slingar daniellas hår, vi får se hur detta slutar....


lördag

jag lever... typ

i need somebody to love

Shuuuuz, idag är det fredag och jag har varit ledig från skolan, rätt skönt imorse när jag ägde min pappa när han försökte få upp mig ur sängen. Har varit i vällingby med min mamma och lunchat och sen var vi på mitt utvecklingsamtal, som gick jävligt bra (om man jämför med de jag tidigare haft dåra) och sen mötte jag upp thea och vi åkte till degens jobb med sebastian och linkan där det bjöds på våfflor, våffeldagen idag ju, och nio månader till jesu kristi födelse, om någon ville veta det! Sen åkte jag hem till daniella där jag är nu och har precis duschat, ska börja fixa inför denna fredagkväll nu. Det var min dag, tjo

2300

Hej! Idag har solen skinit och jag har gått runt och lökat som en jävla gris. Efter skolan hängde jag med daniella och vi peppade inför sommaren och prövade en massa sommarkläder, och insåg att vi båda behöver nya kläder. Det löser vi på fredag då vi ska in till stan efter skolan. På kvällsfronten har jag tjillat i kyrkan med ett par sköna kisar. På hemvägen började det spöregna vilket är rätt najs ändå för snön försvinner ju. Japp, det var väl typ det jag hade att säga. Nu ska jag bänka mig framför bigbrother som består av.. sex? verkar det som, works for me.

I know I could have saved our love that night

Idag har mitt humör varit lika grått och trist som vädret. Trött och tråkig. Danslektionen förgyllde verkligen min dag, vi hade en vikarie från jamaica som dansat med bland annat crossfire, och han va en riktig energiknippe och glädjespridare. Nu sitter jag med farsgubben och tittar på två och en halv män och äter en glassbåt. Glassbåtar är himla goda, och dom får mig att tänka på min gamla morfar som jag har uppe i Dalarna, han äter alltid glassbåtar. Såg precis reklm för somersby, säg en sån där lagom varm sommarkväll på 5knop, se solen gå ner bredvid en fin vän med en sådan i handen, det hade allt varit något. Ett litet litet tag kvar bara. Ja, trött och tråkig. Godnatt

Hej, jag sitter i skolan med Pontus iphone men det går inte att skriva i fältet där inlägget ska vara så det får bli här i rubriken, detta blev nog världens längsta mening, heidoooooooooooo

Men nu gick det tydligen :d hajjdåååå

Söndagen den tjugonde mars

Tja, söndag idag vilket är rätt så osoft. Igår spenderade jag dagen och för-kvällen hos sebastian, lika mysigt som alltid. Sen blev det en stunds snicksnack med jenny. Idag skiner solen i stockholm så snart ska jag bege mig iväg och träffa lucas, solbrillorna får följa med! Ciaaao

tears doesn't mean you're loosing

Sitter i min säng och borde verkligen gå upp och göra mig i ordning, ska åka till sebastian och spendera dagen där. Mot kvällen åker jag nog till daniella och förhoppningsvis mår jag så pass bra att jag kan dra ut ikväll, har tagit en alvedon så har ingen feber för tillfället i alla fall. Jaja, måste röra mig innan det blir imorgon, ha en bra dag. Tjooo, det är fan bra väder!!!!!!!!!! och såhär snygg är jag på morgonen:

2048

Soft att jag är sjuk. Jävla bra timing Denize! & Bellan har dragit iväg också. De två resterande av the fantastic four är ute och röjer kan jag tänka mig, medans jag sitter här i 39 graders feber och äter glass. Just det ja, det positiva med att vara sjuk är att mamma blir snällare och man får äta hur mycket glass man vill. Hoppas bara på att jag är frisk imorgon då jag ska träffa en charmig kille. Nu ska jag fylla på min glassskål (haha stavas det med tre s?) och sen joina min mamma och mormor som är på besök framför Så Ska Det Låta, hah fyfan va tråkigt.. Kommer dö innan klockan blivit tio.

karma's a bitch


every rose has it's thorn

Kan det ta och hända någonting här eller? Är så jävla uttråkad på livet. Människorna är desamma, dagarna ser likadana ut dag efter dag, på helgerna sker ingenting som inte kommer hända nästa helg också. Jag vet att det är fel att sitta och klaga och sen inte göra något åt det, men jag vet inte vad jag vill ändra på. Jag vet inte vad jag vill ha, men jag vill i alla fall inte ha det såhär. Snart kommer jag starta massa falska rykten bara för att jag inte har något bättre för mig, kommer förstöra ett förhållande och ta någons pojkvän bara för att vara elak, bara för att det ska hända något. åååååh kan det bara ta och hända något!?!?


2332

London var toppen! hade en infinity-store precis brevid hotellet så ett par liter dräggel lämnade jag väl kvar i den fina staden, åt god mat och shoppade för lite för mycket. Grabbarna har dragit fram conversen igen och tjejerna sitter vid solsidan och glassar i solglasögon, måste se förjävla roligt ut när man kommer upp på vändplanen utanför skolan där det sitter tjugo tjejer på rad i solglajjor i olika färger. Idag hade vi nationellt prov i kemi vilket gick käpprätt åt helvete och jag börjar bli sjuk. Har fastnat för glass i alla smaker och nu ska jag gå och sova!

Även om det en dag inte skulle vara samma sak

Så är du något av det bästa jag har just nu

torsdag den tionde

tjatja bloggen, allt väl? jo tack jag lever fortfarande. Attans! - tänker väl dom flesta. Sitter hemma hos min mormor och tittar på trav. Inatt åker jag till London, ska bli rätt soft faktiskt, med tanke på vad det var för väder tidigare idag. Regn och feta snöflingor, blöta, äckliga. Nej fyfan. Men när jag tänker efter så regnar det ju typ 364 dagar om året i storbrittanien... Jaja, kommer hem på söndag i alla fall!
Och här är då min coola mormor som jag glider med!

keep on rolling

årets roligaste idrottslektion då jag låg och vred mig på golvet av skratt när bellan fick en rugbyboll rakt i ansiktet, förlåt mig, men herrejävlar va roligt!! Förutom det så har min dag varit ganska tråkig. Hängde med jenny till hennes nya lya lite för tidigt då vi slapp sista lektionen. Känns så jävla fel att hon inte bor här tre hus ifrån mig längre, kommer aldrig mer kunna säga "gatan om 60 sekunder" och kommer aldrig mer kunna komma försent till henne på morgonen när vi ska gå tillsammans till skolan.. segt. Jaja, nu sitter jag barnvakt åt brorsan och ikväll ska jag träffa sebastian! ciao

sometimes i wonder why i'm still waiting?

Fotobloggar är förfan det tråkigaste som finns. Jag vill inte se bilder på granar och kottar? Idag har jag förvisso en riktig jag-hatar-alla-dag men come on, en fotoblogg liksom? jaja. Min kväll blev inte riktigt som jag planerade, efter dansen åkte jag till ghettot och spenderade en tid med albin, och sedan också med lucas och robin, mysigt men ack så kallt! Kom hem för en halvtimme sen kanske och insåg då att jag missat big brother så ska sätta mig och titta på det nu, i sällskap av världens bästa och mysigaste pojkvän som kommer ligga bakom mig och hålla om mig, pussa mig på pannan lite då och då och andas i min nacke. när vi kollat klart kommer vi gå upp till mitt rum och lägga oss tillsammans i min säng och ha värsta sexet!


Drömma får man väl?

måndag den sjunde

Tja! min dag har varit.. hyffsad. Förutom att simon lurade mig till att sätta mig på ett bord som saknade ett ben så jag ramlade pladask ner på golvet och kommer få ett fett jävla blåmärke imorgon, så var den fan helt okej. Inga större incidenter liksom. Fick däremot för mig att i sommar så ska jag köpa mig en tandemcykel! Snart ska jag iväg och dansa, sen ska jag hem och sova dirrrrrrrrmodeee.
Har än en gång fallit för rockens alla gamla dängor. I årskurs sju hade jag en sådan period då jag bara lyssnade på rock-ballader, hårdrock och en del heavy metal och nu är jag där igen. Igår slängde jag ihop en ny spotifylista med både nytt och gammalt då jag inte har något jag vill lyssna på på min standard-lista. Favoriten just nu har vi här.

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Sitter och tittar på någon värdelös såpa på någon riktigt random tvkanal. Jag suckar för jag har suttit här och vetat att jag borde gå och lägga mig i över tre timmar. Det är inte det att det faktiskt är någonting roligt eller intressant jag håller på med, snarare tvärtom. Jag sitter här och hoppas innerligt på att någonting lite roligare eller intressantare ska inträffa. Förjäves dock, och det vet jag ju. Frågan är ju om jag ska ta mig till övervåningen och lägga mig i min svala, sköna säng då jag svettas som en gris och har asont i ryggen efter mamma stenhårda soffa, jo det vore skönt. Men var ifrån ska jag finna orken då? Inte någonstans i närheten i alla fall.
Börjar tänka lite på sportlovet som precis passerat, jag är rätt nöjd med vad jag har gjort ändå. Har inte funnit någon ny talang hos mig själv och har inte åstadkommit något speciellt bra, snarare tvärtom men jag är ändå nöjd. Jag har inte hunnit med mycket egentligen, eller jo, men nej. Jag har varit på chillkrök/fester varje kväll förutom två dagar då den ena blev jag busted då jag kom hem full dagen innan och den andra var jag och besökte daniellas farmor och farfar och åt världens godaste skaldjurssoppa och såg min nya favoritfilm på bio. Har sovit hos daniella i stort sätt hela veckan och vi har legat i soffan hela dagarna långa med pauser för käk. Vaknat, degat, äitit, fixat oss, gått ut, supit, kommit hem, vaknat, degat, ätit, fixat oss, gått ut, supit, kommit hem, vaknat, degat... ja, you get the point. Jag har inte hållt koll på någonting alls, har gått upp minst tio kilo och har verkligen inte orkat bry mig. Förvisso är jag känd för att aldrig stressa och alltid rycka på axlarna men det här lovet har jag verkligen inte brytt mig. Blivit riktigt sugen på att färga håret kolsvart och klippa en skarp page, sola solarium tills jag får cancer och bara använda vita kläder. Men nja, jag vet inte riktigt. Nu ska jag i alla fall ställa klockan alldeles för tidigt för att imorgon bitti gå upp cirka sju timmar tidigare än vad jag gjort dom senaste tio dagarna. Livet leker. Känner på mig att imorgon kommer bli en sån där idag-hatar-jag-allt-dag då jag kommer låta huvudet ligga på skolbänken under hela lektionerna utan att ens öppna böckerna, kommer sluka cigaretter som en skorssten och vara en complete bitch mot alla som ens försöker konversera med mig. Ja, något sånt.

Du spelade ett spel, det jag glömde berätta var att jag spelade med och jag fuskade.

*

söndag

Godmorgon, sitter i pyjamasen och ett hår som definitivt inte kommer vilja sammarbeta med mig idag hemma hos daniella. Vi tittar på the hills marathon och snart ska jag hoppa in i duschen. imorgon börjar skolan, känns helt okej, men ändå fett segt!!!!!!!!!!! Lovet har ändå varit rätt skönt, behövligt om inte annat. Jag har fan gått upp över tio kilo den här veckan, druckit varje kväll och legat i daniellas soffa och ätit hela dagen lång, men that's förfan howie do it. Shuuuz

i don't need a man to make it happen

Igår drog vi till en fest i backlura, där det var för mycket folk, verkligen. Drog oss därifrån efter en stund till Ida istället, där kunde man i alla fall andas. Slutade med slagsmål men jag kom hem utan ben brutna! Idag har jag varit med bästaste fridisen under dagen, vi satt på en bänk och snackade skit och drack en latte, muusimuusi! Mot kvällen mötte jag upp brudsen hemma hos daniella, som är så jävla standard, och sen drog vi till micke för lite fiesta. Sen spenderades en tid ute med deeptalk och fällda tårar, haha pallante. Nu sitter jag i daniellas kök och väntar på kladdkakan och bigbrother. Bilden är från igårkväll.

it's an obsession

Hey there, wazzup? Sitter hemma hos daniella med henne, erik och ellinoran. Snart ska vi ut och göra gatorna farliga som man säger. pallante skriva, göre bara för att daniella tvingar mig.. tjohooooooooooooo

welcome to wonderland

Igår kväll var jag och daniella hos hennes farmor och farfar. vi åt middag på jimmys steakhouse och sen var vi och såg burlesque på bio, bästa filmen eveeeeeer. Sen sov vi i deras asmysiga lya, och nu är vi hemma hos daniella. och snart ska vi båda på dejt, tror jag i alla fall.. hah. Simma lugnt!

femton nollnoll

Godmorgon, just nu sitter jag i mitt kök med daniella och har precis ätit pannkakor. Snart ska vi till hammarby sjöstad och spendera kvällen och natten hos daniellas farmor och farfar. Pussen

undan för pundarna

Idag har jag, daniella och ellinor haft värsta spa-dagen.. eller okej, vi har typ duschat. Men om ni skulle ha sett hur jag och daniella har levt de senaste dagarna hade ni förstått. Ända sen lovet börja har jag fan inte hållt koll på nånting, har inte haft någon koll på vilken dag det är, har inte haft koll på vad det är för datum, har inte koll på vikten, inte tiden och har inte koll på typ hur jag ser ut. Har typ samma smink som jag hade i lördags på mig... haha usch. Nämen ikväll ska vi till solna i alla fall............. kult. och jag hatar att blogga, jalla heido

bilder från igår kväll



första mars

Hey there, igår kväll var roligt för min del i alla fall, dock blev jag och daniella fetbusted av hennes pappa.. Idag har vi legat i soffan i stort sätt hela dagen, ätit hamburgare och kladdkaka, ikväll är vi båda inlåsta, vet faktiskt inte vad jag ska göra. Hej!

RSS 2.0