will be young forever

Ahmen tjaaa, kom hem till stockholm. Idag är det nyårsafton och jag, bellan och lisa ska snart börja röra oss utåt i världen. Jag och simon har också gjort slut för dom som inte visste det. men ikväll tänker vi inte på det!

I FREAKIN MISS YOU


I learned how to fly

faan vad jag vill kunna sjunga. Jag vill vara sådär jordnära och sjunga fram det jag känner i textrader i låga toner. Vad jag gör uppe nu? filosoferar.. och äter glass. åt sex stycken på en kvart och försöker hitta någon att konversera med. ja gissa hur det går. JAG HATAR ATT VARA PÅ LANDET. okej jag kanske har det bättre en alla andra som åker till landet med tanke på att jag har en massa kompisar här, men det är så jävla seeegt här uppe. skog och snö överallt, miljoner minusgrader och bussar som går tre gånger per dag. Imorgon får jag mera julklappisar i alla fall weeeey.

I'm not here for your entertainment

Nu är jag hemma igen. Eller ja, hemma på landet alltså. Ska snart iväg på sen jullunch hos mammas moster och jag måste börja fixa mig typ nu. Vadfan har man på sig då? Dessutom har jag fet ångest över att jag troligen inte kommer få åka hem imorgon, men det är nästan så att jag beställer tåg själv och åker iväg. Jag känner mig helt handikappad här uppe och jag saknar min pojkvän och mina vänner. Jag saknar att kunna ta bussen när man vill och jag saknar att åka tunnelbana, saknar affärer mest av allt! Här finns typ hemköp, ica, konsum och ett ex antal pizzerior. Kult.

if you wanna fight me then fight these tears'

Tjatja, är hemma hos angelica som bor mitt i skogen just nu.. ska sova här va planen och gissa vad jag gjorde nyss? Jag red! jag fucking red!!!! på en jävla häst som va stor och hette typ orkus eller något.. stockholmare på en häst, ja det kan inte sätt bra ut. Jag ramlade inte av i alla fall, det gjorde angelica däremot. Yeye, hoppas ni hade en bra jul!

24 december

Idag har jag fått fina presenter och ätit korv och köttbullar som nu står mig upp till öronen. Har haft en toppenjul faktiskt men nu vill jag bara hem. Icke, först ska jag till morfar och fira julen och till mammas moster och äta jullunch. Hallelujah säger jag bara. Nu är det Tomten är far till alla barnen på tv, julaftons höjdpunkt ju, beeezta.
God jul på er!

det här skulle egentligen publicerats innan nyår

Vid denna tid för ett år sen skrev jag att aldrig ge hjärtat rakt ut och lyssnade endast på håkan hellström, riverside och I am not a whore. Bodde i en lägenhet med min mamma och två syskon varannan vecka. Jag och mina vänner spenderade för mycket tid hemma hos Fredrik Renner, jag hatade alla killar som vandrade på denna jord och jag var kär i Rickard. Jag ältade fortfarande minnena från tiden jag bodde i Rättvik och jag var besatt av krillebooi. Dom kallade mig hater och falsk. Jag hade alla Sams kompisar emot mig för det jag gjorde mot Sam. Nu såhär i efterhand inser jag ju hur jävla elak jag var, men det var rätt då. Jag drack vodka varje helg och gjorde slut på ett camel blue per dag. De namn som nämndes mest här i bloggen var Joanna, Daniella och Melissa och jag ägnade all tid jag hade över på att låtsas ha det bästa självförtroendet och inte prata skit om folk jag egentligen bara ville lägga ner på marken och sparka så hårt på att fötterna började blöda. Jag umgicks med Daniella mest för att hon var bra vän med Joanna och jag var hatad av thea, telma, karin, jennifer och lisa för att jag tjallade om en otrohet. Jag hade inte ett ända godkänt i skolan och jag skrev meterlånga texter om falskhet, kyssar och sprit i ett gammalt collegieblock. Jag grät om kvällarna, jag hade ätstörningar och ibland kunde jag vakna av att jag skrek att halsen brände. Jag kom och gick var jag ville och när jag ville och jag brydde mig aldrig om någon eller något. Det verkade smart då. Jag älskade att min mobil ibland stängde av sig och jag fick vara för mig själv i ett par timmar fastän dom som brydde sig om mig trodde jag dött.

Idag är jag tjock och glad och minns inte senast jag hörde "riverside motherfucker". Bor i radhus med mamma, pappa och tre syskon. Rickard är tillsammans med en bra vän till mig och en utav dom skönaste personerna jag känner är en utav sams vänner. Jag har tillräckligt bra självförtroende och dom säger att jag aldrig gråter, är glad jämt och vill att alla ska vara vänner. Jag dricker väldigt sällan men kan fortfarande bete mig som en liten snorunge som gör allt bara för att jag inte får, ett marlboro gold räcker i tre dagar och betygen jag fick innan jag gick på lov visade att jag åstadkommit fyra g och ett vg. Jag hatar att vara ensam. Idag är jag kär i Rickards kompis Simon som jag hängde med under perioden vi var hos Renner. Aldrig hade jag, han eller någon annan kunnat trott att det skulle bli han och jag ett år senare. Jag går i samma klass som thea, telma, lisa, karin och jennifer och min bästavän och jag har hunnit konfirmera oss tillsammans, döpt oss tillsammans och åkt utomlands tillsammans, och det är den Daniella det står om högre upp. Jag tror fortfarande på att aldrig ge hjärtat rakt ut, Joanna och jag kanske hälsar på någon fest men inte mer än så och jag hittade aldrig det där collegieblocket.

God Jul

Imorgon är det julafton. Och dan före doppardan har jag sprungit runt som en dåre och letat på dom sista julklapparna, bakat julgodis, pepparkakor och lussebullar, och om ni kände min mamma, mormor och moster skulle ni förstå vilket kaos det va i köket. Slutade med att nånting smällde till och hela huset blev kolsvart. En propp gick och det berodde troligen på att vi hade för mycket saker instoppade i eluttagen, smidigt eller? Snart ska jag gå och lägga mig och hoppas på att somna fort, så att julafton kommer snabbare!!!!!!!

himlen är nog världens tråkigaste paradis

Förutom att det varit runt 32 minusgrader här i norr så har min dag varit toppen! Vid åtta befann jag mig i min gamla skola för att hälsa på mina gamla klassisar och flera. Mysig dag med dans runt julgranen och gröt i matsalen. Snacka om en nostalgitripp. Vid skoldagens slut följde jag med gustav hem och tjillade med han och fabian hela dagen. Dock blev dom kidnappade in i ett inrökt äckligt hus med 3 ryssar av ett par anledningar och jag fick inte följa med in. Så jag stod utanför och precis när jag tänkt knappa in 112 på mobilen kommer dom utspringandes och kubbar typ hundra meter. Äsch, den riktiga historien kanske ni får höra en annan gång! Just nu är det derby och som vanligt hejar vi på gnaget. ska snart bege mig ut i 35 minus, soft.

Christmas time

Officiellt jullov. Nu sticker jag iväg till dalarna och firar julen. Hemma om en vecka!

inga mallar

finns så få människor som du 
som inte spelar några spel
och alla här tycker om dig
du tar plats och är social
du får alla överallt att skratta
och ditt egna skratt är underbart
jag blir så trött på att du är så oberoende utav mig
gör vi inget här vi två?
du är alldeles för annorlunda
jag pallar inte, ändra på dig eller gå
och hur kommer det sig att du känner alla överallt
hur många har du legat med?
och måste du ständigt höras?
snälla var lite mer diskret
jag är magisk men inte perfekt
och jag kan inte rädda dig eller göra allt rätt
för jag är inte heller perfekt

Julstämning

Helgen fick vg. I lördags festade jag och bellan i solna igen och söndagen spenderade vi på en herrgård i upplands väsby hos mina kusiner. Idag har jag varit på benen hela dagen. skola i ett par timmar då min pundarklass satt och kollade på Knight and Day och åt godis, sen följde jag med simon hem, och direkt därifrån åkte jag in till stan för att köpa julklappar i sista sekund som vanligt. När jag kom hem lämnade jag alla påsar och gick ut och lekte i snön med jenny. imorgon har vi skolavslutning och sen är det lov! direkt efter avslutningen åker jag till dalarna för att fira julen. På onsdag ska det bli 32- där och jag tänker inte lämna sängen på hela dagen. Måste lägga till att jag gick runt i den här tröjan idag, fick en och annan kommentar. Ja, det är bjällror på den.

0118

Denna fredagkväll spenderade jag med Isabelle, Ellinor och sköna personer i solna. Imorgon beger sig elli till värmen i thailand så henne får man ju inte se förens nästa år. kommer sakna henne mycketmycketmycket! Imorgon ska jag till farbror i vanlig ordning, känns som att jag är där hela tiden?


magiskt

Denna vecka har jag hunnit med: vara i skolan omkring två timmar per dag, julfikat hos farfar, beskådat kanske livets sämsta luciatåg, köpt årets första julklapp, spenderat tid med pojkvännen, en dag på stan med Ian och vinkat av Daniella. Min vän åkte iväg för att stanna i tre veckor i thailand, saknar ihjäl mig redan. Idag är det fredag och fredag innebär utgång. Egentligen borde vi femtonåringar inte säga utgång, utgång betyder ut på krogen. Vi går på hemmafester, i alla fall i min krets. Ikväll ska jag ut med tjejerna och fira sista dagen med ellinor som också beger sig till thailand imorgon. Förutom christmas lights så är Fulla för kärlekens skull med Petter, Jag ger dig min morgon med Fred Åkerström och Magiskt med Steget ett par bra låtar.

Christmas light - coldplay

*klick*

luciatåget kan vara det sämsta jag sett

har någon form av bloggpaus för ett tag

ännu en fredag

Dumt av mig att besöka daniella igår eftermiddag. Imorse när simon kom hem till mig (jäkligt praktiskt att både få bli väckt av pojkvännen och att jag bor så himla nära skolan) så kände jag mig riktigt tjock i halsen och rösten hade jag tappat. Går på nezeril nu för jag kan inte andas genom näsan. Attans att jag skulle bli sjuk nu då.. Kom till skolan runt halv elva och slutade vid tolv. Jäkla skönt, och snart ska jag åka in till stan för att sedan bege mig till dalarna! hoppas på att få träffa vännerna ikväll, och imorgon har min mammas moster 50-årsfirande. På söndag blir det skidåkning förhoppningsvis. Lär packa på mig en hel del, det lär vara kallt där uppe. Tvek om det blir någon uppdatering denna helg. men have fun här i stockholm partyfuckerssss!

1230

Heeeej! sitter och äter frukost med min man. Vi börjadee skolan för ett par timmar sen men.. ska väl börja dra oss snart. hejråååå och simon hälsar!

Jag just nu

Har faktiskt varit delaktig i skolan idag. Trots min insats failade våran evighetsmaskin totalt. Efter skolan var jag med simon och åt pannkakor här hemma. På kvällsfronten har jag varit med finisar och ätit julbord, mysii ju. Nu: paradise hotel följt av ett f1 jävla deckmod3.

yours to hold


we're only takin turns

Igår va en helvetes dag. Fick ett samtal och kunde inte låta bli att gråta. Satt i min säng och bölade i flera timmar, stängde av verkligheten och satt och såg in i väggen. Idag känns det bättre, men att fejka ett leende är inte så jävla svårt. Kollar på paradise hotel just nu, ikväll ska jag till min söta simon. puss

fuck regrets, let's burn this city down


På min önskelista står det högst upp skrivet med slarviga, tjocka och stora bokstäver:
ATT RUMHELVETET SKA BLI KLART!!

Kan inte bestämma mig för om jag gillar hallelujah bäst med Jeff Buckley eller Leonard Cohen..


just grab on it, gonna open your legs n let me push it

Söndag igen då. Igår kväll va jag hemma hos simon och idag åkte jag till sollentuna med mamma och sen släppte hon av mig hemma hos keisha och chantell. Har spenderat dagen där med massa afrikaner, like iiiiiit! Ska kila in i duschen nu tänkte jag. Annars önskar jag att jag va från jamaica, skönaste språket dom har!
BÄSTA:

1753

Klockan är snart sex och jag har fortfarande inte rest mig ur sängen.. Men nu är det i alla fall dags för mig att dra tummen ur röven och gå ut och träffa robin. Ser förjävlig ut i gårdagens smink, kaotiskt hår och mjukisbraller och daniellas brorsas tröja men jag skiteri, robin har nog sett mina snyggaste sidor ändå så!
Den här låten har suttit på min hjärna två dagar i streck nu.. börjar bli ganska irriterad. 57 minuter brorsan!


jag har lurat mig själv för många gånger nu

Igår på dagen umgicks jag med daniella och simon. Mot kvällen mötte jag upp gänget och vi åkte till theo där det vankades fest. Ganska segt, men hans hus var himla fint. Egentligen var det ganska bra drag där, men jag och ett par andra drog runt elva ändå. Efter en jävla fart ner till busshållsplatsen trodde jag att robin skulle bli överkörd då han halkade och låg mitt på vägen när bussen kom åkandes två meter bakom. Jag och simon skildes från dom andra och jag följde honom från bussen till hans dörr då jag var hundratio procent säker på att om jag lämnade honom skulle jag få ångra det. En full pojkvän är inte att leka med. Idag har jag sovit bort dagen som gamla vanor. Ikväll orkar jag bannemig inte ta mig ända till islandstorget så jag spenderar kvällen med simon.


Just sayin'

Ska pierca mig i tungan och naveln. Funderar starkt på högra sidan av underläppen också.
Tatuera mig anting på revbenen, skuldebladet eller i nacken. Tror dessvärre tatueringen får vänta ett tag, mamma..
Ska införskaffa mig ett par gråa stickade shorts, ring med stenbock, ring med uggla och ring med dödskalle. Behöver pengar till julklappar.

The radio playing songs that I have never heard I don't know what to sing, just nananana-words

Jättejobbig dag idag. Va i skolan, blev utskälld fyra gånger om, ska börja i studion (särenheten), lallade runt och sprang och gömde mig när jag såg en lärare. Åt lussebullar när jag kom hem, sen sov jag. Sen drog jag ut med daniella. Nu kom jag hem. Tänkte ha en bloggfri dag idag, innan daniella sa åt mig. Nu sitter jag med mormors mössa och ser på tv. Imorgon är det fredag, veckan har gått äckligt fort. Snart dör vi fan.

första december

Om nånting är mysigt så är det att se grannarna mittemot på typ 40+ ha sex i fönstret, funderar på att sätta mig åt andra hållet. Kom till skolan vid tio imorse och har gått runt och segat i mina mjukisar hela dagen. Sista timmen inkräktade jag på hemkunskapen och blev lite på kant med else-may. Mormor (nej, gammel-momor till och med) ska bo hos oss i någon vecka framöver, så jag måste flytta till vardagsrummet igen.. Simon kommer hit ikväll och då ska vi upp till kyrkan, det är ju onsdag idag! puss

0512

Tjaaaaaaaa, har fortfarande inte gått och lagt mig, fastnade framför ph. Från avsnitt 14 till 26 har jag sett nu, och insåg precis att klockan är fem.. ska upp om typ två timmar, SCORE! tvek om jag går och lägger mig överhuvudtaget asså, eller borde jag kanske? sova två timmar är ju alltid nåt? ney, jag köttar! borde ju palla, dygnade fan minst en gång i veckan i åttan, det här fixar jag! :D

feels like an overdose

Pratade med min pojkvän i telefon förut (ja, låt mig säga pojkvän till han, jag håller fortfarande på att vänja mig) och helt utan förvarning dör min mobil och jag hittar inte laddaren. Fick något av ett psykbryt och mitt i allt ringde jenny och langade lite deppmod3 som vanligt now adays. Befann mig inom kort hos henne och pratade om allt och ingenting men tillslut pallade jag inte trycket och gick och köpte godis. När jag kom hem fick jag inte vara på nedervåningen så jag gick upp och hittade min laddare på golvet i mitt rum, sedan klockan tio har jag legat och vridit och vänt på mig men nu gav jag upp. Ska titta på avsnitt efter avsnitt av One Tree Hill nu tills jag somnar. Imorgon kör vi mjukisbyxor till skolan, spiiiiik. Första december idag, åååååångest. Eller... bättre december än november. 24 dagar kvar till julafton, weeeeeeey.

RSS 2.0