 25 kilo idag, blir alltid fetare av att vara hos danni.. Beach 2025 here I come!
Aja, nu ska vi tagga låååååångt. aide bror


tidsfördriv

51 frågor när du har tråkigt!
1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? vet inte riktigt.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? av en vän ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? lillebror
4. Hur lång är du? 165 cm skulle jag tro
5. Vilken är den senaste filmen du sett? pianisten, helt värdelös
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: e du vaken min ängel?
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Föredrar faktiskt att ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom var aldrig gifta, men dom är inte tillsammans nej
9. När såg du senast din mamma? En stund sen

10. Icke godkänt i något ämne? Jo
11. Mvg i något? Icke
12. När vaknade du idag? runt tio
13. Vilken är din favoritplats? Är jag med någon jag verkligen tycker om, så spelar det inte så stor roll. Men apberget är underbart!
14. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte riktigt.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Skulle jag chansa nu skulle jag forfarande gå i årskurs åtta då, men förhoppningsvis inte..
16. Hur stor är din säng? 90 tror jag
17. Vad sover du i? stor t-shirt eller linne och mjukisbyxor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5-6
19. Var har du bott/bor? Stockholm, rättvik, egypten, frankrike, marocko
20. Tycker du om kinamat? Ja, det är gott.

21. Tycker du om kaffe? ja
22. Vad dricker du helst till frukost? juice
23. Kan du spela poker? kung!
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej det gör jag faktiskt inte.
25. Vill du ha barn? jadå
26. Kan du några andra språk än svenska? yes
27. Har du någonsin åkt ambulans? inte vad jag minns
28. vem såg dig gråta senast? Oj, vet inte riktigt. Fabian kanske.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
30. Är du cool? COOLAST!

31. Kan du rulla med tungan? tror det?
32. Vem är den roligaste människan du känner? Jadu, känner många sköna människor. Adam är kul.
33. Vad har du för ringsignal? Sony Ericsson
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? det har jag säkert :)
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en pärlhalsband som ligger här
36. Kan du byta olja på bilen? Tvek. Har gjort det en gång, men tror inte jag kommer ihåg faktiskt.
37. Vilken var den senaste boken du läste? åh herregud.. det va nog ett tag sen. Men någon av Katharina von Bredow tror jag.
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? kommer inte riktigt ihåg hur länge sen det va, men jag tror det. 
39. Dansar du i bilen? ja ohja, gör inte alla det?

40. När var du i kyrkan senast? i onsdags
41. Hur många hål har du? haha what?
42. Har du någon piercing? öronen?
43. Har du någon tatuering? nein
44. Gillar du någon just nu? ja
45. Har du provat droger? ja, jag har testat.
46. Röka eller snusa? röka
47. Har du pojkvän/flickvän? nej :(
48. Vad är ditt mobil nummer? tralala..
49. Vad ska du göra ikväll? förhoppningsvis träffa jenny.
50. Har du några syskon? ja, en lillasyster, en lillebror och en till lillasyster som jag inte har träffat.
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? 0,00000 öre typ.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Gud vad jag har uppdaterat idag. Känner nu att jag måste ut. Ska försöka få tag i min ridande granne Jenny och se om hon kan komma ut och gråta med mig. FAN också.

Jag har världens blondaste och sötaste lillebror!

********************************************

piercing

Det får bli piercing i höst. skulle tagit i naveln till sommaren, men det kommer inte hinna läka nu. Nu är jag inte säker på vad jag vill längre.
Vill ta någon av dessa. Så, var ska man ta hål?


låt mig drömma

Imorse ringde joanna och väckte mig vid tio typ. Då drog jag upp till vällingby och tog en  mysig fika med henne och andreas på terrassen i vällingbyhus. Sen åkte vi till skolan. Solen sken hela dagen också. Och senare blev det lunch på subway med jenny, patrik och marcus, och vi betalade med papperslappar! haha stencoolt.
Nu är jag hos daddy och vi ska precis äta grillat. jordgubbar till efterrätt. älska livet.
ciao!

Massa fina kommentarer om att jag fått färg i ansiktet, vet dock inte om jag håller med om det..


Jag gillar inte Justin Bieber apropå ingenting, men den här låten är riktigt bra faktiskt. för att inte tala om vidoen, världens sötaste!!

To act and damn the consequence How I wish it could be that easy


Veckans snygging!

Max Rondung, aka Rondung @ pläjjah

som förövrigt fyller år just idag, grattis max! och det säger jag med handen på hjärtat för 8 års vänskap.

& yes, grabben är singel!


fAN

Oh god, sa jag att jag skulle ha möte idag? I skolans konferensrum med rektorn, min mentor, mamma, kuratorn, någon tant från soc, och någon tant från skolnämnden. Satt där i över tre timmar. anledningen till det där va på grund av min höga frånvaro, och det va tydligen skolans "skyldighet" att anmäla det till soc, som om jag inte går dit tillräckligt ofta?! Aja, det va snack om att jag kanske skulle bli placerad på en särskola i danderyd förut, för särelever som har det jobbigt hemma och blabla, och med min frånvaro trodde tydligen alla att jag hörde hemma där. Schyst! Det skulle innebära att soc skulle ta mig ifrån min familj, och varken jag, skolan eller mina föräldrar skulle ha något att säga till om. MEN, jag behövde inte! Dom har tydligen inte gett upp hoppet på mig än, utan dom tror jag kan, bara jag får tillräckligt med stöd och peppning, både hemifrån och från mitt sociala umgänge. Så nu i veckan ska det läggas upp ett specialschema till mig, kommer få gå på två-tre lektioner per dag, och ha matematik på enhet sju (särenhet för efterblivna typ). Känner mig så särbehandlad så det är inte sant! alltså seriöst, det här är sååå inte okej. Jag vet ju förfan vad jag behöver göra för att ta ikapp, men nejnej, jag gör det inte. Och det är inte så att jag mår dåligt, för det gör jag inte. delvis. Det kommer väl dagar då jag inte mår speciellt bra, men det är okej ändå. fast å andra sidan så tror jag fått psykiska störningar, för jag har sånna sjuka humörsvägningar hela tiden. Nu mår jag fan dåligt.
Fan, jag måste ta tag i det här nu.

*

Varför vill man alltid ha den man inte kan få?

Jag vill verkligen, and I'll do what it takes.


i kinda loooooooove this girl

Hej, nu sitter jag här med honung på läpparna. Daniella säger att det ska vara bra mot torra läppar, men just känns det bara som om jag äter socker.. kan ju bara inte låta bli att slicka!

På eftermiddagen när jag och daniella tröttnat på att dega hemma hos henne (tror att hon tröttnade på att jag satt och dräggla åt hennes snnygga bror..) åkte vi in till staden. Lämnade ett par jeans till daniellas vän, och sen vände vi.. haha, bättre än att sitta hemma i alla fall :) förresten så va det typ en 30-årig utländsk snubbe som satte sig brevid daniella och typ tog på hennes rumpa!! Och flickan gjorde ingenting? jag skulle skrika, slå, sparka och springa! 'Sen åkte vi båda hem för att äta middag. Nu kom jag precis hem, har varit ute och träffat Erik och Jenny. Trevligt som vanligt. tänkte fan gå och lägga mig snart, men vi får se. Ska njuta av ledigheten så länge jag kan, det är måndag imorgon.

bekämpa söndagsångesten*


Emil och Magnus goes - sweet frill fix



Kolla på 4:30 - 4:35, när emil (till vänster) "byter face", eller typ "trycker in ansiktet", SÅ JÄVLA KUL!

inga kommentarer



slitna brudar

Godmorning sunshine! solen skiner idag, wiho!
Igår va jävligt roligt faktiskt, även om jag och daniella var tvugna att dra rätt tidigt. Vi körde roulette, kortspel och lite sånt där. Vart kanske lite för mycket, för hur vi tog oss hem med high heels, det vette fan. Idag har vi, särskilt daniella fått ångra en hel del så att säga, hahah! det vart uppenbarligen en massa härliga sms och telefonsamtal från hennes mobil igår, fyfan va synd. Skrapsår och smink i hela ansiktet är bara förnamnet på hur vi ser ut just nu.. menmen, fett värt det! Vi hörs senare, nu ska jag bege mig till daniellas skitfina och gigantiska badrum för att bli människa igen..
..för det är verkligen inte okej att se ut såhär.




Här har vi då gårdagens kläder, mycket vacker bild, men ser sjukt lång ut? :D

Någon blus/tunika-grej, leggins, klackar, päls och halvlockat hår, snyggt.

DEnize ebba och daniella

Nu drar vi på fekke! ha en bra lördag:)




Ni får se "outfit" imorgon!

Åh vad jag har saknat denna låt. Kommer du ihåg den, hanna?


memories never die











Titta noga, det är inte ofta ni får se sånna här vackra bilder! hahahahha. Älskar er tjejer!

do you ever lock yourself in your room, with the music on so loud, that no one can here you screaming?

Kvällen igår spenderades vid lunda. Med typ alla, haha. Nejmen det va väl en hel del, kände dom flesa. Lilla danniponken satt dock hemma.. haha! Det var rätt lugnt hela kvällen, förutom när några fått i sig lite för mycket och snuten kom. Men det va kul ändå.
Det värsta denna kväll var att det var svinkallt ute, och jag och jenny hade suttit och väntat på bussen i typ en halvtimme, och när den väl kommer, SÅ ÅKER DEN FÖRBI oss. fiifään va sur jag blev.
yeye, idag kom daniella hem till mig runt elva, vi har typ fixat oss hela tiden tills nu, då vi sitter i hennes hus med hennes nyklippta snygga brorsa. haha jag döööööööööööööööööööör
Nej, nu ska jag gå och spela familjespel med han ( haha, som om det kommer hända, vågar inte ens titta på människan ).
Puss & Hej

Titta vad långt hår jag hade där?!!?!? Jag hatar mitt liv :(

ULLA

Nu sitter jag i skolan för att göra ett arbete om irland, feett kul eey. Jag och jenny kom faktiskt upp imorse, suprisesuprise! Men nu kommer min lärare, hon kommer döda mig. hejdå

Osmo Thanger Elofsson, cute

Sover hos jenny inatt. det är knaaaaaaaaz hemma bror. Jennys liv är också fucked up, och daniellas. och joannans. haha fyfan va synd. Jennys efterblivna pojkvän har tabbat sig totalt! Han har hållt på med en till brud samtidigt som med jenny, men nu har jenny och hon tagit kontakt och har paktat ihop sig mot simon. Haha stackars pojke! Jag är fett på hans sida.
' tror nog att det är slut mellan simon och jenny nu.. haha inte en dag försent. Men nu blev hon precis kär i sin söta finsk som hon träffade i thailand i julas. Då dom satt och åt köttfärsås och spaghetti med partyhattar. gulligt värre. Fast nej, i för sig så blev hon kär i lille osmo putiiiäääniiiääjju eller vad han hette klockan 00.15. Åhoj, en hel halvtimme nu. den sjunde maj blir det picknik med han och hans finska vänner.
Nu är det sovtajm, jenny sover utan tröja. HOOOOOOOOOOOORNEY. Nej, åtta imorgon bitti it is! Nu skola jag IKKE ta på jennys tuttar, eller vaddå? vilka tuttar?

I'll share some visdom with YOU

Gud så tråkigt jag har det.. det ända jag gjort sen jag kommit hem är att typ äta, träffat filip, max och några till, och sen har jag skrattat lite också. min lillebror blev jättesurig över att jag inte ville leka med bilar med han, så han stängde in sig i gareroben, och satt där i typ tjugo minuter, och jag driver inte! haha  han är rätt söt ibland faktiskt.
Kom precis på att jag måste shoppa. Har en del att införskaffa mig alltså. En kofta från weekday, svarta leopardtights från ginatricot, en vit tre-kvartsärmad tunika och två par skor.. Sen va det ju de där med pengar. äh, jag ska bli skurk. Är ju trots allt turk. haha fan vad fyndig jag är.
Sur är jag också, främst för att vädret inte ska vara lika bra imorgon, vilket betyder att både mitt och alla andras humör kommer go doooown. Alla kommer bli lika suriga som de varit i vinter. Fan dååå. Men dessutom är jag sur på daniella, för hon är sjuk, och jag vill ut och powerwalka! ( ja, jag vet att det är samma sak som att gå, men det låter bättre att säga powerwalka.. hör bara: poooweeerwaaalkaaa-aa-a, mhm. )
Jag ska fan ta mig en promenad innan mamma går mig på nerverna. på med hoodien. Så länge tycker jag att ni kan lyssna på kanske världens bästa låt. Tröttnar aldrig på den.

förövrigt vill jag ha kärlek

jag saknar oss


So i got a question, do you wanna have a slumberparty in mah basement?

Okej, don't blame me för ingen uppdatering, blame the väder. Eller nej förresten, gör inte det. Men hursomhaver så har jag inte kunnat blogga, för att jag har varit för upptagen med att vara ute i det underbara vädret. Idag fick jag faktiskt komplimanger för att jag fått färg, härligt huh? Hörde dock på vädret idag att det ska SNÖA imorgon!? jag menar, är det ett skämt eller? ibland är livet bara för sämst alltså, åh
Imorgon är det i alla fall fredag vilket innebär helg! taggad till 150. på kvällen blir det nog att ta det lite halvlugnt med tjejerna, vi får se.
Ikväll blir det grillning i trädgården, följt av jordgubbar och glass. Jag älskar livet haha :)
Ut i solen med er nu! puss


Jag älskar dig jenny.

se på klockan, varken jag eller solen tycks ha tröttnat

Det här är livskvalité i min värld.




Detta fält måste fyllas i IN MY ASS

Chacha bloggen! Nu sitter jag ute på altanen med jenny i solen. hur najs som helst. Skoldagen har varit halvseg men ändå helt okej. Det va pain att gå upp imorse alltså, usch. Jaja, nu ska jag avrunda, jenny klagar alltid på mina långa blogginlägg.. puss

love life

Puss på detta väder! ååååh älskar't. Var ju som sagt i barkarby med daniella och familjen idag. Fick med mig ett par rosa, converse-liknande tygskor hem! åh jag älskar dom. Visar senare. Annars stekte vi runt i våra "nyinköpta" brillor sådär.
Nu är jag hos pappa och vi ska grilla på tomten! kyckling och korv med bröd. Damn, ibland älskar jag bara livet!

Dsgkoglund.blogg.se, my love

Hejsan. Igår kväll va helt okej. förutom att jag och daniella va världens bitterfittor.
Vackert, mycket vackert.
Nu ska jag åka med familjen och daniella till barkarby för att kika på skor. Fan va jag är sugen på ett par nya.
Puss

det gick inte så bra det här med kategorier..

Paow.se's boyfriend, Hugo Rosas! tack daniella :*

jag menar, kolla hunken!? se&lär grabbar.


but all i really wanted was to have some fun

Halloj! Igår kväll var ganska failad. Spenderades med daniella, ebba och ett tiotal grabs. & idag drog jag inte till staden med Danni. Vi kikade i affärer och åt sen middag där. Kom typ precis hem. Nu ska vi sminkaom oss, lägga på en fejkad bränna, och sen kika om det finns något att göra ikväll. Sista dagen på lovet typ. Depressed.
puss


Leggins, blus, päls, klocka, smycken och tygskor. vacker bild, mhmmm

Your love is my drug

Hej vänner! Trevlig kväll va? ja verkligen, vädret förstör ju både humör, stämning och planer. Blä. Aja, hur som helst blir det vattenpipa vid röda med några trevliga. Just nu väntar vi på att våran kladdkaka ska vara kapabell till att komma ut från ugnen. för er som inte fattat det är jag hos daniella.
Men nej, nu ska jag, i päls och tygskor gå ut och frysa. Adios Jack





Beauty? hell yeah!


Denize har söta småsyskon

Sitter nu hemma hos denkan. Kan inte skriva pga denkans efterblivna data och tagnentbord. Funtar på att köpa en ny data till henne. Bara ett problem, i don't have any money... Någon som vill skänka lite till fattiman ?
Snart ska vi rulla hem till ma place. Där ska vi dregla. Puss o kram skumbanan!
// daniella

so what if it hurts me? so what if i break down?

Hola! Igår efter att jag varit hos erika så åkte jag finally hem till älskade stockholm! Rättvik/landet är okej, men inte för länge. Men har faktiskt haft jävligt kul där uppe. Tackar faktiskt Fabian för det! Har så gott som bott med honom, vi har varit med varandra varje dag under olika omständigheter.
Nu kom jag i alla fall precis hem, har varit på möte, funny huh? >< Skulle ha fikat med thea nu egentligen men hon sov hos sin boyfriend igår, och morgonmys är ju bland det bästa som finns, så inte ska jag tvinga iväg henne. Fast har fan lust att göra det bara för att reta linkan (jag vet att du läser det här) haha. Menmen, istället är min fina daniella på väg hit, sen måste vi åka hem till henne, för jag har fått reda på att det är en snygg skapelse hemma hos henne ;) Aja, nu måste jag röja upp i mitt rum och platta håret.
Förresten är det bara tre dagar kvar tills lovet slut. oh crap. Jag ska fan göra allt för att bli utkastad hemifrån ikväll, så jag slipper komma hem, inga tider att passa! guld.

När folk frågar vad vi är. Vad svarar jag då? Vad är vi? Vad vill du att vi ska vara?

Det finns en gata där alla kan mitt namn

Riktigt kul kväll igår! fyfan alltså. Träffade min fina vän lisa runt åtta, vi satt bara och pratade i flera timmar. Runt tolv skulle vi dra ner till "city" för att träffa jocke och några, men det visade sig att han va på "fest" i lerdals bystuga. Vi kilade dit och tittade lite, en massa trevligt folk man kände var där i alla fall. Runt halv tre skulle vi dra oss hemmåt igen, och på vägen hade vi kul. Välte en busskur med bara våran kraft, damn we're good. det lät ganska högt så efter det va vi tvugna att lägga in en rush. Upptäckte senare att jag blödde ur munnen och armen, och att jag fått med mig en brevlåda hem. Stackars gubbe som skulle hämta tidningen i morse. Inte vet han att hans brevlåda ligger några mil hemifrån. Ung&Dum helt enkelt. Rullade in hemma runt fyra, och däckade direkt med värkande ben. Idag vaknade  jag vid ett, åt pannkakor och åkte sen hem till mitt hjärta Erika. Flickan har varit i spanien, men inte fan va hon brun? haha, förlåt mig. Snart ska jag åka hem, för hon ska klippa sig.
Usch vad detaljerat det blev. hejdå


never say never

Nu sitter jag hemma hos hanna efter en kväll av promenad på stan (haha), mat, och minnesprat. Nu ska det här tittas på bert, riktigt som på den gamla goda tiden. Ciao

glädjeruuuuus!

Åh jag ska hem till hanna och sova där nu. min älskade, gamla hanna. Det är över ett år sen vi gjorde något tillsammans nu, och vi va skittighta. som systrar. Vi bodde typ med varandra, gjorde allt tillsammans! åååååh. Fyfan va roligt. Ska sova där också, precis som back in the days!
och såhär ser jag ut idag:


Leggins, och tröja från staterna. puss!

alla älskar vi solsken

Hej! Ledsen för att det inte blivit någon uppdatering, men jag har inte haft tid.. eller okej, jo det har jag, men har inte orkat. haha. Aja, men senast jag skrev va ju när jag skulle träffa jesper, vi satt nere på långbryggan och såg solen gå ner. Sjukt härligt. Sen träffade vi michaela och hanna, åh gud vad jag har saknat dom! senare drog jag hem till lucas där det hölls fekke. trillade in hemma runt två med en lagom glad morsa.
Igår skulle jag ju åkt hem till storstan egentligen, men då fick mor och far en knäpp och beslöt sig för att stanna en dag till. Så jag åkte till lucas runt middagstid där vi käkade thaimat och chillade med ett par grabbar (nej, jag har inga tjejkompisar.. haha).
Sen skulle jag ju ha åkt hem till stockholm idag då, men nejnej, när jag vaknar inser jag att jag inte har några som helst rättigheter i min familj, nej nu ska vi hem imorgon istället. Fan, jag kommer komma hem nästa år typ. inte okej. Men jag ska verkligen kriga för att få komma hem imorgon, saknar mina tjejer!
Förresten så har jag sovit cirka 10 timmar sen i fredags, sliten? lite kanske.
Trodde ni det var allt? men då trodde ni fel! för gissa vem som just hittade kladdkaka och glass i frysen?
Ja, jag råkade värma kladdkakan lite för länge i micron, men alla vet väl vid det här laget att microvågsugnar inte är min starka sida..
Ett stort

+

till vädret de senaste dagarna! (y)

lyckliga dårar

Nu ska jag ut i den absolut fina vårvädret och träffa jesper, solglajjorna hänger på!

Cupcakes - resultatet som ni aldrig fick se.. haha



hihi :) dom blev supergoda!

vad jag bryr mig om nu, är att ifrån samma säng, lyssna till samma regn

Godmorgon! ursäkta för inlägget jag skrev igår, haha. Vaknade precis, aaaaalldeles försent! ska iväg till moster för ännu en påsklunch nu, men först ska jag hoppa på wille så att han vaknar!
Senare ska jag till att träffa felix, och troligtvis jesper en stund. Mysigt, har saknat dom båda! pusshej

glasklara nätter

Klockan är över tre och jag är fortfarande vaken, inte okej. men jag kan inte sova. har för mycket skit i skallen och mår illa av allt godis. Jag hatar påsk. Försöker få tag i fredrik, men han tycks ha däckat i datastolen som vanligt. herre min gud. NEJ NU JÄVLAR, ELD I BERGET HAN LEVER. hurra. full är han också, ännu bättre ><
Fattar inte vad fan jag håller på med. måste verkligen sova. men jaja, vi får se hur detta slutar. herrigud det här håller inte.
HAHAHAHAHA kolla på det här, roligaste jag sett i år! HAHAHAHAHAH. Fast säkert bara kul om man är trött. hahaha..
http://www.pown.it/4682

Jenny t elofsson's Kloka ord

Boys will always be boys

Boys will always be boys

Boys will always be boys

Boys will always be boys

Boys will always be boys

Boys will always be boys

Boys will always be boys



du kommer aldrig mer vara ensam

Någon som har sett Alice i underlandet på bio? jag har, den va sämst. eller okej, den funkade men jag hade förväntat mig så mycket mer. Såg den idag med min snygga kusin ni vet, hihihi. Träffade ett par gamla vänner också, trevligt. Nu är jag fett trött, men funderar på att sticka till lucas ikväll igen, vi får se. Tänker i så fall åka i värsta lodarkläderna, för jag orkar inte bry mig ikväll. förresten så har det varit riktigt skönt väder idag. Aja, trevlig kväll!

Hade jag tagit det andra valet, hade det som hänt inatt, aldrig hänt.

Goddag påskafton! Igår kväll, ja, finns inte mycket att säga om den. mötte angelica vid stationen och sen trallade vi hem till lucas i sällskap med jocke och fabian. Tänker inte gå in på detaljer, men kvällens roligaste va spikat när lucas gick in i dörren och började blöda som fan, eller när fabian drog en massa rasseskämt och krälade sig på golvet. haha.
Var vaken med fabian tills sex imorse, då jag äntligen lyckades slockna. Vaknade vid tolv och åkte hem. Nu ska jag rulla till Mammas moster för påskkäk med släkten. Ska äta godis så det står härliga till, för idag kan jag faktiskt göra det utan att få dåligt samvete. Ciao


Jag älskar dig, trots allt.


Jag älskar dig. Du klarar det här. vi finns för dig.


i knew i would screw it up

Godmorgon! Jag har varit vaken sen halv tio, damn i'm good. Åt en enooooorm frukost och nu ska jag åka ner till stan/samhället (där affärerna ligger dvs) och shoppa karamellfärg och strössel. Det vankas bakning på cupcakes hela dagen idag! vi ska nämligen ha gjort 160 stycken tills imorn, fyfan.
Aja jag skriver senare. Ha en bra långfredag!


Saknar dig stumpan, i maj, då jävlar ska vi röja här uppe!

LOV & kycklingar

Dudes! jag glömde påpeka att jag har lov! OMG jag har fan lov. daaaaaaamn jag är lycklig.

vad jag bryr mig om nu är att få dig ur skallen

Puuh. Efter en sjukt jobbig resa med min vråååålsnygga kusin Wilhelm som jag knappt kan hålla händerna borta från, så är jag nu i rättvik, dalarna. Gud i himmelen, gör så att han inte läser min blogg, amen. Jag ska vara här i bondelandet tills måndag skulle jag tro, och min älskade vän erika är inte ens hemma. Fan då. Rasmus nämnde precis att det vankas fest hos crille imorgon kväll, ska kanske pallra mig dit då. Well well, nu ska jag äta jordgubbar med vit choklad som jag skymtade i skafferiet för en stund sen. (förlåt mig daniella!) Later


Skulle ni klara av att hålla er undan eller? nej tack jag vet, det är näst intill omöjligt. snart skiter jag i dom där jävla släktbanden.

RSS 2.0