de där med matlagning..

är du som jag inte ett så stort fan av att laga mat? eller okej, jag suger på det, därför gör jag det inte. Som nu då, mamma är inte hemma och jag är hungrig. Om man inte orkar handla nånting och det inte finns mer än "det där vanliga" i kylskåpet.. vad gör man då? ett tips från mig som inte är sådär jättestor i maten är:
Äggröra, saltade gurkstavar & en pizzamacka, skitgott! (y)
äggröran gör du genom att kläcka ner några ägg i en stekpanna med smör, röra om och sedan hälla ner lite mjölk. rör om till det ser ut som.. ja, äggröra! 
Gurkstavar.. ja, de säger ju sig självt. skär upp stavar ur en gurka och salta.
pizzamacka á la ddenizee - bre ett polarbröd med ketchup (!), lägg på en skiva kalkon/skinka och sedan några ostskivor, strö sedan på oregano och in i mickron, 1 1/2 minut.

enkelt och gott! ett glas med BRAVOs tropiska juice till detta, och done!
detta är precis vad jag ska göra nu, adiós.

jag är sämst!

En och en halv vecka har det gått, ungefär. & jag känner mig som världens sämsta flickvän. Du behandlar mig som en prinsessa, så som alla tjejer vill bli behandlade, så som dom drömmer om. Jag har drömt om det här så länge, men nu när det väl är här så vet jag inte hur jag ska bära mig åt. Jag kan inte sånt här, är inte van.
Du förtjänar så jävla mycket bättre än såhär, och jag lovar, det ska du tamigfan få också!
(L)

fjortisar

för er som inte visste va det cozmoz igår i borlänge, med fjortis och PJ-tema, haha tänkte jag, som om det inte är ändast pj's och fjortisar där redan. Men nu såg jag bilderna, O M G. ärligt talat jag började typ gråta.. VAD ÄR DET HÄR?! ska det verkligen se ut sådär? okej, jag va astaggad på att dra dit i bunnyöron från grönan, björnborg-hotpants, nerklottrad reflexväst och på tok för mycket smink, MEN för att driva ja! & det mest tragiska är ju att den större delen av befolkningen där verkade vara seriösa..
Det här tar helt klart hem priset för härligaste bilden i år!

KOLLA: derdethender.blogspot.com
för att se hångel & det man nu kan kalla outift;
*snoddar
*snoddar
*snoddar
*& om du har tur kanske en och annan bandana!

GUDSTREFLICKOR

det har blivit en ny favorit, helt klart! jo, guds tre flickor som sänds klockan sju på ettan, loooooooooove it. såg på det idag bara helt random, och sen så kollade jag på de fem av tolv avsnitten som har gått på svtplay nyss, goooosh, typ det bästa jag sett! Jenny är helt klart min favorit, fast resten är också rätt fräna. ahja, helskönt pogram i alla fall. & det bästa är att jennys pojkvän är helsnygg och att den ena huvudpersonen går i min skola och heter DENISE i serien, tufft va!? det måste vara ödet.

N' am baaaack.

Hello Bitches! yes, jag är tillbaka, haha.. nejmen jag har typ inte uppdaterat på jag vet inte hur länge? länge i alla fall. Jag har varit sjuk faktiskt! (okej, ärligt talat så orkade jag inte, men... iaf!) Fick "förstoppning" (haha) i halsen i måndags och sen så blev jag hemma. Febern steg så högt att jag trodde fan att man kunde steka ägg på mig! & halsen gjorde så jävla ont att jag slutade äta, för att jag inte kunde få ner nånting, så sen i måndags har jag legat och sovit dag in, dag ut och bara ropat på mamma när jag behövde nånting. okejdå, i tisdags/onsdags så reste jag mig faktiskt, och åkte till sjukhuset, då jag fick reda på att jag hade halsfluss. grattis! PLUS att min älskling kom hem till mig nån dag (minns inte vilken) och gav mig choklad! världens sötaste, right? ja, jag tänkte väl det. Så jag har typ inte mer än druckit vatten sen i måndags, förutom idag då jag har ätit en massa, inte för hunger, utan mer bara för att jag kan äta, hahah..
Yeye, nu går jag på penicilin och börjar faktiskt friskna till, har jag tur så kommer jag till plugget på måndag!
Imorn är det söndag och jag ska övertala Sam att komma dit, mitt rum ser ut som ett bombnedslag' som mamma brukar säga, och min syster är dessutom sjuk. wellwell, nu ska jag.. ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. njuta av att inte vara sjuk kanske? äsch, vi får se vad jag hittar på, tänkte ringa sam faktiskt. man är ju flickvän nu ;) måste hålla koll på busungen.. haha!
over n' out.

jag sitter och leker med kameran här, har faktiskt jätteroligt på min lördagkväll!





jamen vaddådå? hur brukar ni se ut när ni är sjuka? ja, juste!

kärlek.

Sam Jakobsson <3


*

Jag vill, men jag kan inte. Sanningen är att jag är rädd. rädd för att bli besviken, rädd för att bli övergiven. rädd för att göra om samma misstag som jag gjorde då. Fan, jag vill inte förlora dig.

*

Jag vill, men jag kan inte. Sanningen är att jag är rädd. rädd för att bli besviken, rädd för att bli övergiven. rädd för att göra om samma misstag som jag gjorde då. Fan, jag vill inte förlora dig.

måndag igen

yes, måndag igen, woho! Plugget va hur seg som helst, skulle ta spruta mot grissjukan, men jag & joanna banga, ska göra det imorn tror jag.. jag kommer döö..(pepparpeppar)
Ja, dagen har varit tråkig i stort sätt, höjdpunkten va väl att jag va med sam efteråt :)
jaja, nu ska jag lägga mig, tråkigt inlägg, men ah.. godnatt

GOODNIGHT

nja, ska lägga mig och kolla på HEARTBREAK HOTEL nu. har sett den förut, den är skitkul haha.. började nu klockan nio på fyran, helt klart sevärd! aja, vi hörs väl imorn i guess. nås på mobilen! :) (L)


the best gift I can get, is you, trust me.

JAG-VILL-HA! en massamassa pengar nununu! men som tur är är det inte så långt till jul.. jo tjena.


H E L G

Yes, dålig update som vanligt, men har inte riktigt haft tid i helgen. I fredags var jag ju på bio och följande dagen (lördag då, för dom som inte har koll på veckodagarna) så hölls det barnkalas här i huset, de absolut värsta jag har varit med om.. tänk er: elva brudar på FYRA år som leker på ett kalas och har ätit tokförmycket socker.. mhmm.. Va med i typ två timmar sen trodde jag seriöst att jag skulle dö så jag drog in till stan och träffade Sandra och angelica först, och sen douglas, paulina och.. nån mer som jag inte kommer ihåg va han hette (haha). åååh som jag har saknat douglas och angelica! kan ju inte direkt säga de om dom andra, känner inte dom så.. Va tyvärr bara med dom i nån timme och sen drog jag hemmåt till förorten och åkte till jenny för att bada, wiho. Bakom hennes hus har hon typ ett "berg", och där uppe har dom en jacozzi (stavning?). Helt underbart alltså. Vi satt i den från halv tio på kvällen till halv fyra på natten/morgonen tror jag.. haha, OM vi såg ut som farmor när vi kom upp alltså.. haha. Aja, vi satt där och pratade om precis allt mellan himmel och jord, skitmysigt.
Imorse så väckte jenny mig, usch, så fixade vi lite, och sen drog jag hem. Kalas för lillasyster idag igen, fast för släckten denna gång, så något lugnare har det väl varit. Jaja, nu ska jag snart äta och sen vet jag inte om jag ska ut med chantell eller om jag skiter i det. Yeye, men vi hörs väl kanske senare eller imorn, ciao!

..

Känner du inte mitt hjärta slå i perfekt takt?
Och allt för att han rörde mig.
Han såg på mig på ett särskilt sätt.

fredag 13 november 2009 <3

fredagsmys <3

Kom hem för nån timme sen, har varit på bio med samibooi :) premiären av den omtalade filmen 2012. den va bättre än jag hade väntat mig och jag lyckades bara börja gråta fyra gånger.. trodde fan jag skulle sitta och storböla hela filmen ut, men nejdå! Aja, den va faktiskt rätt bra, lite småskum här och där, men ändå! värd att se.


looking good!.. no, you wear to much clothes ;)

Nu på senare dagar har det blivit så jävla satans kallt alltså! Hatar stockholmsvintern, helt jävla meningslös! Ska det va vinter så ska det! En massa vit tjock snö och massa snygga snowboard/skidåkare!
Killar i snygga snowboard/skidkläder i  skejt/streetstil, i massa färger som egentligen inte ens matchar, så jävla snyggt!


liksom, se själva. Hur snyggt är det inte?! och så en snygg hjälm, snygg bräda eller snygga skidor i massa färger och så ett par skidglajjor med färger och mönster. det på en snygg kille med snyggt hår i vit snö och solljus, gaaaash...

förövrigt så gillar jag ifs när killar har en massa färger på kläderna överhuvudtaget. chinos tillexempel, i en massa färger.. hade jag haft pojkvän hade jag lugnt tvingat på honom det! (y)

hey babe, w'zup?

halloj! dålig update, men vafan, jag har ett liv. eller inte, hah..
Aja, nu är det såhär va att mina käre moder har börjat läsa min blogg har jag fått reda på, så nu tänker jag inte skriva allt så specifikt, så att hon får reda på vilken liten skitunge jag är, right mamma? :)
hursomhelst så har jag varit i skolan idag, rätt seg men ändå helt okej. slöjden va helskön! ingen gjorde typ nånting alls, och sen började Annelie (lärare på MINST 100 år!) och dea och joanna kräla sig på golvet typ, eller ah, svårt att förklara, dom som va där fattar! och jag filmade allt, men så tvingade annelie mig att ta bort den.. aja va på ett jävla möte som va hur seeegt som helst sen! suck. och sen va jag och chilla runt lite med jenny, jävla mammatacklare! ;D
haha, sen nu kom jag hem. men jag ska duscha , så vi höres!
puss


Hittade precis är mysig bild från sommaren09. och sen förflyttar jag blicken några centimeter ut genom fönstret, vad möter jag då? jo, nakna träd, kyla och grå himmel, lovely!

Ville bara få det klart för alla!

Listen människor! eller okej, alla VINSTAGÅRDARE: Det är varken jag eller Jenny som skrivit den där jävla skvallerbloggen. Jag fick höra om den idag när jag kom till skolan, och då skyndade jag mig in för att kolla, men då va den avstängd. Sen har jag fått höra hela dagen att alla tror att det är jag och jenny som har gjort den.
Men kolla här: Fick även höra idag att den fanns förra året också, men sen blev avstängd och sen kom tillbaka nu i år. Gick jag i vinstagård förra året kanske? nej! Så hur skulle det va jag då? Jo just det, jag blev ju utvald till deras efterträdare. eller inte. Nejmen faktiskt, plus att det stod skit om mig där också, sånt som inte ens var sant! varför skulle jag skriva saker om mig själv? - för att det inte ska bli så uppenbart att det är jag? jo, så tänkte jag också. Men det stod att jag var på G med en väldigt bra vän, och så är det inte, så varför skulle jag vilja få folk att tro det? och även om det var så så skulle ju inte jag vilja att alla fick reda på det? right?
Hursomhelst så tror alla att det är jag och Jenny, och jag kan ju inte direkt göra nånting för att bevisa motsatsen, men jag kan försvara mig själv med sanningen. Och jag garanterar: att det inte är Jenny som har gjort den heller, hon har ingen som helst anledning till det.
Så svaret är alltså nej. NEJ! det är inte vi som har skrivit skvallerbloggen om folket i Vinstagård.
EDIT så har jag bott i Rättvik, staden där alla snackar skit om alla. Rättviks motto är tillexempel (vilket alla som bor där kan stämma in på) :
Alla känner varandra
Alla knullar varandra
Alla snackar skit om varandra
VÄLKOMMEN TILL RÄTTVIK!

Så ja, jag vet hur det där med skitsnack fungerar, och bland det värsta som finns är fan att ha ett rykte som går om sig själv. Visst jag kanske snackar lite för mycket ibland, men jag skulle aldrig göra en sån blogg, för jag vet att jag inte har nånting med någon annans liv att göra, lika mycket som jag vet att ingen annan har nånting med mitt liv att göra. Alla tabbar sig ibland dock. Men det skulle aldrig falla mig in att göra en blogg om allting, att skriva ut det så att alla andra också kan få veta det jag vet. nej fyfan.

lill-lördag

hah, som om jag ska ut och festa..
kom fuckin tre timmar sent till skolan idag, IGEN. Aja, hann med två lektioner i alla fall.
Right now? ja, jag sitter faktiskt och PLUGGAR! för första gången i mitt liv typ, kan faktiskt inte minnas när jag sist satt och verkligen pluggade hemma, men nu så, fick reda på idag att vi hade en massa shit som ska va inlämnat imorn och på fredag, så jag hade inte så mycket val. För jag ska ju som sagt börja sköta skolan ;)
yeye, nu ska jag skriva klart min jävla artikel, snark.
vi hörs senare!

Tisdag

Hej! Just nu sitter jag här i min wait for it.. gröna MJUKISDRESS! yes you heard me! observera gröna, som jag dessutom har haft skitlänge, men aldrig riktigt tänkt på att det är en mjukisdress, för den är ju inte från OHIO direkt, och dessutom så är den ju inte rosa ;)
Aja, idag har jag varit i skolan, tränat, ätit och ja.. inget mer? kom ju som sagt typ tre timmar försent till skolan idag, inte bra! menmen annars har dagen varit rätt chill.
btw, jag och Jenny hade ju som sagt riktigt kul igår, förortsungar är vad vi är rakt igenom, men vi visar det ju inte. men det gör ju typ ingen egentligen, trotsa att vi vet innerst inne att vi faktiskt är just det, förortsungar.

Taget från Jennys blogg, Jenzi.webblogg.se! så sant som det är sagt.

Förortsungar.
Går till skolan i högklackat, leggings och en söt tunika. Över det en sån där svart finkappa.
Kommer hem och slänger av mig allt och byter till slitna jeans, vita sneakers och min stora dunjacka.
Ut med Denize och spärra av parkeringsplatser, krossa glasflaskor och förstöra gatulampor.
Hänga med alkisarna och driva omkring vara världens skitar.
En gång förtortsunge - alltid förortsunge. This is our hood.

Aja,  nu ska jag tagga ut med Sam, kanske hörs vi senare, eller också så gör vi inte det!
roa er med att läsa jentans blogg så länge, byes.

hoppsan!

ja, det kan man säga, jag började skolan för typ.. 3 timmar sen, haha.. men jag försov mig tills typ för ett tag sen så nu har jag fixat mig och sådär, tänkte börja dra mig snart, typ trilla in runt lunch.
Jaja, hursomhelst så har jag då typ tre eller fyra lektioner till, och sen ska jag hem bara. Orkar inte göra nånting.
Igår så drog jag ut runt sju med jenny och snackade och busade lite.
"- This is mah fuckiiin hoood, tro inte att du får komma och spärra av hursomhelst, jag bestämmer här!
- 500:- böter!!!!!!!!! PRÖVA GÅ NÄSTA GÅNG, jävla fetto!
- 1000:- böter! varför går du för din nyttiga jävel!? vi vet ju ändå var du ska, ta bilen nästa gång så folk slipper se dig gå här, DU KOMMER FORTARE TILL DONKEN DÅ DIN FETA GET!"
hahaha, ja, de där säger väl de mesta.. vi hade kul hursomhelst!
Aja, nu ska jag gå och fixa de sista, sen drar jag mig till skolan, uuuusch.
Ha det bra, för det kommer jag ha! inte.

bit ihop, le, spela lycklig.

Goddagens!
Idag är det måndag igen, suck.. fast ja, den är ju snart slut som tur är :) tänkte ärligt talat inte gå till skolan idag egentligen, har lite "flashbacks" om man säger så.. men jag ligger efter så jävla mycket i allt, så känner inte riktigt att jag har tid att ligga hemma och grubbla över mitt liv så jag drog till de där jävla klostret ändå, sen spenderade jag 50 fucking minuter på att vänta på sam, men de va ju värt det :)
Sen jag kom hem har jag typ setat och pratat i telefon med tezz om hennes problem, haha!
Yeye, såg nu att jag inte skrev nåt igår efter det lååååååånga inlägget om hannisen.. men jag gick hursomhelst ut och träffade sam.. vi pratade en hel del om allt och inget typ.
Ja, nu hade jag tänkt att dra och träna men fan jag pallar inte.. mår seriöst inte bra längre, för nåra veckor sen låg mitt liv på topp, nu har det sjunkit till botten totalt. jag orkar ingenting längre. allt är bara uppochner, utochin, bakochfram.. usch.
menmen, hoppas ni mår bättre än vad jag gör i alla fall.
Ciao

de där med hanna..

Sitter och lyssnar på "det är så synd att du är så söt" "och Sofijah - Ängel".. kommer du ihåg det? Kommer du ihåg oss? kommer du ihåg allt vi gjorde? Kommer du ihåg när jag frågade dig om du kunde hjula på första idrottslektionen då jag flyttade till Rättvik? eller när du frågade mig om jag hade bilddagboken, och jag kollade på dig som ett frågetecken, för att jag inte hade någon aning om vad det var. När vi hade youghurtkrig i webcam för simon? eller när jag bodde hos dig i en vecka? när jag somnade på fotbollsplanen när du hade träning? när felix sa till mig på msn att en tjej gillade honom, och vi sa "jaha, och vad ska jag göra åt saken" och började asgarva och jag flög av johans skrivbordsstol? alla gånger jag har sovit hos dig, typ fler gånger än jag sovit hos mig själv? när vi skulle fira linneas födelsedag, när vi va vakna till två och limmade på kondomer på ett stort plakat? när jag blev livrädd när du och din familj kom upp och grattade mig på min födelsedag? minns du sommaren08? då jag sov hos dig hela tiden? när vi gömde oss i lukas buske och han trodde de va en hund? när vi skulle träffa simon och linus och dom satt under ett träd och tjockade sig? när vi kallade oss för jönsson-ligan? när jag, linus och simon körde twister på gården? när jag jagade linus med en sån där biljardkö runt biljardbordet? när vi flyttade runt bänkar i rättvik? när jag skrev "artiklar" om oss i din engelskabok? när vi trampade trampbåt till "mora" haha? eller när vi va hemma hos simon och såg på snake's on a plane? när jag och linus satt och skrek som fan, och sen höll vi på med nån lampa och låtsades att de va en orm? när jag hade panik hela tiden? till exempel när vi skulle slå in julklappar med tjejerna hemma hos dig och jag fick panik över att nån grävde i smöret? alla filmkvällar vi har haft hos dig? wrongturn, the hills have eyes och dom där filmerna? när fredagarna bestog av skola, sen köpa godis sen gå hem till dig? när vi va hemma hos fredrik till typ sju på morgonen? minns du 9/5? kommer du ihåg när vi jobbade på melodifestivalen i leksand? när vi plockade på oss skitmycket bullar och små ostbågepåsar? när vi va på din brorsas match när han förlorade mot gnaget och jag va den ända glada på hela arenan? eller när vi cyklade med linnea upp till din farmor i lindberg? när vi klädde julgranen och gjorde knäck som gick åt helvete hemma hos mig? när vi knarkade bert-filmen? efter dansuppvisningen när vi spelade in en film inne på din toalett där vi gjorde nånting som jag nu iinte minns och asgarvade? kommer du ihåg när vi va uppe i backen i bara långärmat och tog kort? och tog skjuts upp med simon och misja? eller när vi hade friluftsdag och åkte bob? när vi ramlade av och den åkte hela vägen ner för backen och du satte iväg efter? hahah! eller den andra frilutfsdagen när du jag och tjejerna åkte i skogen och ramlade allihop över varandra? eller när du hade ner hyllan med marabourullar inne på hemköp? när jag färgade ditt hår brunt första gången? på skolavslutningen när vi ramlade med cyklarna och kom typ en timme försent? när vi va i stockholm tillsammans? Kommer du ihåg år 2008 med mig?

Ja, jag får frågor hela tiden om "vad som hände mellan mig och Hanna". Vi var så jävla tighta i ett år, vi va med varandra varje dag, och bråkade bara en gång om jag minns rätt? eller vi bråkade inte ens, vi tjafsade bara lite. Alla sa hela tiden att vi va oåtskiljbara, att vi var som systrar, att ingenting kunda komma emellan oss. Att om man någon gång såg henne så såg man alltid mig, eller om man någon gång såg mig, så såg man henne. De flesta minnen jag har från rättvik finns hon med i. Vi gjorde typ allt tillsammans, och hon fanns alltid där för mig, och så vitt jag vet, så fanns jag alltid där för henne. Hon va den vän som jag varit tightast med någonsin, hon var verkligen min bästvän. Det var alltid hon som gick mig på bättre humör, och det va alltid hon som drog mig upp ur skiten om jag fallit. Hon visste allt om mig, verkligen allt. Hon var helt klart ljuset i mina dagar, när allt var som sämst, då va hon solen i regnet för mig. Ja, låt oss bara säga att det alltid var jag&hon. Så vad hände då? ja, ärligt talat så vet jag inte. Jag kände att vi började glida ifrån varandra efter jullovet i sjuan, då jag hade bott i rättvik i ett år, och det kände hon också, för vi pratade om det. Fast vi va bästavänner en bit in på andra termien i sjuan ändå. På sportlovet så åkte vi ner till stockholm tillsammans och sådär, men efter det, då, då tror jag att vi gled ifrån varandra. och grejen är, att vi inte ens pratade om det. Vi bråkade inte eller nånting, vi bara slutade umgås med varandra, jag vet inte varför. & jag vet inte hur hon tolkar det hela, men jag tyckte de verkade som att hon inte ville vara med mig längre för att jag förändrades. Jag tyckte då inte att jag hade förändrats, jag tyckte att jag bara hade börjat prova på mer saker och lärt känna andra, men jag var samma person. Samma person som älskade henne som bästavän. Men tydligen så tyckte hon det, och därmed så lärde hon också känna andra personer, och så slutade vi prata helt plötsligt. Jag försökte få henne tillbaka och jag gjorde i stort sätt allt jag kunde för att lappa ihop våran vänskap igen, men det fungerade inte. Visst lär det väl varit mitt fel också, men jag vet dock inte vad jag gjorde fel.. Jag började med saker som jag inte gjort tidigare ja, men jag var fortfarande samma person. Och nu såhär i efterhand så önskar jag verkligen att jag kunde gjort det jag gjorde fel annorlunda, så att det i alla fall hade slutat bättre än vad det gjorde, eller inte slutat alls. Jag saknar henne och allt vi gjorde så grymt jävla mycket!
Men jag hittade nytt umgänge och likaså gjorde hon, så jag antar, att vi helt enkelt växte ifrån varandra. Så jag vet alltså inte vad som hände mellan oss egentligen, och det här är bara min uppfattning, hur hon upplevde det hela, det vet jag inte. Men jag saknar det, den där äkta vänskapen med henne..


back to reallity..

Yes, imorn är det mångad, igen.. suck! Så jävla skoltrött just nu.. menmen typ.. fem veckor kvar till jullovet tror jag? lär väl hålla ut antar jag.
Aja, igår lördag då? jo först träffade jag ju Joanna och Ellinor och vi åkte till Råsunda, GNAGET VANN! som vanligt.. ;) haha, nejmen fan, cupmästare och smguld, kan inte bli så mycket bättre (y) Jag började böla som fan när domarn blåste av, haha!
Sen gick vi vidare till McDonald's och jisses, har inte skrattat så mycket på evigheter! Vi skulle sen åka och träffa Fredrik och hans kompisar på söder, så vi åkte dit, fast fredrik svarade inte på sin mobil så vi fick inte tag i dom. chillade typ runt lite vid globen och sen drog vi hem till kära gamla vällingby igen, eller inte riktigt, vi tog bussen till typ.. kälvesta tror jag? och träffade på lite folk som va påväg hem till någon som jag inte vet vem, vi va typ där ett litet tag, och sen kom nåns föräldrar så vi blev utkastade därifrån, och då skulle vi tydligen hem till nån annan i närheten, där sög det. eller ah, hela kvällen sög väl i stort sätt, så jag och joanna drog hem rätt tidigt, hennes pappa skjutsade hem mig :) så ja, de va väl en rätt tråkig lördag men bättre än att sitta hemma.
Idag skulle jag ju träffa Sam, men jag vet inte riktigt hur det blir med det nu? äsch, vi får väl se.
Ha en bra dag i alla fall folket!

*

"Jag vet du tror jag säger såhär till alla men de är inte sant, jag lovar, jag svär, walla"

GODMORGON!

eller nja, klockan är halv två, men för mig är det godmorgon! Jag har lite brådis nu, måste duscha, platta håret, fixa mig och ja, allt de där! Sen drar jag och träffar Joanna och Ellinor och så drar vi till råsunda!
Sen blir det utgång, så vi får helt enkelt se om jag hinner med nåt mer inlägg idag. annars blir det väl ikväll antar jag :) men vi höres!
Ha en bra dag!


^*

Vad söt du e
du är underbar
jag skulle göra vad som helst för att få lär känna dig
för du är underbar


Toppen - Vad söt du är

friday night .. yeaaahhh

nej, inte riktigt va? sitter här och har nothing att göra typ. Eller okej, har setat här dom senaste timmarna, men men. Ska typ gå och lägga mig nu, lika bra de. Imorn ja då är det ju match, wie! sen utgång som sagt, blir nog kul! Fredrik är nere i sthlm så ska väl träffa han tänkte jag :)
Jaja, nu ska jag slagga. puss&natti

fuck it all

Sa jag verkligen "ta vara på fredagen?", jo de kanske jag gjorde, men jag gjorde de inte själv om man säger så.
Okej, fredagen har bestått av.. Skola, sen drog jag med Lovisa och Jenny in till stan. Vi kikade runt lite och fikade och så. Sen begav vi oss tillbaka ut till förorten och jenny drog till simon, lovisa vet jag inte, och jag drog till Sam, hihi. Bara för att jag är så snäll så åkte jag och våldgästa sjuklingen, åh ni skulle sett hans min när jag stog där i dörröppningen, hahah så jävla söt! Va bara där i typ tio minuter dock, jag fick väl komma in, men han såg så trött ut stackaren så jag begav mig hemmåt igen. Kom hem, åt och sådär. Sen skulle jag ju ut och träffa Joanna va de planerat men hon dissa mig :( sen bestämde jag att jag skulle dra och träffa Alex och Kalle, men jag kände världens huvudvärk och jag börjar bli sjuk.. Så jag stannade hemma, jag ska ju ändå ut imorn, jag Ellinor och Joanna drar till råsunda vid tretiden och kollar på cupen mot änglarna, jag är nervös fan! fast ändå, vi har fortfarande smguldet, men iaf! Men nej, vi tar ju de här så, vad oroar jag mig över? Hursomhelst, Norra mellan lyckades vi få tag i trots att vi var så sent ute, så om nån som läser det här ska dit kan du ju alltid komma förbi och hälsa på oss :) Aja, kommer säkert bli toppen! Senare blir det utgång! Får se vilka jag träffar, det visar sig.
Jaja, nu ska jag ta fram glass, haha. Eftersom jag inte har något speciellt att göra, så hörs vi nog senare. puss

tjenixen!

Har varit i skolan, stan med jenny och lovisa, hemma hos sam och hemma idag typ. Strax ska jag nog träffa Alex och nån mer, så jag hinner inte riktigt skriva just nu.. okej ärligt talat orkar jag inte, haah. men aja, vi hörs senare ikväll eller imorn,
Ta vara på fredagen nu, puss!

Sweet Dreams *

Nu går jag och lägger mig, tidigt ja vet. Godnatt

Nelly Furtado - Try <3



























I wish I hadn't seen all of the realness
And all the real people are really not real at all
The more I learn, the more I learn
The more I cry, the more I cry
As I say goodbye to the way of life
I thought I had designed for me

Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
But even my best
didn't seems to be enough

this is how it feels.

Lay back, it's all been done before.

Trög dag. Har inte orkat göra ett jävla skit på hela dagen, eller.. HAR inte gjort ett jävla skit på hela dagen. Har en fuckin souppgift som jag måste bli klar med tills nån gång nästa vecka, en berättelse typ. och jag har inte ens kommit på vad jag ska skriva? typ hej IG. och sen struntade jag idrotten, jag orkade helt enkelt inte. All shit som har hänt påverkar mig som fan i skolan, jag orkar seriöst inte bry mig längre, på mornarna när jag vaknar så känner jag bara nej. nej, fan jag orkar inte. Men jag går ju ändå, man måste ju. Och ändå så sitter jag bara och tittar ut genom fönstret och tänker på allt och ingenting typ. usch, fuck this world säger jag bara. & pluset på allt så har Sam blivit sjuk också.. krya på dig vännen, se till att bli frisk snart!
Nejfan jag ska titta runt lite nu, vi hörs väl senare antar jag, byes.

just nu..

sitter jag och lyssnar på musik och är allmänt tjurig. haha! verkligen ledsen för inlägget under, men men, är man på dåligt humör så är man! Jag hittade ingen cola dock.. dricker juice istället , haha.
Men nej, nu är jag så jävla förbannad på den här skitdatan (den vägrar typ sammarbeta med mig!!) så nu ska jag stänga av den faktiskt, och sen lägga mig och kika på tv.
Helgen ser ut att bli nåt att se fram emot i alla fall, hoppas jag!
Staden med Jenny, jag och alex har lite planer, hoppas att dom går igenom.. Troligtvis match på råsunda, om allt går som planerat! Annars blir det fest i Ängby. Mer vet jag inte, men det får tiden utvisa (y)
"För all skit som har hänt nu, tänker jag inte ge mig. Jag tänker FAN inte sitta här och bara skita i allt på grund av dig. Du ska inte få förstöra mig, särskilt inte min helg. Jag tänker.. Leva mitt fucking jävla Liv, med eller utan dig!"
Japp, precis sådär låter det. hoppas bara att jag fixar det också. skitsamma, vi hörs imorn
NightyNighty


Whatcha Say - Jason Derulo

fuck't. - jo jag menar det.

Jag har så jävla tråkigt. och vad gör jag då? bloggar. haha. nejmen fan jag sitter här och grubblar över mig själv, vädret, datan och.. ja, i stort sätt allt! värdet sucks verkligen, det snöade när jag skulle hem från Sam, sånna där hårda snöflingor ni vet.. kommer itne på vad dom heter nu, höhö. Och mitt liv sucks också.. allt är bara helt fucked up. har börjat tänka på en massa gammalt skit nu dom senaste dagarna också, en jävla massa flashbacks, helt random. Jag är typ fett otaggad på allt just nu, vill typ bara sova i ett år eller nånting, fast ändå, när jag sitter vid datan blir jag liksom fast här.. kan sitta i flera timmar utan att göra nåt, och sen har jag ont i ryggen och är skittrött dagen efter, och tänker för mig själv: Jag ska aldrig mer sitta vid datan mer än en timme per dag", ahjo tjena va, så gör jag det dagen efter ändå.
Jag är sjukt sugen på cola dessutom.. INGEN JÄVLA ANING om varför, jag dricker typ aldrig cola.. Började fundera på nu att det kanske är för mina flashbacks jag vill ha cola.. Under en vecka i mitt krisiga halvår (som bara vissa känner till dådå, skrev om det i min "sanningar-om-mig-själv-lista"), då jag bara drack cola i nio dagar typ. Haha, låter som värsta psykfallet men vad gör man? min blogg, så jag klagar hur mycket jag vill, hah. Asså shit, allt är typ fail just nu, alltså verkligen ALLT så jag sitter liksom och garvar åt det.. hmm.. jag är fan ett seriöst mentalt psycho tror jag.. nåt i den stilen i alla fall..
Sitter nu och lyssnar på en massa fjortisdunk för att få mig själv lite mer happy typ. det funkar dock inte, låter bara som oljud, men jaja, tänker göra det ändå!
Shit alltså vilket inlägg, men behövde bara få lasta av mig min ångest nånstans.. Har redan gjort det på sam så bloggen fick bli nästa offer, hah! men vafan, shit vad jag snackar om sam, men seriöst, typ världens snällaste människa, och även om han inte säger nånting så får han mig på bättre humör, knasigt.
hursomhelst så är det skola imorgon.. FAN, varför tänkte jag på det då? ååååhhååå jag ska fan till skolan imorn, palla! men som tur är så är typ alla lärare sjuka så förhoppningsvis så kanske vi slipper lite lektioner..? maybe.

Asså nej, har skrivit alldeles för mycket om bara SKIT rent ut sagt nu.. hah, här sitter jag och klagar på mitt liv när andra svälter ihjäl och förlorar folk dom älskar, grattis!
men åh, jag känner mig så jävla cp så jag bara garvar åt mig själv, shit alltså.

----

Sådär ja, nu har jag ätit och tagit en dusch. Idag har jag varit i skolan, helt okej dag inom "skolan" om man säger så, i övrigt har jag varit rätt nere.. Förresten, sorry för inläggen i går kväll, va skitsur/ledsen typ..
Efter skolan idag va jag med Sam, riktigt härlig kille det där! Vi pratade en massa och gick runt lite typ till en början, för att jag är så smart och glömmer pengar och busskort och shit hemma.. efter många om och men så kom vi hem till Sam i alla fall. tittade på Pineaple Express, skitkul, haha!
Jaja, nu ska jag datanörda mig lite och sen tänkte jag lägga mig lite skapligt tidigt idag i alla fall. Men vi får se (y)
Kisses  '



Erika Kallur, jag saknar d i g.

jag smältar och jag fryser bort.. varför blev det såhär?

Kom precis hem från denna onsdag. Men ska precis äta nu, bloggar senare! puss

fan..fanfanfan

Det fattades bara det, fan. jag pallar inte det här, inte nu. Nu är det alldeles för mycket för mig.
Nu ska klarar jag inte av det här längre, nu ska jag lägga mig och böla.
God helvetes jävla Natt!

Än en gång, ett stort tack till Sam. <3

att leendet kan försvinna på bara någon sekund'

Har fått höra en massa skit nu, fan. Jag orkar inte med det här nu. Det är för mycket! Förstår mig helt enkelt inte på dig, inte alls. Du beter dig som om jorden bara kretsar runt dig, och att allt är mitt fel. Hur kan det vara det? Du tror verkligen inte att jag vet, men det gör jag. Du trodde aldrig att jag skulle få reda på det, så du la skulderna på mig. Men så som du har betett dig nu, det är fan inte okej. Utan eller med misstag, du kan inte hålla på såhär. Jag är fan ingen ängel, och visst har jag betett mig dåligt också, och vissa saker kanske har varit mitt fel, förlåt för det. Men jag förtjänar bättre än såhär från dig! Jag hoppas att du läser det här, och att du tar åt dig, för det är såhär jag känner. Du tror det inte, men jag vet.
Sam Jacobsson, tack för att du finns. (L)


typ gonatt?

Alltså.. klockan är halv sju, och det har vart kolsvart sen typ fem? Gud kan ju inte mena att vi bara ska få se våran egen hand framför oss i typ... fem timmar om dagen? helt otroligt.
Aja, idag har jag setat framför datan, glott på Tv, och eh.. inget mer? shiiiiiiat vilket glamouröst liv jag har!
Nej, nu ska jag snacka vidare med Sam som jag gjort sen.. typ fem-sex timmar tillbaka? hah, härlig kille det där! :)
Fortsatt trevlig kväll till folket!

Tisdag

Stannade hemma från skolan idag, hade förjävligt ont i huvudet imorse när jag vaknade, har troligtvis alldeles för mycket tankar i huvudet? och dessutom kan jag itne prata just nu, skrek typ halsen av mig igår så jag har knappt någon röst nu. Menmen, de va värt det ändå!
Nu sitter jag och prata med Sam i värsta morronfrillan och mina sovkläder, och klockan är två på en tisdag, jävla bra! menmen, jag är ju sjuk.. lalala, inte.
Jaja, ska nog rulla igång en film nu, på våran nya tv! hihi, vi köpte den ju för ett bra tag sen men i leveransen så fastnade den typ i danmark, så vi har haft världens minsta skittv rätt länge nu, men jag tycker den är flaaaaaaaaash! hahaha. fast ifs har jag ju en egen tv i mitt rum, men ändå.
Aja, nu har jag snackat nog, vi hörs nog senare. puss

Jay Sean ft. Lil Wayne - Down


Det är på kvällen tankarna kommer strömmande..


So let me in, give me another chance
To really be your's
Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do,
I´ll do anything for you.


Music is my drug'

Ni nattugglor där ute kan ju alltid roa er med min musik medans jag får min skönhetssömn.
Jag lyssnar verkligen på allt. Allt från hårdrock till klassiskt, soul och punk.
Här är en lista på ett par bra låtar, både gammalt och nytt skit, och klaga inte, för jag lyssnar på vadfan jag vill! :D

30 seconds to mars - The Kill
Sum 41 - With me
Cascada - Evacuate the dancefloor (Ultrabeat Remix)
Asher Roth - I love college
Veronica Maggio - Kan inte säga nej
Eamon vs. Frankee - Fuck you right back
Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad
Drake - Best I ever had
Ke$ha - TiKToK
Rihanna - Rehab
Eva Simsons - Silly Boy
Paramore - crushcrushcrush
Jason Derula - Whatcha Say
John Mayer - Neon
Markus Krunegård - Hela livet var ett disco
Avril Lavigne - Innocence
Avril Lavigne - Unwanted
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Simon Norrsveden - OK Baby det är dags att vi ska vinna allt
Britney Spears - Born to make you happy
Lorentz - Lever min dröm
JoJo - Leave (Get out)

& självklart tycker jag att ni ska lyssna på:
AIK Trubaduren - Bajen Baj Baj
AIK Trubaduren - Å vi e AIK


once again

Ledsen för no update idag, har varit i skolan och sen träffade jag Keisha, kom sen hem och va hemma i typ en kvart, drog på mig min svartgula tröja och sprang iväg till tuben för att möta upp Joanna. Vi tog bussen till Ellinor som väntade på oss och så drog vi till Råsunda för att fira! smguldsmguldsmguld! Det va lite segt sådär men stämningen va toppen! :) Nu har jag knappt någon röst kvar, så nu slipper min kära klass höra mig prata imorn, haha, jag skulle vara överlycklig!
Hursomehelst så orkar jag inte berätta om Italien nu, klockan är över "varavakentid" så jag ska strax lägga mig.
Imorn blir det skola igen, usch. & på lördag blir det förhoppningsvis att kika på cupen mot änglarna med brudarna igen, hoppas verkligen!
Yeye, nu ska jag sova nu, natti.

.

Allting kommer ordna sig ska du se. Även om det är svårt att tro det nu, så kommer det ordna sig med tiden. Jag kan inte känna nånting åt dig, ännu mindre åt honom. Och jag tar inte besluten åt dig, det kan bara du göra. Men du ska veta att jag alltid finns där om det skulle vara nånting, och jag ställer alltid upp om du behöver hjälp. Du väljer vad du ska göra nu, när allt är som värst, jag kan bara finnas där och ge dig råd. Ge dig en axel att gråta mot. Jag vet inte om du kommer välja att prata med mig och så, men jag vill att du ska veta att jag verkligen finns här för dig. Vad det än gäller så kan du prata med mig. Allting kommer gå bra, jag tror på er två! Jag tror att ni faktiskt kan lappa ihop det här. Du älskar ju honom. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen, det syns på dig! Att du alltid småler när man nämner hans namn, och att du alltid skiner upp när du ser han komma. Jag vet att du älskar honom innerst inne, och jag tror trots allt att han gör det också. Du måste bara få honom att förstå att han kanske måste lyfta några fingrar för att få det här att fungera också. Du ska inte behöva göra allt gumman, och du ska absolut inte klandra dig själv för det här, du har inte gjort nånting fel.
Men så igen, glöm aldrig bort att jag finns här, vilken väg du än tar så finns jag alltid, alltid här vid sidan om.
Glöm inte att jag älskar dig Jenny.

update'

Okej, det har hänt en massa skit här på kvällsfronten, och jag har duschat och fixat lite inför imorn, då det är skola.. igen! ååhhh jag orkar fan inte! menmen, ska lägga mig alldeles strax.
Sorry för dom förra inläggen och så men jag va så jävla upphetsad, haha.. Egentligen tycker jag inte ens om fotboll speciellt mycket, men jag är född AIKare så :) Jag & jossan sprang runt här och skrek och grät när vi tog smguldet..
hursomhelst så ska jag berätta om hela Italienresan imorgon, förhoppningsvis! den va verkligen skitkul, det ända negativa var väl att jag har fått en massa bett typ överallt, som vi inte vet var dom kommer ifrån, och det var bara jag som fick dom! ;o två i ansiktet, och tro mig dom syns! två på fotleden, en på halsen och en på ryggen typ. Dom kliar som fan! Myggbett? ja, det var min första tanke, men dom har ju inga mygg i Italien just nu.. så icke sa nicke!
Yeye, nu ska jag fixa lite, sen borsta tänderna och lägga mig och titta på CSI.
Förresten så tittar jag på nyheterna just nu, väääääääääääärldens drag på kungsgatan, poliserna har inget under kontroll längre, huliganerna stog fan och hoppa på en polisbil, haha! men seriöst, snuten får fan förstå, de är klart vi är glada liksom?!
Det ända jag är orolig över nu är Lucas.. Kan ju säga att det förvånar mig inte om jag får ett samtal från sjukan imorn, han kommer ju vara ute och slåss hela natten. Aja vi får se.
Nu ska jag borsta tänderna, godnatt!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hopp, Svett & Tårar.
SVENSKA MÄSTARE!

home sweet home..

SÅ! nu är jag hemma från Italien, har verkligen varit skitkul! :)
men nu sitter jag och kollar fotbollen, men slänger in ett inlägg nu när det är paus. Det står 0-1 än så länge, men AIK kommer igen snart. GBG borde inte få vara svenskar. dom pratar inte ens svenska! aja skitsamma, berättar om resan senare, nu kör vi andra halvlek!
TVÅ FÄRGER, EN TRO.
AIK (L)

RSS 2.0