i'm gonna leave the world outside, there's gonna be a real good night.

Nu rullar vi ut i denna otroligt varma kväll, jag och två fina tjejer. Ha en bra kväll!


heeeeeeeeeeeeeej

Hade en jättetrevlig helg uppe på landet. Orkar faktiskt inte berätta vad mer jag gjorde, men nu är jag hemma i stockholm igen, och det är skönt det med. Och nu är jag hos Daniella och vi har solat hela dagen. Bellan rullade precis hit och nu ska jag vända uppochner på daniellas garderob, ni får se vad jag hittat i gömman sen. Tjing


allt som var dött har växt till liv igen, det kan också vi så länge vi andas.

Lite svårt att hinna med det här med bloggen när det är så fint väder och sommarlov. Och jag är ju i rättvik, vill aldrig mer åka hem! Trivs himla bra här uppe, speciellt på sommaren med alla superfina vänner. men saknar mina finisar där nere på stockholmen också. Igår kväll var himla vacker, jag har saknat alla såååå! den inleddes på Viktors altan med utsikt över siljan i solnedgången. Sen fortsatte vi neråt mot stranden och kände att livet trots allt kanske är värt att leva. Glad midsommar, i efterskott allihop 


..

Jag är f1 sjuk och det suger. Halsfluss typ. och nu drar jag till dalarna. hemma på söndag.

Just gonna stand there and watch me fall?

Nu trallar jag till Daniella och solar. Tjing

Just say you want the same thing to

Sitter och tittar på fotböll men min papi nu, eller, det är paus. Håller spikat på Spanien, Torres är ju bra snygg hörrni.
Funderar på om jag ska ta tag i mitt liv? läste på någons blogg att hon skulle ta tag i allting och börja ta hand om sig själv. Kanske är något att fundera på? Jag sover hela dagarna, är vaken hela nätterna. Är otrevlig mot allt och alla. Sköter inte hälsan, äter inte bra... men först och främst måste jag ju skaffa rutiner, att sova orentligt. Fast å andra sidan, jag har förfan sommarlov och jag är fjorton år? det är nu jag ska vara såhär, kan börja sköta mig när jag är typ.... 35?
Annars vill jag ha denna klänning sötnos, himla fin. och jag skulle behöva Allper nu, har jätteont i nacken och behöver massage!

tänker på tiden, tänk att allt va bättre förr

Tjena mittbena! Jag vaknade för typ två timmar sen.. Lyckad jag e
Jag drog ju till danni inatt och vi satt bara och pratade i någon timme. Vid fyra-tiden ringde Linkan och jag träffade han. Vi satt också och pratade en stund. Vid fem-tiden ringde mamma mig... B U S T E D.
Idag har jag sovit hela dagen, och tänkte faktiskt fortsätta med det snart. Måste verkligen vrida tillbaka dygnet, detta håller inte. Heiiidddå
Angelica la nyss upp schyssta pics på fejjan... den här tiden va kul, man fyfaaan vad jag såg ut.

busigt värre!

Nu ska jag smyga ut och gå till daniella. Wish me luck! :D

I min fantasi rullar vi runt bland mjuka kuddaar

Är hos daniella nnu, vi har spenderat TVÅ timmar med att gå runt och dela reklam till typ hela jävla kälvesta.. men vi hade i alla fall tur med vädret! Sen har vi solat på altanen, stekt pannkakor och spelat guitarr hero i timmar. Nu ska vi rulla hem till moi för att se på OC, troligen sover Danni hos mig också. Later


Sam är värd att vara min rubrik

Måste säga att min kungliga spotifylista är ruskigt bra faktiskt. Just nu klassas Dice & I'd rather be with you som favoriter.
I brist på annat ska jag sova nu, imorn blir en tidig morgon.. åh kanske stannar uppe ändå.

i fotäljen, framför tvn där har jag mitt liv. mina blommor, dom dör. jag är trött, trött och skör. men jag kan vara stark, jag kan få allt. jag kan sprida färg, jag kan regera. men det blir nog, en till kaffe och en ciggarett.

Tjenafan. Kom hem för en stund sen efter att ha gjort absolut ingenting. verkar som om alla har haft tråkigt denna lördag. Var med frida och chris eett tag och bara lallade runt. Nu tittar jag på Saw 2 och håller bokstavligen på att dö. så jävla äckligt...... nej fyfan, men inte kan jag sluta kolla heller.. inte okej! Imorn drar jag hem till daniella innan jag vaknat och käkar frukost där. sen ska vi jobba och sen ska jag träffa linkan för lite catch up time, längesen jag träffade grabben. lateeeeeer

i wasn't ment to be in a war

Himla mycket folk inne i staden idag. Himla lyckliga Daniel och Victoria såg ut. Himla vacker Madeleine är. Åh vad roligt det skulle vara att gå, moster och co fick ju... åh
Nu ska jag kila iväg för att träffa frida, sen får vi se vart benen bär oss. Kanske in till kungsan och titta på anna bergendahl om inte annat? får seeee va. Adios

nothing can compere to when you hold the dice and swear the love is for me

Godmorgon! Snart ska jag åka in med mor min till stan för bröllopet! Måste säga att jag tycker prinsessan madeleine är jävligt fin. Sen blir det förhoppningsvis shopping också, älskar när det är bra mellan mamma och mig, för när det väl är det, så är det jävligt bra. Synd att det inte är alltför ofta. Pussen

'

You can hurt me so I'm sure this can't be right. Silly boy get the fuck out of my mind.


Happiness damn near destroys you breaks your faith to pieces on the floor. So you tell yourself, that's enough for now. But happiness has a violent roar.

Idag öppnade sig skyarna och regnet ööööste verkligen ner när jag och mamma var på inredningsmässa i hammarby sjöstad tidigare idag. Jag menar, vart tog sommaren vägen? ingen aning. Hur som helst så blir jag inne ikväll, vädret är helt värdelöst. Om typ en vecka åker jag på konfaläger, jag längtar fan lite.. Hoppas på bättre väder imorgon, då är det bromma underground på kaanan, om jag går dit, det är en annan femma. Ciao

Let it out!!!!!

Jag gav upp igår och tvingade hem daniella till mig. Vi satt i ett hörn i mitt rum och pratade om allt och ingenting i sällskap av Avril Lavigne, i flera timmar. Runt ett smet vi ut och vandrade till statoil och köpte en enooooorm redbull. Seriöst, den va huuuge. Sen gled vi runt som två idioter i kälvesta fram tills fem imorse då vi gick hem och somnade i soffan. Nu har vi nästan precis vaknat och ska dra oss mot daniella snart. Ikväll kör vi tippen för att vädret är toppen för första gången på typ.. en vecka? Bilder kommer så fort vi kommer till D's place.

god damn you're beautiful, to me.

Igår kväll var en mysig kväll med en massa fina. Vi satt på daniellas altan och grillade marshmallows (ingen aning om hur det stavas) och pratade helt kvällen. När jag kom hem upptäckte jag att min OC-box låg i skåpet, så det blev läggdags runt fem imorse.
Idag väckte frida mig och vi tog då en fika i vällingby och tog igen massa tid. Otroligt länge sen jag träffade henne, så det va mer än bara bra! Vid halv fem rullade jag till tandläkaren, som gick finfint, och nu sitter jag hemma och har precis ätit. Ikväll ska jag nog träffa frida, felicia och iza. Men vad som ska göras, det får dom stå för. Ciao

What's the good part in goodbye?

Hallå Måndag! Har fortfarande inte fått in sommarlovskänslan tyvärr, men dock har det ju bara gått knappt en vecka, så vi får hoppas på att dom kommer. Idag åkte ett par sköna brudar och grabbar på konfirmationsläger, och det får mig att inse att det bara är två veckor kvar tills jag ska göra det. Då ska jag gå ner i vattnet med en vit särk och döpa mig, funderar på att byta namn.. men tror inte det. Längtar faktiskt lite till lägret.
Idag ska jag träffa snyggingen Ellinor, men vet inte riktigt vad vi ska göra. Vädret är inge vidare idag heller så vi kanske sitter inne och glor på teve eller liknande. Aja, nu blir det frukost och 13 med håkan!
Min lillasysters kompis mammas blogg, är faktiskt riktigt bra! hon har himla fin stil.


Apelsinjuice, macka med hallon&grapefrukt-marmelad, macka med smör, korv och dijon-senap, macka med creeme cheese, gurka och paprika & en chailatte. Se, helt värdelös är jag inte i köket, så länge man inte behöver använda de elektriska prylarna.

Har jag dig, har jag allt.


Lyssna på låten. Du är bäst Daniella.

I could really use a wish right now

Dude, what's up with the väder!? what the hell went wrong with gud idag? Just nu regnar det hejdlöst men om tio är det säkert 20+ .. åh, pallante. Hur som helst är jag hemma hos daniella och väntar på våra bröder som ska komma och spela monpol med oss. En ångestig söndagkväll är vad det här är!


1549

Nu ska vi dra oss för att träffa erik och filip, tjing!

Dude, WHERE IS MY CAR?

Nu har daniella fixat min blogg lite.. hihi jag fattar absolut ingenting om hur man gör.. aja. Igår kväll var vi ju i en BLÅ villa, inte en gul som hitta.se visat oss -.- Där va det inte alltför mycket folk men det va trevligt för man kände ju alla. Jag drog dock hem riktigt tidigt och tittade på en prinsessas dagbok. Vid halv ett-ett gick jag ut och träffade erik som vanligt, alkoholpåverkad.
Nu sitter jag hos danni som vanligt och vi har ätit frukost. och snart ska jag tvinga anorektikern att steka pannkakor med mig för jag är hungrig. vi får se vad vi hittar på idag, gud verkar ha humörsvägningar idag..







i gotta feeling that tonight's gonna be a good night

godkväll! Snart blir jag och daniella upphämtade av ett par schyssta grappar i kevins bil för att då åka och spåra i en fet, gul villa i spånga, Najs!
Ha en bra kväll, för det kommer jag ha, pussssi


jag har världens bästa vänner

Gårdagen hos daniella va mysig. Vi stekte pannkakor och spelade fifa.
I love you guys.
På kvällen igår åkte jag, max och johan tillbaka till daniella och såg på When a stranger calls och åt baconchips. Sen skjutsade max hem mig.
För någon timme sen våldgästade daniella mig när jag låg och sov i soffan. Nu sitter vi och tittar på mama's boys och tar sats för att ta oss upp till vällingby och titta på skor.
Förövrigt så suger killar. på riktigt, dom gör fan det. Dom säger att dom älskar än och sen när man inte vill träffa dom en jävla dag, då får dom mens. Jag menar, vad fan är grejen!? Jag orkar inte med dig längre. Fast jag vet att jag sagt det förut... Känner mig som världens degare, fast ikväll blir det ändring på det. Ska glömma dig och köra all in. Inte antingen eller, ska det va så ska det va. Ciao

Why can't you realize that, we are ment to be?

Jag och daniella mötte upp max, johan, simon och shonne igår kväll och åt middag med dom uppe på tippen. Med tiden rullade en hel del folk in och vi satt med en vattenpipa och tog det lugnt i ring. Stämningen var på topp och jag var på toppenhumör ända tills jag fick ett oväntat men ändå väntat sms. Då kände jag tårarna komma och jag gick hem. Vid tio-tiden. Runt ett ringde erik mig och tvingade ut mig för kedjerökning.
Idag är det dåligt väder, och det suger. Men jag ska strax hem till min bästa daniella och äta pannkakor tillsammans med henne, simon, max och johan. Dom är bäst, mina vänner. Later







put your body right into it and we'll do it all night.

Det känns som om alla bloggar drar ner på tempot lite såhär på senare dar. Och nu är det officielt sommarlov! det känns verkligen inte som det! känns bara som om det är en vanlig helg.. men efter ett par dagars sovmorgon kanske jag får in i min tomma skalle att det faktiskt är just det, SOMMARLOV. I tio veckor frammåt behöver jag inte tänka på algebra och Andra Världskriget, och det känns underbart att ha den tanken i bakhuvudet.
Skolavslutningen igår va inget speciellt. Sjöng lite låtar, fick betygen och gick hem. typ. Jag, daniella, max och johan drog till klipporna i Krisineberg och softade gal1 med lite folk. Mot kvällen mötte jag upp jenny och vi drog till tippen. Kasst väder, men sällskapet kunde inte bli bättre! Vid tolvslaget var misshandel och poliser bara förnamnet, så jag drog hem och däckade i sängen.
Nu har det klarnat upp lite här utanför ser jag, hoppas det håller i sig till ikväll, så man kan dra ut utan luva.
Vet inte när jag kommer skriva igen, det är inte så lätt att hinna med nu för tiden.. så ja, tjingeling!

från skolavslutningen


och jag somnade den natten i tron om att allt var en del i en kärlekshistoria. Men det visade sig dagen därpå att jag hade trott fel.

Idag va jag för cool för att åka till kaanan med skolan. Så jag ligger i soffan och tittar på någon hemsk såpa på sexan.. vet inte riktigt varför. Jag hatar sånna där pogram med inspelade skratt efter varje mening. Måste leta upp kläder i mitt ickestädade rum nu, hur nu det ska gå. Åker sen med mamma till ikea och tittar på moebler till mitt rum.. Ikväll ska jag till skolan för att servera. Later

toxify.blogg.se

Så jävla hot brud.


fuck off

Vet ni vad? Nu är jag trött på alla jävla hor-möten jag går på hela tiden. Tänker fan aldrig mer gå dit igen. Och för att inte behöva tänker jag nu börja sköta skola osv. Jag ska bli grym till nästa år.
Och du, jag skiter fullständigt i dig nu. Vet att det bara är ord, men jag ska intala mig själv att det går. För det ska gå. Tänker inte ödsla mer tid på dig nu, för jag tänker inte bli besviken. Lika bra att ge upp innan det bli försent. Fast det var i för sig försent för ett bra tag sen.. men skitsamma. Jag har försökt två gånger tidigare, tredje gången gilt alltså. Nu är det sommar och jag tänker inte tänka på dig mera. Nu drar jag ut och kedjeröker med erik, och jag skiter i mina släktingar eller vadfan det är ser det här. Tack för mig.

Life will smile for you

Kvällen igår va ganska lyckad. Ända tills farbror blå stod utanför. Det va lite för mycket folk, men alla skötte sig bra ändå, tackar och bockar för det! Det blev lite grejer kvar, så saknar någon nånting, hör av dig! Idag måste jag dit och städa gal1, annars kan det bli jobbigt..
Yeye, vid fyra ska jag åka in till stan för att äta middag. Och imorgon är näst sista skoldagen, kan inte fatta det!! Sorgligt, men ändå förjävla skönt med sommarlov. Kommer verkligen sakna alla nior, fan jag vill inte vara äldst.. kommer bli kasst som fan, men fan vad vi ska flippa! hallelujah.  Hursomhelst så ska vi till skansen imorgon, sjukt taggad. På tisdag ska vi till kaanan tror jag, och senare på kvällen ska jag sarvera.
Och på onsdag?! S K O L A V S L U T N I N G. Hela året har alla gått runt och fryset arslet av sig och sagt, "tänk, fan va skönt med sommar.." Nu är sommaren här på riktigt, och det är tre fucking dagar tills jag slutar åttan... Gah, det är ju sjukt juuu!

roligt roligt roligt

HAR DU UNDER DE SENASTE 7 DAGARNA:
1:1. Kysst någon?  hihi ah
1:2. Blivit kramad?  jahrå
1:3. Känt dig fånig? alltid och hela tiden
1:4. Saknat någon? ja!
1:5. Ljugit?  vet inte riktigt
1:6. Haft sex?  nope
1:7: Funnit kärlek? på sätt och vis

SEXTON ÄR:
2:8. Är du snygg? ibland är jag fan det ;)
2:9. Är du fet?  äsch, det ska va lite att ta i ;)
2:10. Är du smal?  det tycker jag inte. 
2:11. Är du en sportfåne? inte det minsta
2:12. Är du rolig?  Om jag är, jag är skooeeen
2:13. Är du feg? nehrå 
2:14. Är du törstig?  jaaaaaaaaa
2:15. Är du 16 år?  nesch
2:16. Är du rik?  haha nej
2:17. Är du fattig?  just nu är jag :(
2:18. Är du smart?  fett smart
2:19. Är du ret-sugen?  njaeee
2:20. Är du shoppingsugen? yeah!
2:21. Är du saknad av någon? hoppas väl det
2:22. Är du hungrig?  nej

FYRA SKULLE:
3:23. Skulle du vilja vara längre?  nee
3:24. Skulle du vilja väga mer?  nejj
3:25. Skulle du vilja ha sex med en kändis?  hell yeah
3:26. Skulle du dricka dig full nu?  ohja!

ÅTTA KAN:
4:27. Kan du vifta på öronen?  naej
4:28. Kan du slicka dig på näsan?  haha nej
4:29. Kan du kolla i kors med ögonen?  jajmen!
4:30. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?  fuck no :o
4:31. Kan du vara på en fest utan att dricka?  klart
4:32. Kan dina vänner lita på dig?  klart dom kan!
4:33. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? funderar på det.. 
4:34. Kan du suga? klart jag kan, kan inte du? 

FYRA ANTINGEN ELLER:
5:35. Vara seriös eller rolig? fett kuuuwl
5:36. Pierca tungan eller näsan?  tungan
5:37. Brinna upp eller drunkna?  helst inget av de..
5:38. Umgås med dina fiender eller föräldrar? äpplena brorsan!
6:39. Tycker du om någon just nu?  hihi kanske
6:40. Sol eller måne? sol!
6:41. Vinter eller höst?  höst
6:42. Soligt eller regnigt? soligt!!
6:43. Är du uttråkad?  gal1

OM MIG:
7:44. Hur mycket är klockan just nu? lika mycket som igår vid den här tiden (fan vad jag är rolig!!!)
7:45. Vart vill du bo?  trivs rätt bra här
7:46. Vill du gifta dig? JA
7:47. Är du kär?  trore
7:48. Favoritårstid?  sommar sommar, uh uh

Det är varmt och skönt och alla glider, det är skratt och fest vid alla tider, det är sol och bad och det är stilla hav och det är inga krav, Det är sommar.

Vädret är suveränt nu för tiden! Har inte varit hemma mycket alls på sistone, och gissa vem som glider runt och steker i kortkort och linne hela dagarna? jo, jag och tusen andra. Awsome! Betygen är satta, inga lektioner kvar nu och idag är det fredag. Livet kan bara inte bli bättre.
Nu sitter jag och äter sallad. Gurka, tomat, rödlök och fetaost, sjukt gott. På söndag är det nationaldagen, det betyder sommar för mig! och helgen kommer förhoppningsvis bli kalasbra. Fast det kan gå åt helvete.. aja, det får bära eller brista helt enkelt.

Rolig konversasion av mig och Daniella från gårdagen, vi är ju bara fööööööör sköööna.

Denize: Jag undrar om GinaTricot verkligen har nyheter varje vecka..
Daniella: Jag undrar om Stadium har joinat det movement..

1 JUNI

Godmorgon! Jag är på dåligt humör, men ändå på jävligt bra. Det ska bli bra väder idag, men jag börjar klockan ett, och jag slutar klockan ett.. så jag har ingen skola idag, och vadfan gör jag då uppe nu? jo, inte fan visste jag att jag inte hade idrott >< Så jag är ledig idag, men jag pallante sitta hemma så jag drar nog dit ändå, men det får bli senare. Först ska jag troligen upp till vällingby med mina finisar J&M.
Ibland älskar jag bara mitt egna specialschema, för idag till exempel? jag har liksom ingen skola för att jag inte har någon idrott, naaaaaaaajs ju!
Vetduvad? idag är det 1 juni! fatta, det är J U N I !! Det är nio dagar tills jag får sommarlov.. asså detta är helt in-fucking-saneeeeeee! i typ nio månader har alla gått runt och klagat på denna istid som varit i år och i slutet av förra. Alla har vi gått runt och trott att sommaren aldrig skulle komma, men nu är den här! heeeelt jävla sjukt. Fan vad jag ska uppskatta vareviga jävla dag den här sommaren, och inte fan ska jag klaga på myggen (S.Tisjö) !

RSS 2.0