Så jag kör genom regnet för att hämta dig

Tjenare foooolket. Nu är jag hemma efter en dag i skolan. I alla fall nästan, jag kom upp imorse, var på mentorstiden, sen drog jag. (;PpPppPppPpP) Hem till joanna, och åt lunch och kakor på hennes balkong, det var mysigt. Sen hade jag möte med några otrevliga personer från skolledningen, det va tråkigt.. Nu är jag hemma med min fina mamma och dricker chai och äter bullar. Snart ska jag tillbaka till klostret för att sedan åka till stan med daniella som har caaashflow. Nu ser det ut som om det kommer börja regna också, och jag kilar ju runt shorts, fuuuuck. Aja, hejdå :)

Det var väntan på dig som inte var värd det

Nu ska jag dra ut och träffa oskar för att sen träffa resten av gatan & co, det är jävligt najs väder ikväll, hoppas det håller i sig! PUSS

För det var då våra läppar möttes

Godmorgon! Nej, jag vaknade inte nu, men för ett tag sen.. Jajaja, igår va jag i kista med papi och sen åkte hela familia till upplands väsby, mysigt. Inatt var det fyrverkerier här ute på gatan, fattante riktigt varför, men det va väl någon som fyllde år eller nåt. Hursomhelst pratade jag i telefon i några timmar med en fin person. Och idag är jag trött. Men värt det.
Jag har inkasserat mig ett par skor. Dom ser ut som converse men det är inte converse. Röda är dom, och dom kostade 100 spänn? So, I don't give a fuck. haha, dom kommer troligen gå sönder imorn, men aja.

everybody knows how to fake a smile.

Igår kväll var fin. I alla fall ett tag. Jag menar, den slutade inge vidare.. Eller jo, för min del gjorde den det.. hihi :) Men inte för Felicias del, stackarn. Nej men faktiskt, det var en kul kväll! Nu ska jag åka ut till upplandsväsby för att hälsa på ett par släktingar, bland annat min skitsnygga kusin om någon kommer ihåg honom? jag skrev om han förut. Vi får se hur det går ;) hehehe, hejdå! :)

Andra dagar kan du lika gärna gå och dö.

Jag hatar när man får ett sms som man väntat på hela dagen och inser att det inte var från honom.


I could be chasing but my time would be wasted.

Dagen har varit okej, sprang (gick) 5 km på över en timme, (och genade tillochmed!!) hallelujah. Fan vad vi är bra!
Det handlar om att bjuda på sig själv.. vi är bara föööööööör sköna.

Svar på kommentar

Till dig som frågade var du kan hitta jeansen längst ner till vänster:
Du hittar dom på ASOS.com, på sida 11 under rubriken jeans på MEN. Dom heter Wrangler Spencer W18 Slim Jeans och dom kostar cirka 1200:- (€ 120).
Du kommer bli snygg i dom gullet!

this is the way to go boys


Och så matchar du detta med skinnarmband, läderhalsband/silverkedja, hatt, hängselen och converse. Jeansen ska vara pösiga, men ändå raka och åtsittande, urtvättade och jätteslitna! Färgglatt och lite smågay är snyggt! ;)

Fick just två fina tröjor, det gjorde mig glad

1. Mother Nature really loves me! 2. I am the reason why the earth is a wonderful place to live.
Positivitet - det gillar vi!

satan vad ont det gör när du sårar mig

Idrottsdag idag. Den rullade på rätt snabbt och jag sprang 1000 meter utan att gå eller stanna. Och det är riktigt bra för att vara jag! Efteråt sällskapade jag svennebananerna Jenny och Joanna som solade solarium. Sen satt jag i skolan med ett par sköna kisar i sisådär två timmar. bakade kladdkaka på hemkunskapen och brottades med adam. En puss på munnen lyckades jag få med mig i minnet också, mer än bara trevligt vill jag lova.

natten va ung och jag va kung i stan, några promille i mitt blod och allt var underbart.

småkasst väder, fet mensvärk, rmk och chokladbollar är min dag idag. 2cool4school.
Senare ska jag vaccinera mig mot livmoderhalscancer, usch, jag diggar inte sprutor.. Sen blir det kyrka tror jag? om det är kyrka ikväll..? tyckte att det stod så på smset, hm. aja, ska börja blogga ordentligt snart igen.. men tills dess kan ni ju läsa min favoritblogg som är igång igen, och så kan ni ju lägga ett par kommentarer och tjata på henne att hon inte ska lägga ner!  Telmas.
Jag måste skaffa mig en dagbok och skriva ner allt jag känner. Har så jävla mycket att säga att det inte kommer fram ord för jag vet inte var jag ska börja. Och det mesta kan jag bara inte skriva på en blogg, nej, det går inteeee.

puss på allt

orkantee bloggis alltså. har bara inte blivit av, har liksom annat för mig now adays. det är bra väder, jag har fina vänner, och det är ingen riktigt skola, mysiga kvällar och sånt där. for your information - jag mår skitbra. jag struntar i han, han är totalt bortglömd, nu ska jag leva livet som den gladiiis jag faktiskt är! ingenting ska tära på mig nu, lalala det är det här jag lever för...

Att älska är en pina.

Nu ska jag promenera till vällingby i kvällssolen. helt ensam. såååååååååååååååårad. Mot fotbollsplanen ska jag, för att inte spela fotboll, jag ska titta på. " nejtack, passar, jag och bollar det blir knaaas! "
Hela härliga gatan plus fler är där, så trevligt blire! först: det blir möte med maxen som sällskapar mig.
NU: bakpulver i håret (hoppas gud är på min sida idag!!)

slå händerna i taket, så klart! ska vi riva hela haket? så klart!

Hos daniella blir man fet. Seriöst, man blir fet här. Det blev man i för sig hemma hos mig vid fyra inatt också, men "ingenting är vettigt 03.30" så det är ok.
På dagen igår så satt jag, daniella, max, max, filip, niklas och säkert någon mer och rökte vattenpipa på någon random bänk. Sen mot kvällen drog vi till kaanan för chillgrill. Brasa, musik, nattdopp, vattenpipa, slagsmål, prat och poliser - lyckad lördagkväll helt enkelt. Det var en del där som dygnade på klipporna, vilket jag och daniella också skulle göra, men efter badet blev det allför kallt så vi raggade upp bellan som kom från en fest i ängby förföljd av tre (förlåt mig) blattar. Kom hem till mig och däckade efter en stund i en 90-säng alla tre. Vaknade upp morgonen efter och var sådär lagom pigga, två i sängen och en på golvet. Det är så vi gör det här i stockholm.


I'm walking on sunshine

Nu ska jag ut i solen och träffa daniella, vi får se vad dagen bjuder på! puss.

HEMMA!

Hejsan alla vitingar! nu är jag hemma efter en underbar resa i turkiet! det har verkligen varit awsome, med skitbra väder, det hade ni här hemma också hörde jag? haha, synd!
Idag skiner solen dock även här, fan va bra! ska snart åka hem till papi och säga hej, sen blir det ut i det fina vädret med daniella! får se vad vi hittar på.
detaljer och bilder från resan får ni lateeeeeeer. puss!

Anonym om: haha..

Jag har lite andra mer orginella frågor. 
Vem luktar mest bäver av killarna i klassen? 
Vem tror du skulle kunna ha en uppstoppad bäver i sitt sovrum? 
Och sista frågan lyder..... Vem tror du skrev det här inlägget?

Tänker inte ens svara på de två första. men sista.. ja.. vem kan det vara casper, vem kan det vara?

TURKIET, ANTALYA

Nu ska jag titta på OC tills jag blir för uttråkad. Snart drar vi till turkiet, tillbaka om en vecka, don't miss me to much, ciao!

haha..

fredrik om careface:
hej jag har några frågor..

vem är finast i din klass`? 
vem är roligast ? 
vem har bästa stilen?
Svar: jag gissar faktiskt på att du är ian, casper eller någon annan som går i min klass.. ;)
Vem som är finast i min klass? - ja, joanna såklart! men av killar... måste jag faktiskt säga Ian ;)
Roligast? - Alex, spikat!
Vem som har bästa stilen? - ja.. det är olika från dag till dag, men Casper och Ramon har nog snyggast stil, men å andra sidan är deras stilar helt olika. men ändå :)
hoppas ni känner er väldigt smickrade nu boys!

vous ne pouvez pas comprendre qu'il est de nous deux?

Godkväll! Nu sitter jag och tittar på det här AnnaAnka-pogrammet, eller ja, halvtittar. Jag förstår inte riktigt. Idag har jag hursomhaver stressat som en dåre, haft sjukt ont i magen att jag trott magsår var på väg, och flåsat igenom vartenda steg jag tagit. Nu har jag tillslut varvat ner lite, satt mig i soffan efter en riktigt svensson-middag. Kött, potatis, beasås, glass och chokladsås. Vet ni vad som händer om några timmar? jo, jag åker till mitt andra hemland Turkiet! jahrå, jag är halvturk minnsan, den slår du inte! Har packat klart allting och nu ska jag bara ta det lugnt. tror det blir till att dygna inatt, men vi får se. Åker vid fyra tror jag. Later.

sweat baby, sweat baby

14 pannkakor senare måste jag göra ett ryck och packa, annars får mamma flipp. Snart ska jag åka på möte, sen ska jag ut och gå med fina karin och jennifer! Later


Jenfa är kul.. :)


careface

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - Brunett
Hur lång var du – ja, om jag det visste.
Vem var du kär i - lite småcrushes här och där, men riktigt kär - tobias
Hade du nån pojk-/flickvän – Ja, sam.
Vad brukade du göra på fritiden – det som finns att göra
Vilka umgicks du med – ena halvan av 2009: hanna, emelie, angelica, frida, erika, lisa, lina, ester, gustav, simon, douglas, och många fler. Andra halvan: jenny och joanna för det mesta.
Var allt bättre då – Från och till, en del saker
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Ibland.
Har du förändrats – JA!
Nu:
Vad har du för hårfärg – brunt
Hur lång är du? – 164,5 cm
Vem är du kär i – haha..
Har du nån pojk-,/flickvän - nehhj
Vad brukar du göra på fritiden – det som finns att göra
Vilka umgås du med – Joanna, daniella, jenny, melissa bland många andra
Hur ser du ut? – snygg som bara den! dock tyckte jag att jag såg bättre ut förut :(

Har du:
Kysst någon – kysst..? vaddå?
Sovit brevid någon med samma kön – haha ah
Sovit brevid nån med motsatt kön – yää
Slagit ner nån – nej jag har inte
Ljugit för en bra vän – har jag säkert
Svikit någon – säkert..
Vem:
Skrev du senast till på msn – Ja, när jag senast var inne, ingen aning
Kramade du senast – Jenny tror jag
Sov du hos senast – daniella kanske
Vill du vara just nu - i turkiet
Ringde dig senast – mor

Vad:
Drack du senast – juice
Köpte du senast – lalala..
Gjorde du igår – var i skolan, sen i kyrkan
Ska du göra imorn – Vara i skolan, åka till stan, packa
Vill du göra just nu – orka steka pannkakor
Åt du senast – pannkakor, haha
Är närmast dig som är rosa – en ljuslykta

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – jajmen!
Nån har sårat dig så du börjat gråta – mjo

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – yeahh
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – jarå
Jag har smugit ut utan lov - haha jo
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – ja, det har jag väl
Jag har en hemlighet som ingen vet om – har många sådana
Jag har fuskat i ett spel – hihi ah
Jag har struntat i ett prov – jo.

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – yesbox
Jag har druckit alkohol – ja
Jag har tagit medecier mot drepression – nje
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – haha many times
Jag har vaknat gråtande – ja
Jag har somnat gråtande – japp

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - vet inte riktigt
Jag har sett någon dö - ja
Någon du har känt som nyligen som dött - inte riktigt känt, men han var en del av familjen



She likes to party with everyones eyes on her

Sanna, Elin och Amanda har tatuerat sig nu! åååååh vad aviiis jag blir. Vill åsså.. Dumma mamma.
Inte heller får jag åka till Danmark med massa fina vänner. Ska nog göra som dom säger på spotiy-reklmen "gå in på sellyourmother.com idag och sälj din mamma omedelbart för en petflaska oerhört god, smakrik och törstsläckande Sprite" eller något sånt. Låter rätt vettigt i mina öron. Thank you god för att solen skiner dock, annars hade jag på riktigt gått under. Förövrigt är facebookgrupper rätt kul alltså. Tänk när någon frågar nånting och man inte riktigt vet varför, så säger man "därför". Då får man oftast tillbaka - därför är inget svar. Så fan att det är! annars skulle jag ju inte svarat därför? då skulle jag väl hållt käften? den gruppen blev jag just medlem i.
Nu ska jag steka pannkakor och äta dom med kanel, socker, glass, sylt, sirap och äppelmos.


Schnööögga bilder på mig för något år sen på en dansuppvisning, fråga mig inte varför vi såg ut sådär. Dock så minns jag att jag hade MINST tio lager fondation i fejjan.

words


I'm jealous of every girl who has ever huged you. Because for one moment, they had my whole world in their arms.

lita på sanningen och kväva all gråt


BIG LOVE till detta väder. det är varmt, man blir brun och man måste ha brillorna on! naaaajs. Dock tror jag att jag håller på att bli sjuuukling, inte ok! måste bli frisk tills lördag, för då åker jag till tuuuuuurkey! Minns ni när jag skrev om det? i vintras nån gång, inlägget hittar du här! fan va kul jag ska ha. Jag ska bara vara hemma med mamma ikväll, ska beställa lite kläder från HM tänkte jag. Panik: Jag har inga sommarkläder, och jag drar fan på lööördag! Daniella&Ellinor, ni får fan rädda mig. Förövrigt är coop's egna youghurtglass med smultronsås förbaskat god.

Vad jag bryr mig om nu är att få dig ur skallen.

Hejsan! ledsen för att det inte blivit någon uppdatering men det är ju ändå helg. I går, lördag, åkte jag med erik, oskar, moa och max till drottningholm för grillning med en massa random personer. Dom var dock riktigt otrevliga så vi vände ganska snabbt hem till förorten igen. Då blev det tippen där det var en hel del folk, men efter någon timme rörde sig alla till lunda på grund av kyla. När vi precis kommit dit kommer polisen och hela packet drar sig till björnbodaskolan. Vid ett träffade jag amanda och sen rullade jag hemmåt.
Idag åkte jag till råsunda för att se AIK-Djurgården, i sällskap med simon, fredrik, andreas, adam och micke, vilket inte var sådär jätteroligt. Ännu en dålig match, men dommaren va inte den bäste heller. riktigt tråkigt.
Nu på kvällsfronten har jag varit ute med oskar, sofia, filip, erik, fredrik, signe, niklas, patrik, janette, emma, michaela, kevin, jesper, robin, oliver och en massa fler som jag inte kommer ihåg namnen på. Haha, intressant fakta, i know! Nu är det snart läggdags och imorgon är det skola igen, usch. Sitter nu på pappas minidator, så inga bilder blir det tyvärr. Menmen, life goes on!

Alkohol löser inga problem.. Det gör inte mjölk heller.

Godmorgon alla bakisglada barn! Hade ni kul igår? Det hade jag! Även fast mina skor blev helt förstörda och jag tappade bort en massa saker. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska vara med familjen och kanske träffa jenny en stund. Ikväll funderar jag på att stanna hemma, men vi får se. Nu måste jag ställa lite saker till rätta igen. Puss!





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Igår var det tre år sen du gick bort. Alla dina nära saknar dig fortfarande. Men du finns ju alltid hos oss ändå, hoppas du har det bra. Vila i frid, Niklas Malm.

RSS 2.0