tisdag -


Guuuud vilken underbar dag! Varit på alla lektioner. Till och med franskan, den ni! Med en cigg i handen, sockerkaka och håkan satt jag i solen i en och en halvtimme med min fina vän joanna efter skolans slut. det är sådana här dagar som gör det värt att gå igenom alla andra, sånna här dagar som man inte har allt för ofta. ohja. Som om inte det räckte kom min mamma in med en skål jordgubbar och grädde för en stund sen, får mig att tänka på mammas farfar som gick bort förra året. 99 år blev gubben, bra jobbat! saknar honom, han lärde mig ett och annat.
Nu ska jag måla naglarna metallicrosa, trött på alla dessa svarta naglar. Sommar förfan. Om jag inte ska måla dom blåa? hm.. nu blev det lite jobbigt. måste plugga också, men som om det kommer hända.


for your information: jag börjar bli kär. for real. och det är inte ett plåster för någon annan, utan på riktigt. Han vet dock inte om det, tveksam om jag ens ska berätta det? vad gör man om man får ett nej? jag vill bara uppleva riktig kärlek, åh

dunk dunk dunk

Hejj! Gles uppdatering svarja, men jag har nu beslutat mig för att ge upp det här "idag har jag gjort det och det med den och den och sen gjorde jag det och åkte dit och tillbaka.." osvosv. Skriver helt enkelt bara när jag får lust till det och när jag har någonting att säga. Nej, jag säger inte att det kommer vara intressant ;)

Jag och jenny var uppe i vällingby efter skolan idag och kollade på skor. Gah, jag vill ha. Men nu ska jag äta, och sen ska jag nog sova en liten stund, dygnade med fredrik inatt, jamen visst är jag trött. Måste höra av mig till daniella sen också, vi ska powerwalka ikväll! herregud, vad har jag gett mig in på?


hoppas på ett bättre liv, men tills dess blir det rök i mina lungor.

ojojoj, ingen uppdatering här inte. Om helgen har jag inget att säga, så vi skiter i det. Nu sitter jag hemma hos daniella med henne och jenny och väntar på att få tvätta ut jennys hårfärg. Bruden ska bli blooooond igen, hiihi. Senare kanske vi ska ta en tripp till kista galleria, men vi får se about that.
Yeye, imorgon är det skola igen, hurra! villl haa heeeeeeeeelg. men vad gör man ?
aja, pusshej!


snygg bild på mig och daniella innan jul.. och ja, mitt linne ska sitta sådär.

mer vackra bilder. om jag inte missminner mig så är den här tagen på den lyckligaste dagen i daniellas liv, då hon skaffade skype..

Fuck this shit.

Deppmode. Usch för det här. life sucks just nu. Gårdagskvällen i kyrkan vill jag inte ens tala om. och om dagen idag finns inte mycket att säga om, vi har målat klart våran tavla, och fikat. typ. Yeye, när jag kom hem så somnade jag på dirr. sov till åtta då jenny ringde mig och så drog vi ut och deppade galet. Nu är jag hemma hos jenny och ska sova här, om vi dygnar får vi se. Nu ska vi på jakt efter mat! nu för tiden måste man ju äta för två ;) *blink blink*

Jenny Elofsson, Daniella Skoglund & Joanna Linden, Jag älskar er oavsett vad. Vi löser det här, och vi går igenom det, tillsammans.

tjingtjonglångkalsong

Äkta vänskap varar föralltid.


Goddag. Tekniska museet idag va helt okej, det funkade.
Dagens roligaste : Melissa går först, jenny går efter och jag sist. En random blatte säger: hon den första va fett söt, och hon sista också. HAHAHAHAHAHA, jenny fett sårad. haha.
Nu sitter jag och jenny här och snackar sex, rätt najs det med! & nu ska vi ut i solen, pusshej.

how to tell?

Först och främst måste jag säga att folk är ju retarded på riktigt. NEJ förfan jag är inte gravid. Jag la ju till det om att daniella skulle kolla sig för könssjukdommar för att folk skulle fatta.. hhaha herrigud.
Igår kväll drog vi till röda med johan och mattias för vattenpipa och chillpill. Det va trevligt, kom hem och pratade i telefon tills jag somnade. mys. 
Skolan eller vadman ska kalladet idag va rätt najs, men mot slutet va det fett jobbigt, då hade jag tappat tålamodet, haha..
Nu sitter jag hemma hos daniella igen, vi sitter och bölar tillsammans till the hills & the city. FAN att inte killar i wåran reallity kan vara som dom på
tv, gorgeous, supergulliga och charmiga till tusen. fan. måste gå ner och se om det finns något att äta innan hennes föräldrar kommer hem, tröstäta. Fuck boys. hejdå 


Tjejer ska det va. I love u


alla hus ser likadana ut

Nu sitter jag hemma hos daniella efter en asnajs dag! har ju prao den här veckan och jag som är så efterbliven hann ju självklart inte fixa praoplats så jag är i skolan med jenny och melissa. Och det är fan det bästa jag gjort i mitt liv typ. haha, det säger ju mer om mitt liv än om dagen. haha! Aja, vi ska måla om en vägg nere vid stian (uppehållsrummet för er utomstående) och den kommer bli gaaaaalet snygg jao. Vi har även Hasse som "gruppledare" och det är hur najs som helst. vi kommer få fikapaus varje dag, rökpauser och även fett lång lunch. Och fatta att vi ska stå och måla i uppehållsrummet? sjukt kul. Och på onsdag ska vi till Tekniska museét också. Fan, veckan kan inte bli bättre. och ett stort + till vädret som är jättefint. dock snöade det ju igår, men det får man ta. så länge det finns lite torra fläckar här och var och solen skiner är jag nöjd.
Men nu ska jag och danni til ungdomsmottagningen. Och för er nyfikna jävlar, så ja, jag är gravid och ska få sånna där abortpiller och vill inte gå dit själv, och daniella behöver ändå kolla sig för könssjukdommar.. Tragiskt va?
jaja, pusshej (skånsk dialekt)


och här har vi då min strumpa som vi satte eld på igår kväll för att försöka få igång vattenpipehelvetet. Resultatet? misslyckat. så ja, RIP min strumpa.


usch..

Ja, det blev ingen mer uppdatering igår. Men Jag åkte ju hursomhelst till amanda med busskortet, och sen tog jag en promenad med min fina vän daniella i solen. Efter ett tag kom pappa och hämtade upp mig och vi åkte och handlade tårtingredienser. Sen åkte jag tillbaka till amanda för att lämna allting, och tog sen sällskap med daniella hem igen, min älskade vän gjorde då slut med sin pojkvän. Sad men sant. Amandas mamma hämtade mig sen och jag och amanda åkte till grimsta för att jobba. det va inte alls mycket folk så tre timmar på en stol va ingen höjdare. Halv åtta fick vi åka därifrån och då va det full fart med tårtbak och fix. Vid nio kom vi iväg, med en riktigt heavy väska och en tårta i famnen. Jag lyckades faktiskt hålla den hel hela vägen! I vällingby träffade vi först på en massa vällingbytuggare, och sen matilda och ebba som vi sällskapade med. Festen hölls hos wiking, och ja, den va rätt lyckad vad jag vet. Hur och när vi kom hem till amanda igen vet jag inte, men vaknade i alla fall för några timmar sen och har bara degat framför TVn sen dess. Har ett avrakat ögonbryn också för den delen. Är på rätt kasst humör, så jag skriver när jag kommer hem.
Bjuder i alla fall på en bildbomb från amandas kamera. Enjoy!

Tårtbak!







kinky love

Nu är klockan mycket och jag ska röra mig mot amanda för att lämna hennes brors busskort som jag fick med mig hem igår, sen ska jag vända direkt och upp till vällingby för att träffa daniella.
Vet inte om jag kommer kunna skriva mer innan ikväll, men ifall ni nu vill veta vad jag ska göra hela dagen, så ska jag vara med daniella till typ fyra, och sen ska jag iväg och jobba med amanda. Vi kommer komma hem runt sju-halv åtta, och sen blir det fekke! eller, fesse som vi säger.. men tror nog jag kommer kunna slänga in ett inlägg hos amanda ikväll, om inte tididare. Aja, ni får ha en bra lördag, måste rusa! puss

vi är från samma del av stan, men från olika världar

Hej allihopa! (blondinbella)
Ledsen för lite halvdålig uppdatering, men igår var det ju fredag, och jag sprang framochtillbaka hela dagen och det var rent ut sagt k a o s. Skolan rullade på bra, hade no-prov första lektionen, skrev mitt namn och sen gick jag, grattis! runt två-tiden där så drog jag med mig daniella hem, vi köpte glass och bänkade oss framför filmen In good company som är sjukt bra! Ett snabbt besök till filip hann vi också med. Jag fortsatte sen hem till amanda som bad mig om en massa tjänster, haha. Fick först åka upp till vällingby, och sen tillbaka. Så fort jag kommer innanför dörren, ja då säger hon att jag måste åka till björnboda, yeey :) aja, sen blev det fix&trix och sedan bussåk till Rebecca. Där va det helt okej, ganska trevligt. Senare drog vi vidare till någon i hässelby strand, som jag inte tror någon visste vem det va. Aja, va bara där någon timme och sen drog jag hem, kom hem runt ett, så inte allt försent.


Hon är den du vill ha, ja, för hon är allt det, som jag aldrig va.

Gud vilken dag! Skolan rullade på bra, jag va på varenda lektion! I know, I'm pretty good. När skoldagen tagit slut fick jag en puss (hihi!) och sen joinade jag Joanna hem till daniella. Vi gick dit, snodde lite mat, och drog tio minuter senare. ååååh vi är så snälla! men vi älskar dig danni! Joanna drog och träffade "mr. Hemlig" (haha) och jag rullade till gustaf's. Allt för länge vi träffades, saknat honom galet! Vi skulle plugga, men det blev liksom inte så, så vi snackade igenom allt och lite till som vanligt istället. Efter några timmar ringde joanna i panik och vi blev tvugna att springa ut fort som fan. G taggade hem och vi b-rudar fortsatte till hälsofreaket daniella igen. Väl där snackade vi deepshit som bara vi kan. Om vad får ni dock inte veta, toooooo private. Men det har varit en hemsk dag till viss del. Men mycket skratt har det dock bjudits på, mina tjejer är guldvärda för mig. 
Nu är jag hemma och sitter och äter någon ny vaniljyoughurt som mamma köpt hem, Yoggi - Madagaskar Vanilj heter den, och den är helt underbar. Undra om kanske skulle köra på en youghurt-diet? vaniljyoughurt fram till sommar'n då! haha, jo tjena va. Jag äter fan som ett djur nu för tiden.

Aja, några viktiga punkter från en mycket händelsefull och lärorik dag!
* Ge dig aldrig in i någonting utan att veta vad det innebär.
* Daniella är ett hälsofreak som alltid måste ha tända ljus som luktar gott, går runt i 10-kronorstofflor som hon köpt på loppis (vilket kaap!) och bakar egna piroger. damn, åldersnojja eller?
* Aldrig sätta sig i en vattenpöl i onödan, tro mig, det blir inte lättare att starta en konversation då.
* Aldrig hålla i mobilen samtidigt som du ska visa något med armarna.. Speciellt inte om det inte är din egen telefon.


Det va allt från mig denna gång, nu ska jag plugga, diska, duscha och städa. KUL!

jag ramlar dåliga gatan fram

helt otroligt att det fina vädret hållt i sig i nästan en vecka nu! idag va det dock lite gråare, men ändå helt okej. Har varit och handlat mat med mamma idag, och sen var jag på möte som jag nyss kom hem ifrån. måste skynda mig nu, ska träffa filip strax, och sen till kyrkan. Hm.. svart eller brun skinnjacka? ja, det är frågan det.

eran goda hjälpsamhet, det klassas som medskyldighet.

Jag är sjuk. eller okej, faktiskt så är jag "sjuk".. eller. jag är faktiskt förkyld men jag kunde mycket väl ha gått till skolan. men nu gjorde jag inte det. har sovit tills typ nu, och sitter därför bara i pappas stora t-shirt. Måste klä på mig nu, och sen följa med mor min till nånstans, blä.
Aja, hoppas ni har haft roligt i skolan :D tack o hej

jag är kär. tror jag. igen. i samma person som få. fuck. godnatt världen.


fuck

HURRA! Jag är bäst jag lovar. IG i alla ämnen och två och ett halvt A4-papper med frånvarotimmar. snittet för en elev är ett halvt A4 under ett helt skolår, och jag har nu två och ett halvt och terminen är ju långt ifrån slut. Jag är så jävla misslyckad alltså. och jag har inte ett ända jävla godkänt, inte ens i slöjd liksom? fuck.
Det värsta är att jag inte vet varför jag skolkar hela tiden. Jag mår psykiskt bra, tror jag? Men för ett halvår sen gjorde jag inte det, jag mådde åt helvete på insidan. Kunde inte koncentrera mig på något, kunde inte sätta fokus på någonting, orkade ingenting, gick inte på lektionerna för att jag inte ens orkade gå upp för trapporna till lektionerna. Sov hela dagarna, var vaken på nätterna. Då började jag skolka, tro det eller ej, men jag hade inte gjort den än ända gång innan jag började åttan. Eftersom jag slutade gå på lektionerna och slutade bry mig förra terminen för att jag mådde så jävla dåligt, så blev det typ en "grej" att göra det. Det blev som en del av vardagen kan man säga. och jag bildade ett så kallat "nät", som jag nu sitter fast i. Det har bara blivit såhär, och jag är fullt medveten om att det här inte håller. Tiden står inte still. jag måste göra något åt det här, måste börja anstränga mig. Jag vill så jävla mycket med mitt liv egentligen, vill bli något, vill vara någon. Och fortsätter jag såhär kommer det inte gå. Jag kommer inte lyckas. Och jag vet precis vad jag behöver göra för att dra mig ur det här, och ta mig uppåt. Jag kan stegen i huvudet, jag vet exakt vilka vägar jag ska gå. Så varför gör jag det inte?


Inget räcker till, för att få dig att bli min. Du tycks va immun, har du hört allting förut?

Gud vilken bra dag jag har haft idag! Damn, denize är fan lycklig känns det som. Jag mår knappt alls dåligt nu för tiden, trots all skit. Tackar fan vädret och mina underbara vänner för det!
ojoj, mamma står här nere nu, jag måste skynda på med skor och jacka, ska iväg på möte. puss!

Smile like you mean it.
Gammal bild, saknar oss hanna.

it's just words.

 

You told me you loved me. You told me you wanted me. You said you wanted to take the chance.
I said nothing. I wanted you. I said, that I was to scared.
I got you, you wanted to wait. I begged you, you didn't care.
You looked that caught that you were. And I saw you. You, you, you.
That look, these words, those eyes - I won't forget.
you're not sorry, but it's ok.

 



inte sant.

Stämmer inte alls? Dom flesta har väl sett den där bilden på hur en killes hjärna ser ut, och jag hittar den inte så kan inte lägga upp den. Men där är det mesta typ om sex, tvspel & pizza. Måste säga att min hjärna lutar mer åt killens håll i så fall. Okej, det där med huvudvärksgrejen stämmer spikat, skvallerkörteln är kanske lite sann, tekniskt kunnande partikel stämmer väl också in lite.. Men ändå, jag tänker då fan mer på sex än vad den där lilla pricken visar?

wierd åsikt.

Är det bara jag som tycker det är sjukt snygg när nyckelbenen syns ordentligt? speciellt på tjejer.



Halvdåligt exempel, men ja ni fattar väl. Så, hur får man fram dom vill jag gärna veta? Föds man så? eller kan man träna fram dom typ? eller syns dom bara mer och mer ju smalare man är? ..


Här är en bild på min fule vän Andreas som annars brukar vara ganska söt, men han ser fanimig förjävlig ut just nu. HAHA


Love your hair, before it leavs.

Funderar på att färga håret..?
Från..
Till..
Man kanske inte ser så stor skillnad med tanke på att det bara är ljuset som gör det mörkare. Men titta ordentligt på båda bilderna. Så, funderar på att bli mörkare?

Jag tror dig inte. Jag vill, but I don't

Hej, sjukling här. Har drogat halstabletter hela dagen, men näsan rinner, ögonen rinner och halsen kliar. BIG usch. Det har varit en rätt chillination dag idag, lektionerna har varit helt okej, jag har ätit godis och suttit i solen med mina favoriter. Och gustav åkte moppe till skolan idag, fatta!? det är fan vååååååååååååår, och jag älskar det. Har i typ ett halvårs tid gått runt och klagat över vädret, snön och kylan, och nu är våren faktiskt här, amazing. förhoppningsvis kommer det inte mer snö nu, då tar jag fan självmord.
Just nu sitter jag och tittar på Grey's Anatomy, och det är en liten bebis som har hittats i en soptunna på en skola, jag menar, hur hemskt!? Gash, jag håller på att börja gråta, men nu ska jag fortsätta kolla.
Hejsvejs
Webcam är kul.

hey sunshine

Godmorgon! Solen skiner idag igen och nu ska jag röra mig till skolan, försenad as always :)
hoppas ni får en bra dag!
Jeans från HM
Linne från Penneys
kofta från HM

det finns inga ord

Det här är det absolut sjukaste jag sett i mitt liv. menmen, det är ju trots allt gaga.
nu ska jag göra lasagne.

konversasion mellan mig och sam

*ser en buss med svenska flaggor på*, *tänker efter en stund* ...
- är det nationaldagen idag!?
- denize..

not yet

usch jag är så ruksigt förkyld. näsan bara rinner och det kliar i halsen. usch för förkylning på våren. apropå det, vädret har ju varit helt underbart den senaste veckan, big love. Alla verkar ju bli mycket gladare och trevligare med lite solsken, positivitet! och jag själv mår allmänt bättre med solen i ögonen och lite värme. Har faktiskt börjat gå i skinnjacka och tygskor nu. Jaja, nog talat om vädret. Matchen mot mjällby slutade 0-0, tråkigt. Va ju där med andreas, joanna och amanda, och sen mötte vi upp någon Ivan och Sebastian som jag känt sen barnsben. Så trots ringeostigheten så va sällskapet trevligt.
Just nu: sitter jag med en kopp chai och tittar på Grey's Anatomy på femman. Mormor ringde nyss och meddelade att hon är i landet igen. Hon har varit i marocko i tio dagar på en så kallad "kärringresa" - bara hon och massa andra tanter som tittade på alla dessa vackra byggnader och uråldiga hus.
Nu ska jag gå och kika efter något i kylen, puss på dig, sunshine!
Förövrigt så har telmas blogg, aka min favoritblogg återupptagits, livsglädje!



vi är överallt

Uppe med tuppen idag fan. N' feels good. Ska strax hälla i mig en kaffe och sen måste jag rusa till tunnelbanan där jag ska möta upp amanda, joanna och andreas. Sen drar vi till Råsunda på premiären! taggataggatagga.
Ha en bra dag för det kommer jag ha!





snygg äru


*

 

Jag vill inte ta det här via bloggen, men efter att ha sett ditt inlägg så kunde jag inte låta bli att bara skriva nånting. herregud, ska vi bli som dessie och paow eller?
"bara för att man har nya vänner betyder inte det att man kan försumma sina gamla.."
Tänk om Jenny.



kärlek till den här reklamen


:*

Mina nya älsklingar, tack moster!





my life in a box

nu förbereder jag mig på ett långt inlägg, för att berätta vad jag sysslat med.
Rättvik: sjukt roligt hade jag där. speciellt för att jag saknat alla så mycket. på torsdagen var jag med erika, vi var på enåbadet och badade och bastade, haha. på kvällen åkte vi till röjeråsen och träffade rasmus, matte, erik, lucas och crille. vi var hemma hos matte och chillade galet. eller om det kanske var på fredagen? haha, jag kommer inte ihåg på vilka dagar jag gjorde vad, men jag åkte i allafall skridskor och skoter med kära släkten, grillade och hade snöbollskrig i solen, mysigt. sen så har jag åkte skoter med crille och erik också. Fest i thomas "städskrubb" och sen hos några helt randoms nånstans har jag också hunnit med där uppe. sovit hos victor har jag gjort.. hjälpt till med the djs låt, (haha) och lite sådär. dessutom så stannade jag tills i onsdags, så jag hälsade på i gamla skolan också, verkligen jätteroligt att få träffa alla! men hela skolan kryllade dock av små fjortisar, men så är det.
Skolveckan har varit underbar! tackar vädret för det. & igår hade jag min bästa dag på länge. dagen i lektioner gick oerhört fort, och efter matten satt jag på den torra marken utanför skolan med apelsinjuice, en cigg och mina fina vänner och hade solen rakt i ögonen. livet är bra härligt ibland alltså, synd bara att det inte är alltför ofta.
Efteråt tog jag en trevlig promenad med sam i solen. följdes av besök hos amanda, där jag fick chokladbollar när jag kom. Färgade amandas hår, och det blev lyckat. sen fixade vi lite, och sen spenderade kvällen hemma hos mig med lite människor, och dels på en busshållsplats, men men. kvällens roligaste: Vi skulle åka från någonstans i spånga med bussen, bussen kommer och vi kliver på. sätter oss till rätta och ja.. I all hast har jag glömt min väska på hållplatsen! lite komiskt faktiskt. som tur va hade jag min vän joanna där som tog den åt mig och kom till vby med den. ja, kvällen sög men dög helt enkelt.
Idag då, vaknade klockan.. waitforit.. SJU! gick upp och åkte iväg för att jobba, inte okej. kom hem vid elva igen och däckade på dirr. någon timme senare gick jag ut på en solskenspromenad med david. det va mysigt. sen kom amanda till mig och vi har inte gjort ett smack mer idag. ätit billys, choklad och chips. Sjungit singstar, tittat på film och snackat. rätt segt, men man behöver sånna dagar ibland.

jaa, såhär har vi sett ut idag.. gulligt va?
Ikväll har jag ätit middag på ZINK's på biblioteksgatan med min moster. och småkikat lite på melodifestivalen som va värre än vanligt i år. usch. skulle iväg till elsa och fira hennes födelsedag egentligen, men jag är typ halvt sjuk, och jag måste spara krafterna tills imorgon.
Nu har jag skrivit mycket, haha. men ja, detta är delvis vad jag hållt på med. puss

fick bara lov.

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 19
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2 och en halv.
Vad tycker du om kärlek? kärlek är kärlek
När kramade du någon sist? för nån timme sen
Kramade du någon speciell person? ja, sam
Har du svårt för att bli kär? på riktigt, ja
När kysste/hånglade du med någon sist? erik, lördags
Ångrar du det? haha nejdå
Är du singel? yes i am
När fick du senast en komplimang? idag fan
Har du hånglat med någon av samma kön? haha jarå

HAR DU NÅGONSIN:
Playat? nej, inte medvetet i alla fall.
Hånglat med nån riktigt ful? kanske..
Hånglat med fler än 50 pers? troligtvis inte
Gjort något riktigt dumt? haha jajamensan
Gjort något du verkligen ångrar? yes
Blivit polisanmäld? haha
Fått din mamma att gråta? mm
Slagit ner någon? haha nejdu
Skämts över dina föräldrar? har jag säkert
Skämts över dig själv? haha ja (idag är ett bra exempel.. haha!)
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Tar du droger? icke
Vad hatar du verkligen? negativt skitsnack, falskhet
Varit kär? aah
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja, det har jag
Är du ensam nu? näj, amanda och dannibooi är med mig
Vill du gifta dig? jahrå
Vill du ha barn? ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? det va nog jag
Såg dig gråta? amanda 
Fick dig att börja gråta? familjen
Du gick på bio med? sam tror jag
Skällde på dig? tommy

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? jag tror det
Kramat någon? japps
Pussat någon? ja :)
Köpt någonting? jau
Sjungit? haha gud ja
Saknat någon? njae..
Vem? vet inte

OM MIG:
Hur lång är du? 1,60+
Vad vill du bli när du bli stor? lycklig
Vad pluggar du? grunden
Har du långt hår? nja, inte längre
Vilken hårfärg har du? bruunt
Har du kysst någon idag? nejj

FAMILJ:
Bor dina föräldrar ihop? icke
Vem är bäst, mamma eller pappa? mamma
Hur många syskon har du? 2
Vad är det senaste du sa till din pappa? haha ingen aning
Vem i din familj stör du dig mest på? mor
Vilken familjemedlem är snällast? haha ingen
När hittade du senast på något tillsammans med ditt syskon? åkte skridskor i torsdags!

KOMPISAR:
När var du senast med nån kompis? länge sen, jag har inga kompisar..
Vem sov du hos senast av dina kompisar? amanda
Vem har du varit kompis med längst? keisha
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? om jag gör

KLÄDER:
Vad har du på dig idag? trosor, bh, strumpbyxor, leggins, tublinne, svart kofta, grå "väst"kofta, skinnjacka, halsduk, skor :D
Favorittröja? mina pyjamasbyxor, spikat
Har du gett bort kläder nån gång? ja
Har du ångrat ett klädköp nån gång? haha ja
Har du handlat kläder genom internet? jajamensan
Har du ljugit om bh-storlek nån gång? ne
Vad använder du för skor? just nu, tygskor vardas, klackar

VÅGAR DU:
Skrika åt dina föräldrar? mm
Vara dig själv? jarå
Visa dig i bikini/badbyxor? haha tvek
Ge dig på utmaningar? självklart
Äta småkryp? usch nej'

SKOLAN:
Vad heter din favoritlärare? HANS
Vad är ditt favoritämne? livskunskap
Snyggaste läraren på skolan? ingen, haha
Tråkigaste ämnet? svenska, engelska
Har du skolkat mycket senaste året? haha no shit
Hur tar du dig till skolan? jag walkar

RANDOM:
Vet du vem FATO är? vem?
När tuggade du tuggummi senast? nu ;)
Vilken färg är det på din tandborste? roooooosa
Vad har du för påslakan just nu? lila 
Hur ofta duschar du? nästan varje dag
När ska du gå och lägga dig? imorgon!

jag vill också..


"detta fält måste fyllas i" fuck't.

Hej på er! Saknat mig? ja, klart ni har! kan inte skriva just nu, men tänkte bara meddela att jag lever :)
ha det bra. puss

---

Här sitter jag och lyssnar på håkan medans Erika sminkar sig och pmsar.
Nu ska vi upp till röjarbyn (igen) och träffa g-rabbarna! hinner in skriva mer nu, erika pmmmsssaaaaaaar.
Ha de bra! :D loveya

GRATTIS TILL LINKAN (jag vet att du läser det här) SOM HAR PALLRAT SIG HEM TILL ORTEN IGEN! HURRA!
& GRATTIS TILL CHILI CON CARNE SOM FYLLER 16 BARRAR IDAG, yey!

pusssgruka

Jag glömde min data hemma i hallen. haha.
Kom hit till det så kallade antarktis, arktis. nordpolen eller whatever ni vill kalla det runt ett inatt. Däckade direkt i sängen men hann inte sova längre än någon timme för då ringde en stupfull, vilsen och förvirrad andreas mig. Han hade yrat runt på söder och visste inte var han va nånstans. Grattis pojke! ¨
Aja, erika kom hem till mig runt ett idag, och så drog vi och badade, roligt fan. Haha. Nu sitter jag här hemma  hos E mitt i skogen och lånar hennes computaah. Snart ska vi äta och sen ska vi upp och träffa boysen i Röjeråsen. Men här kan  jag inte sitta mer, aaaaide. //bonde

hitta lite gamla bilder på jerkans dator, haha..




Ser ni hur fina tuttar bruden har eller!? och tänk att dom är ÄNNU större nu! aaaaavundsjukaaa.


RÄTTVIK

Idag sticker jag till dalarna. Är framme någon gång under kvällen tror jag, vi ska förbi IKEA och sån shit innan. Träffar nog erika eller erik ikväll, men tar med mig datorn så uppdatering blir det anyway. Hej så länge!


Har inte träffat dom sen i fredags, och kommer inte träffa dom på hela lovet. Sad men sant.
Saknar er brudar, hoppas ni har det bra! I'll stay in touch.


baby bump that track

Ja, såg nu att amanda har haft kul. Bruden är sjuk i huvudet fään. Nejmen, så länge hon har roligt så :) Nu har jag precis ätit japansk mat till middag och melonglass till efterrätt och borde verkligen rusa till tuben för att åka hem till amanda och vällingby hometown. Vi ska smida planer för kvällen förhoppningsvis. Men nu måste jag dra, kanske uppdaterar från amandas place! ha en bra kväll.
Blir väligt mycket bilder på mig nuförtiden, men så får det va!
Ser ni förresten mitt hår? så ser jag ut nu för tiden, tack vare amanda ;)

*

Amanda Petra Maria Jansson, tack för att du finns. Du är bäst glöm aldrig det. Du är så snygg och så underbar så jag blir gråtfärdig en värld utan dig existerar inte du är så under bar lämna mig aldrig!

AMANDA

haha hej alla nu känner jag mig jätte busig som skriver i Denize blogg, hon kom ju hem till mig tidigt imorron bitti haha och gjorde frukost till mig, riktigt snällt faktiskt. Sen har vi bara degat hela dagen vilket oxå varit skönt, Haha hon glömde logga ut ur sin blogg så jag tänkte skriva något men jag vet inte vad...:/ Men hon berätta precis för mig att hon är bisuexuell och tänder på mig så jag är lite smått rädd just nu sitter med min snuttefilt i handen och gråter, men jag menar jag förstår ändå att hon tänder på mig, vem gör inte lixom? HAHA aja sen så berätta hon att hon gillar att få bananer instoppat i F****N så jag är väldigt rädd faktiskt jag menar det är en konstig känsla när en utav sina närmasta vänner säger en sån sak men jag kan ändå förstå...aja nu ska jag iaf kolla tv och bara chilla :D pusss


orkantee

Cha cha bloggen! Sitter hemma hos amanda, och ehh.. vi ska typ.. festa som fan!
haha nej men jag åkte till fröken jansson vid tolv imorse för att äta frukost. haha. Det är bra för mig för jag får mat på det sättet, och det är bra för amanda för hon får också mat då, för tjejen är sämst i köket. aja, vi gjorde fattiga riddare såklart, men efter ett par stycken blev det kris. Kanelen tog slut. Så vi fick ringa gurra som kom hit med en burk åt oss. sweet. Nu har pojken dragit och amanda står och sminkar sig för femtioelfte gången idag.
Vi ska försöka kirra något till ikväll, men vad är frågan. Yeye, middag inne i stan med mor min är spikat en så länge, sen rullar jag väl tillbaka till amanda igen. Herregud, det här håller inte. Hejdå


Frukost á la Denize&Amanda!


sliten!

Hej folket! jag är hemma från dublin nu! vi skulle hem på onsdag egentligen, men pågrundav personliga anledningar åkte vi hem idag istället. Det har hursomhelst varit galet kul där borta! och sjukt fint väder, folk gick runt i skjorta och shorts! det kallar jag livsglädje. Sen kom man hem och ser 25 meter snö, shoot me. Men jag ska åka hem till mamma nu, berättar kanske om resan senare. Nu ska jag ringa mina underbaringar. Pussen

otroligt vacker bild på en jävligt sliten och jävligt trött denize!



RSS 2.0